Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 34567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 41 έως 50 από 81

Θέμα: Breaking Bad 5x12 - Rabid Dog

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    78 Χρήστες
    8,3
    για να ψηφήσετε
    5x12
    Rabid Dog

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Coming soon.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    01/09/2013 - 21:00
    GMT -5
    02/09/2013 - 06:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Banned
    Likes / Thanks
    Η απιστία είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Είχε επιλογή, τότε που γύρισε την πρώτη φορά ο Walter σπίτι και φώναξε την αστυνομία να τον καταδώσει. Το σπίτι το είχαν δεν θα το έχανε, δουλειά θα είχε από τον Ted και όλα καλά. Αλλά όπως λέει και η HristinaB (νομίζω) διάλεξε τον άλλο δρόμο.

TV Master Το Avatar του/της Stinkfist
    Likes / Thanks
    Πανικοβλημένη είναι η Σκάιλερ αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά δεν ξέρει τι να κάνει.

4. Likes χάρις2106, greekie liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την SuPeRsTaR13 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ακόμα και ο Χανκ κατάλαβε πόσο νοιάζεται ο Γουόλτ για τον Τζέσι.Ο τζέσι όχι ακόμα,στην κοσμάρα του
    Ίσως αρχικά, ναι, να τον νοιαζόταν αληθινά. Αλλά όσο προχωρούσε η ιστορία, το έκανε ΜΟΝΟ επειδή τον συνέφερε. Από την άλλη, όταν ο Τζέσι εμπόδισε τον Γκας να σκοτώσει τον Γουόλτ, δεν είχε πραγματικά τίποτα να κερδίσει για πάρτη του.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την evangeline Εμφάνιση Δημοσίευσης
    4 eps πριν το φιναλε still , don't know who to root for o κοσμος Vince, well done
    Εγώ, πάλι, δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα: ελπίζω ο Γουόλτ να ψοφήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο -- ταπεινωμένος και με τη γνώση ότι, όσα έκανε, ήταν για το τίποτα.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την freedoom Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν τον έχει αδικήσει ΠΟΤΕ, δεν τον έχει ρίξει ποτέ οικονομικά, τον έχει βοηθήσει στην απεξάρτηση.
    Ναι, τον χειραγωγούσε διαρκώς, αλλά μη μου πείτε ότι δεν το είχε ανάγκη ο Jesse. Αφού είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις.
    Άντε τώρα!
    Του σκότωσε την γκόμενα, τον έριξε στα σκληρά ναρκωτικά, τον οδήγησε σε φόνο, του δηλητηρίασε το γιο της νέας γκόμενας, τον φλόμωσε στα ψέματα, του ευχήθηκε να σαπίσει σε ένα βαρέλι στην έρημο.
    Άντε τώρα...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Τώρα πλέον μπορεί να βγεί ένα γκάλοπ που θα φορά την επιθυμία της παρέας όσο αφορά την τελική κατάληξη του ψυχρού Χάιζεμπεργκ.
    Μαύρος και κακός ψόφος. Δύο φορές, αν γίνεται -- μία δε φτάνει!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Επειδή έδωσε εντολή, wow!!! να την εξισώσω με τον Walter;;; Έλεος.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την smile88 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Με διχαζει τρομερα η συμπεριφορα της Σκαιλερ σε αυτα τα επεισοδια, κυριως γιατι την υποστηριζα τοσα επεισοδια ενω πολλοι την αδικουν, αλλα τωρα... δεν ξερω...
    Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζει ακόμα κανείς την Σκάιλερ. Όχι, δεν έχει απολύτως καμιά δικαιολογία για τίποτα πια. Ξέρει τι κάνει ο Γουόλτ, ξέρει πολύ καλά σε τι σκ@τά έχει μπλεχτεί και η ίδια και τώρα βάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ την οικογένειά της σε κίνδυνο. Απολύτως τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την επιθυμία ενός ανθρώπου να αφαιρέσει τη ζωή κάποιου άλλου -- ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε καν η αυτοάμυνα (η οποία στις δίκες λαμβάνεται ως ελαφρυντικό, όχι ως δικαιολόγηση της πράξης -- υπάρχει διαφορά!). Τι σόι άνθρωπος δηλώνει "τι είναι ακόμα ένας (φόνος, μπροστά στους τόσους που έχεις κάνει);" Τι λέει γι' αυτόν το χαρακτήρα η πλήρης απαξίωση της ανθρώπινης ζωής; Και τι λέει και για όσους υποστηρίζουν ακόμα αυτόν το χαρακτήρα; Βέβαια, δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να την εξισώσω με τον Γουόλτ, αλλά σίγουρα είναι ανατριχιαστικά κοντά του. Φοβάμαι πάρα πολύ πού μπορεί να φτάσει σε σχέση με τον Τζέσι.

Όσο είχα πωρωθεί με τον Χανκ στο προηγούμενο επεισόδιο, τόσο ξενέρωσα σε αυτό, όταν φάνηκε να αδιαφορεί πλήρως για την τύχη του Τζέσι στην πλατεία. Βέβαια, ξέρω ότι δεν ξέρει πως το παιδί είναι ψυχούλα, αλλά με ενόχλησε πολύ η απαξίωσή του. Not cool, Hank. Ιδίως όταν έχει προηγηθεί η μικρή του κίνηση να δέσει τη ζώνη ασφαλείας του Τζέσι, που μου φάνηκε κάπως πατρική.

Ο καημένος ο Γουόλτερ Τζ.! Να είσαι 16 και να πρέπει να διαχειριστείς τον επικείμενο θάνατο του πατέρα σου είναι πολύ σκληρό πράγμα. Αν ποτέ μάθει για τις βρωμιές του Γουόλτ, θα πρέπει να τον μισήσει διπλά: όχι μόνο για τα εγκλήματά του, αλλά και για όλες τις στιγμές που δεν πέρασαν μαζί, όσο ακόμα μπορούσαν. Μάλιστα, όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ απορρίπτω τη δικαιολογία του Γουόλτ ότι "τα έκανε όλα για την οικογένεια". Θα μπορούσε να είχε δεχτεί τη βοήθεια του Έλιοτ και της Γκρέτσεν και να μείνει κοντά στην οικογένειά του, γιατί, στην τελική, αυτές ήταν οι στιγμές που είχαν σημασία. Αλλά αυτό ούτε καν που το σκέφτηκε, το εγωιστικό @#$^@...

ΥΓ1. Άλλη μια σκηνή με το σώβρακο του Γουόλτ, για να μην ξεχνιόμαστε! