Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 17

Θέμα: Storm, Cyclops και άλλοι στο X-men: Days of Future Past;

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks

Storm, Cyclops και άλλοι στο X-men: Days of Future Past;

Από ότι φαίνεται οι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στη καινούρια ταινία που ετοιμάζει η 20th Century Fox για τους X-Men, το X-Men: Days of Future Past, αυξάνονται συνεχώς αφού εκτός από τους ηθοποιούς του X-men First Class (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Jason Flemyng) που έχουν επιστρέψει αλλά και τους Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen και Hugh Jackman από την αρχική τριλογία τώρα θέλουν ανάμεσα σε άλλους και τους Halle Berry και James Marsden για ρόλο.

Συγκεκριμένα η Halle Berry έχει το ρόλο της Storm στην αρχική τριλογία ενώ ο James Marsden έχει το ρόλο του Cyclops ενώ από ότι φαίνεται ο Bryan Singer έχει και άλλους ηθοποιούς από την αρχική τριλογία στα πλάνα του για να τους προσθέσει, χωρίς όμως να έχουν δοθεί ονόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αν κλείσουν οι χαρακτήρες θα εμφανιστούν μόνο στο εναλλακτικό δυστοπικό μέλλον όπου τα γιγαντία ρομπότ, Sentinels θα κυριαρχούν στο πλανήτη. Σύμφωνα πάντα με πηγές κοντά στη παραγωγή δεν το θεωρούν απίθανο να ενδιαφέρονται οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί να επιστρέψουν γιατί θα είναι μικρός ο ρόλος τους που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αφιερώσουν αρκετό χρόνο ενώ παράλληλα υπάρχει και ο Singer που ήταν σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών της αρχικής τριλογίας, και είναι βασικός λόγος για να δείξουν προθυμία συνεργασίας οι ηθοποιοί. Το X-Men: Days of Future Past θα ξεκινήσει τη παραγωγή του στις αρχές του 2013 και θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου του 2014.

Η Halle Berry για το μέλλον έχει μόνο μια ταινία στα πλάνα της ενώ ο James Marsden δεν έχει κάτι επίσημο αφού το Enchanted 2 για το οποίο είναι κλειστός δεν έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως. Η καινούρια ταινία από το X-men: First Class περιμένει να επιστρέψουν λογικά και οι Rose Byrne, January Jones, Zoë Kravitz, Lucas Till, Caleb Landry Jones και Álex González ενώ από την αρχική τριλογία υπάρχουν και τα ονόματα των Famke Janssen, Rebecca Romijn-Stamos, Anna Paquin, Shawn Ashmore, Alan Cumming, Daniel Cudmore, Kelsey Grammer, Vinnie Jones, Ben Foster, Aaron Stanford, Eric Dane και Ellen Page.

Πηγή: Cinemablend

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της charlitos
    Likes / Thanks
    Και άλλοι να μπούν και νεότεροι και παλιότεροι. Χαμός να γίνει. Θα είναι η καλύτερη ταινία με μεταλαγμένους!
    Ευχαριστώ γαι το νέο.

3. Thanks Above, Sikelos, blackys88b thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Craft
    Likes / Thanks
    Από την αρχή που διάβασα την υπόθεση της καινούργιας ταινίας με μεταλλαγμένους είχα αρκετούς ενδοιασμούς συν ότι δεν με ενθουσίασε καθόλου η όλη ιστορία. Τώρα με το θέμα της συνήπαρξης παλιών, καινούργιων και τις επιστροφές δυστυχώς μου δίνει την εντύπωση της κακής αρπαχτής και τίποτα παραπάνω. Ότι θα την δω και αυτήν την ταινία των X-Men εννοείται αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι το πολύ θετικό σε αυτήν.

Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .

