-
29 Οκτωβρίου 2023, 03:30
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
29 Οκτωβρίου 2023, 04:01
Moderator
Δεν το χωραει ο νους μου.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 3 Likes
-
29 Οκτωβρίου 2023, 12:58
Super Moderator
Ακόμα δεν το πιστεύω.
Πάνω που πήγε να ηρεμήσει και ορθοποδήσει, έφυγε. Τι να πεις από κει και πέρα.
Μαζί έφυγε ένα κομμάτι της εφηβείας μου που ακόμα και σήμερα με κάνει και γελάω και θα συνεχίσει να το κάνει. Απλά τώρα θα έχω και μια πικρή γεύση στο στόμα όταν τους βλέπω.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
29 Οκτωβρίου 2023, 20:18
Αρθρογράφος
-
-
29 Οκτωβρίου 2023, 21:30
Αρθρογράφος
-
-
29 Οκτωβρίου 2023, 23:11
Moderator
Είμαστε σχεδόν συνομήλικοι με τα Φιλαράκια και το παρακολουθούσα από τότε που βγήκε. Με έκανε να αισθάνομαι όμορφα, να γελάω. Μπορεί να ήταν λίγο μακριά από την Ελληνική πραγματικότητα αλλά τα αστεία, οι έρωτες τους, τα νευράκια τους την έκαναν την καλύτερη σειρά που είχα παρακολουθήσει έως τότε, χωρίς να μπορώ να φανταστω ότι θα αποκτούσε φανατικό κοινό ακόμη και το 2023.
Δεν ξέρω αν μπορώ να δω βίντεο με τον Τσάντλερ χωρίς να βάλω τα κλάμματα, δεν ξερω γιατί με επηρέασε τόσο. Ίσως, επειδή νομίζω ότι καταλαβαίνω σε ποιο σημείο βρισκόταν. Δεν ξέρω αν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πόσο τον αγαπήσαμε και δεν ξέρω αν είχε και σημασία για εκείνον, πλέον. Πολύ κρίμα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 4 Likes
-
29 Οκτωβρίου 2023, 23:15
Moderator
Βλέποντας την περσινή συνέντευξη, νομίζω ότι πλέον είχε καταλάβει το πόσο αγαπητός είναι και αυτό ειναι που τον έσωσε απο τις καταχρήσεις.
Αλλά είναι κρίμα πάνω που στεκόταν επιτέλους γερά στα πόδια του να φύγει έτσι. Το μόνο καλό είναι ότι φαίνεται να πέθανε απο ανακοπή, οπότε δεν υπέφερε.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 2 Likes
-
29 Οκτωβρίου 2023, 23:44
Αρχισυντάκτης
δεν ειμαι απο αυτους που εβλεπαν Friends φανατικα...σχετικα προσφατα το ειδα μαλιστα..μια τριετια...αλλα παντα ειχαμε επαφη με την σειρα αφου ενα απο τα μπαρακια που συχναζαμε το λεγανε Friends και επαιζε σε λουπα τη σειρα..!! ο Περι ομως ηταν μεγαλη αδυναμια..το χιουμορ του ειναι αυτο που μου αρεσε μαζι με την Phoebe και θα μεινει αθανατος μεσα απο μια σειρα που εδω και 30 χρονια ειναι στην επικαιροτητα.!!!
κριμα και παλι κριμα.!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 4 Likes
-
30 Οκτωβρίου 2023, 03:14
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
30 Οκτωβρίου 2023, 11:32
TV Guru!
Δεν είναι ο πρώτος που πεθαίνει από την σειρα, αλλά είναι ο πρώτος από τους 6 πρωταγωνιστές και αυτό κάνει αυτή την απώλεια τόσο σημαντική.Ο Τσάντλερ ήταν το λιγότερο αγαπημένο μου φιλαράκι σε μια σειρά που λάτρεψα έβλεπα όταν παιζόταν κανονικά στο τότε Φίλμνετ (σήμερα Νόβα) και όχι από την συχνότητα του σταρ τσάνελ που τα πρώτα χρόνια προβολής έβαζε ξανά και ξανά μόνο τις 2 πρώτες σεζόν μιας και τα νέα επεισόδια παίζονταν στη φιλμνετ και πολύ αργότερα ξεκόλλησε το σταρ από τις επαναλήψεις των 2 πρώτων σεζόν. Την σειρά δεν έχω σταματήσει να την βλέπω ποτέ , απολαμβάνω ξανά κ ξανά την σειρά πότε στο σταρ και πότε στο νετφλιξ σίγουρα την βλέπω 1-2 φορές το χρόνο ολόκληρη. Πάντα ήθελα μια ταινία η μια μίνι σεζόν εκει το 2013-2014 στην δεκαετία μετά το τέλος της σειρά που ακόμα δεν είχαν αλλάξει τόσο εμφανισιακά οι πρωταγωνιστές. Αν κ σήμερα μια ιδέα με τα παιδιά τους που καπως θα το έφερνε και θα έμεναν στα ίδια διαμερίσματα στην ηλικία των 24-25 και αυτοί να εμφανίζονται σαν γκεστ γονείς σε κάποια επεισόδια!
Όσο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι αναμενόμενο ότι θα ήταν ο πρώτος από αυτούς φαινόταν η κατάσταση του από τις συνεντεύξεις που έδινε για το βιβλίο αλλά και στην εκπομπή ριγιουνιον που έκαναν που ήταν σαν φάντασμα εκεί , ο άνθρωπος απλά δε μπορούσε άλλο ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος από την ηλικία του εξωτερικά κ λογικά εσωτερικά από τις καταχρήσεις. Ένα 24 Ώρο μετά το θάνατο του και οι συμπρωταγωνιστές του δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο κανένα ποστ με εξαίρεση την τηλεοπτική Τζάνις.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 30 Οκτωβρίου 2023 στις 12:32
spiros#27