Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ο νέος θεός του πολέμου έρχεται…

1. Ο νέος θεός του πολέμου έρχεται…

Για τέταρτη φορά θα επιστρέψει επίσημα ο θρυλικός θεός του πολέμου που δεν είναι άλλος από τον Kratos, στο κόσμο των παιχνίδομηχανών. Οι νέες του περιπέτειες τιτλοφορούνται "God of War: Ascension" και θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαρτίου του 2013 στην Βόρεια Αμερική για το PlayStation 3. Το παιχνίδι θα είναι prequel για όλη την God of War σειρά που είναι βασισμένη στη ελληνική μυθολογία, και στην βασική ιστορία ο Kratos σκοτώνει τον θεό του πολέμου Άρη, γίνεται αυτός θεός και εξολοθρεύει τους υπόλοιπους θεούς του Oλύμπου μέσα από απίστευτες δοκιμασίες. περιπέτειες, δράση και πολλή βια και αίμα.

Το σενάριο της τέταρτης συνέχειας, θέλει τον Kratos, έξι μήνες μετά την δολοφονία της γυναικάς του και του γιου του να αντιμετωπίζει τα τρία μυθικά τέρατα-γυναίκες, τις Furies (Ερινύες) και την προσπαθεί του να σπάσει τους δεσμού αιχμαλωσίας του από τον Άρη. Το παιχνίδι για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει multiplayer modes (four-vs-four) καθώς και Stereoscopic 3D απεικόνιση.

For the record, πάνω από τρία χρόνια ακούγεται και η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού αφού εμπορικά από το 2005 που κυκλοφόρησε δημιουργήθηκε από τα Santa Monica studios και γνώρισε τεράστια επιτυχία στο PlayStation 2 ενώ και οι άλλες δυο συνέχεες του το "God of War II" το 2007 και "God of War: Chains of Olympus" το 2010 γνώρισαν επίσης παταγώδη επιτυχία. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και νέοι τίτλοι της σειράς για άλλες παιχνιδομηχανές. Απολαύστε τα 30 πρώτα λεπτά από το νέο παιχνίδι…

The First 30 Minutes of God of War: Ascension

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    να δω εγω ποτε θα γυριστει η ταινια....που σιγουρα θα την εβλεπα στο κινηματογραφο..!!! στο παιχνιδιι τωρα...δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ενθουσιασει το κοινο του με το prequel..!! αλλα σιγουρα θα κανει τρελες πωλησεις...δεν εχω καμια αμφιβολια..

Ευχαριστω για το νεο Above..!!!

• Thanks Above, jimiepapas, lizardking69 thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της lizardking69
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Above Εμφάνιση Δημοσίευσης

Το σενάριο της τέταρτης συνέχειας, θέλει τον Kratos, έξι μήνες μετά την δολοφονία της γυναικάς του και του γιου του
    Να σε ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις πληροφοριες φιλε Above και με καθε σεβασμο αν μου επιτρεπεις, απλα ετσι για την ιστορια και μονο, νομιζω οτι ο Kratos ειχε κορη και οχι γιο.

Επισης καπου διαβασα οτι το assension θα ειναι πληρως υποτιτλισμενο και στα ελληνικα, οπως ηταν το τελευταιο uncharted.
    In this world the only thing i have is my word and my balls and i don't brake them for anyone!

• Thanks Above, tasoskratos, jimiepapas thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Σωστός ο προηγούμενος και στις 2 επισημάνσεις.
    Μιλώντας ψυχρά θα πω ότι ο τίτλος ειναι αρπαχτή. Για μένα η ιστορία του Kratos δεν έχει να μας πει τίποτα περισσότερο. 3 βασικοί τιτλοι και 2 ενδιάμεσοι ήταν υπέρ αρκετοί.
    Τα God Of war τα εχω ξεσκίσει, μάλιστα στους μέγιστους βαθμούς δυσκολίας, εκτός από το 3ο και τελευταίο που το φινάλε του δεν με αφησε ικανοποιημένο. πρόσφατα μάλιστα το ΄΄παρομοίωσα΄΄ με το φινάλε του Fringe, δηλαδή, τόσο ο Kratos όσο και ο Walter ειναι κάπου εκεί έξω.

Απ' την άλλη πάλι, νοιώθω τα δαχτυλάκια μου με φαγουρίζουν και να αποζητούν την κλασσική κίνηση, τετράγωνο-τετράγωνο-τρίγωνο
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

• Thanks lizardking69, Above, jimiepapas thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την lizardking69 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Να σε ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις πληροφοριες φιλε Above και με καθε σεβασμο αν μου επιτρεπεις, απλα ετσι για την ιστορια και μονο, νομιζω οτι ο Kratos ειχε κορη και οχι γιο.

Επισης καπου διαβασα οτι το assension θα ειναι πληρως υποτιτλισμενο και στα ελληνικα, οπως ηταν το τελευταιο uncharted.
    Πολυ καλά έκανες φίλε μου και επισήμανες το λάθος (το άρθρο ελεγε wife and child) και ενώ είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που εχω παίξει, δεν θυμόμουν καθόλου οτι ήταν κόρη το παιδί του. Γιο νόμιζα ότι ήταν πάντα! Και γιο έγραψα

Χαίρομαι για την επιπρόσθετη πληροφορία για τους Ελληνικούς υποτίτλους, δεν το γνώριζα καν, δεν το ανέφερε το άρθρο!

• Thanks lizardking69 thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της lizardking69
    Likes / Thanks
    Χθες μιλωντας με εναν φιλο με ενημερωσε οτι στο playstation store μεσα απ την κονσολα του ps3 μπορει οποιος θελει δωρεαν να κατεβασει το demo του assension δωρεαν.
    Λοιπον το κατεβασα και το πρωτο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι στο παιχνιδι μιλουν οι χαρακτηρες ελληνικα! Βεβαια εχεις την επιλογη ειτε να το παιξεις κανονικα στα αγγλικα με υποτιτλους (δεν το εψαξα να δω αν εχει και ελληνικους οπως ειχαν πει), ειτε με ελληνικους διαλογους.
    Η αληθεια ειναι οτι μπορει απ την μια να ειναι μια ευκολια παραπανω για καποιους αλλα απ την αλλη.. δεν ξερω..καπως μου εκανε.. Γουστα ειναι αυτα βεβαια!
    In this world the only thing i have is my word and my balls and i don't brake them for anyone!

• Thanks Above thanked for this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks
    God of War: Ascension Official Greek Trailer
    (Επίσημο Ελληνικό Trailer)

• Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
    • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
    • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
    • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
    •  
    • Ο BB code είναι σε λειτουργία