Likes / Thanks
    Craft νομιζω απλα το πηρες αρνητικα απο την αρχη...το Days of Future Past ειναι ισως η πιο γνωστη ιστορια των x-men comics και ειναι σιγουρα μεσα στις τρεις καλυτερες αν οχι η καλυτερη. Επισης ολοι αυτοι οι χαρακτηρες με τον ενα ή τον αλλο τροπο ειχαν παρει μερος στη συγκεκριμενη ιστορια. Εγω πιστευω οτι θα εξελιχθει στην ισως καλυτερη ταινια X-men...κυριως αν χρησημοποιησουν τους χαρακτηρες με μετρο...δηλαδη πολλους απο την αρχικη τριλογια να τους δειξουν στο εναλακτικο μελλον οπου το ελεγχουν οι Sentinels, σε μικρο ρολο απλα για να μην αντικαταστησουν τους χαρακτηρες με αλλους ηθοποιους...!! το περιμενω με μεγαλη αγωνια προσωπικα και πιστευω οτι μπορει να ειναι μια απο τις καλυτερες του ειδους γενικα και οχι απλα για τους X-men...επεστρεψε και ο Singer που σιγουρα μου δινει μεγαλη χαρα...!!! θα περιμενουμε τις εξελιξεις..!!!

6. Thanks Bouzouxis7, Craft, Above thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks
    Kαι εγώ ειμαι θετικός ως προς την συμμετοχή παλιότερων Χ-Men, γιατί ενισχύουν το παρελθόν τις βασικής τριλογίας και προσφέροντας αίγλη στην νέα ταινια. Ο Singer θα τους διαχειριστεί σωστά και με μέτρο χωρίς να καπελώσει τους νεότερους, αφού ουσιαστικά δεν είναι η δίκη τους ταινια αλλά των νέων μελών! Όσο μαθαινω τέτοια νέα, τόσο μεγαλύτερη είναι η αγωνία μου να την δω...

Thanxx black attack

8. Thanks drapetisgal7, Bouzouxis7, blackys88b thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Craft
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την blackys88b Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Craft νομιζω απλα το πηρες αρνητικα απο την αρχη...το Days of Future Past ειναι ισως η πιο γνωστη ιστορια των x-men comics και ειναι σιγουρα μεσα στις τρεις καλυτερες αν οχι η καλυτερη. Επισης ολοι αυτοι οι χαρακτηρες με τον ενα ή τον αλλο τροπο ειχαν παρει μερος στη συγκεκριμενη ιστορια. Εγω πιστευω οτι θα εξελιχθει στην ισως καλυτερη ταινια X-men...κυριως αν χρησημοποιησουν τους χαρακτηρες με μετρο...δηλαδη πολλους απο την αρχικη τριλογια να τους δειξουν στο εναλακτικο μελλον οπου το ελεγχουν οι Sentinels, σε μικρο ρολο απλα για να μην αντικαταστησουν τους χαρακτηρες με αλλους ηθοποιους...!! το περιμενω με μεγαλη αγωνια προσωπικα και πιστευω οτι μπορει να ειναι μια απο τις καλυτερες του ειδους γενικα και οχι απλα για τους X-men...επεστρεψε και ο Singer που σιγουρα μου δινει μεγαλη χαρα...!!! θα περιμενουμε τις εξελιξεις..!!!
    Μακάρι να γίνει αυτό που λες blackys88b. Η αλήθεια είναι ότι όντως από την αρχή είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα για την συγκεκριμένη ταινία και είμαι αρκετά επιφυλακτικός με το αποτέλεσμα αυτής. Εδώ να τονίσω ότι από comics είμαι ολίγον τι άσχετος σε ότι αφορά την αληθινή ιστορία των X-Men και οι γνώσεις περιορίζονται στις ταινίες και στις αντίστοιχες σειρές animation που υπάρχουν με αυτούς. Δεν ξέρω γιατί αλλά μετά την τρελή επιτυχία που είχε ο Batman του Nolan μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι θέλουν ντε και καλά να δώσουν πάλι όλους τους υπερήρωες με μια πιο επιτηδευμένη dark σοβαρότητα άσχετα αν μπορεί να γίνει αυτό η όχι. Από την μια σκέφτομαι το ότι είναι ότι καλύτερο που θα την σκηνοθετήσει πάλι ο σκηνοθέτης των 2 πρώτων αλλά από την άλλη πάλι υπάρχει και το όλο θέμα περί σοβαρότητας και Batman του Nolan που με κάνει να έχω πολλές επιφυλάξεις ως προς το αποτέλεσμα οποιαδήποτε ταινίας με υπερήρωες χμ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δω και την καινούργια ταινία και ελπίζω να με κερδίσει και αυτή όπως με κέρδισαν τα X-Men II και X-Men: First Class.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Craft; 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:24

Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .

10. Thanks blackys88b thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της smile88
    Likes / Thanks
    Θα συμφωνησω κι εγω πανω κατω με τον Craft, κι εμενα μου φαινεται οτι θελουν να εντυπωσιασουν φερνοντας οσους μπορουν απο τα παλια... Ασε που υπαρχουν και πολλες τρυπες μεταξυ των 3 πρωτων X-Men και του First Class, δε θα επρεπε να προσπαθουν κιολας να τα "καλυψουν" τωρα!

12. Thanks Craft thanked for this post
    Likes / Thanks
    Μετά τους Storm και Cyclops ακόμη ένα όνομα φαίνεται πιθανό να εμφανιστεί στο καινούριο X-men τουλάχιστον αν ενδιαφέρεται ο ίδιος ο Bryan Singer. Ο λόγος για το χαρακτήρα του Nightcrawler, τον οποίο ερμηνεύει ο Alan Cumming που δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει και αυτός στο X-Men: Days of Future Pas που θα αρχίσει σύντομα τη παραγωγή του. Επιβεβαιώνει πάντως ότι δεν δέχθηκε ακόμη πρόταση αλλά αν δεχθεί σίγουρα θα δώσει καταφατική απάντηση.

ΠΗΓΗ

14. Thanks lerris, smile88, Bouzouxis7, smallville, Craft thanked for this post
    Likes / Thanks
    Από ότι φαίνεται η January Jones, η οποία στο X-men First Class είχε το ρόλο της Emma Frost, δεν έχει ακούσει ακόμη αν θα πρέπει να πάρει ρόλο στο X-men Days of Future Past κάτι που την κάνει να πιστεύει ότι δεν θα επιστρέψει. Πάντως δήλωσε ότι το σενάριο για τη πρώτη ταινία το πήρε τελευταία στιγμή κάτι που ίσως γίνει και για αυτή αλλά με τις δηλώσεις φαίνεται να πιστεύει ότι δεν υπάρχει χώρος για το χαρακτήρα της αφού οι James McAvoy και Michael Fassbender και οι Patrick Stewart και Ian McKellan, θα είναι το επίκεντρο της ιστορίας.

ΠΗΓΗ

16. Thanks drapetisgal7, lerris, smile88, Above thanked for this post
    Likes / Thanks
    Δύο μέρες μετά την January Jones και η Rose Byrne δήλωσε ότι δεν έχει πάρει κάποια ειδοποίηση για να επιστρέψει στο νέο X-men, X-Men: Days of Future Past. Συγκεκριμένα η ηθοποιός που έχει το ρολό της Moira MacTaggert δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα αν θα επιστρέψει αν και για τη συγκεκριμένη φαίνεται να υπάρχει και κάποια λογική σύμφωνα πάντα και με το φινάλε του X-Men: First Class. Στο cast μέχρι τώρα βρίσκονται οι Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult και Hugh Jackman ενώ ο Bryan Singer θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

ΠΗΓΗ

18. Thanks lerris, Craft, smile88, ScottAndJean thanked for this post
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία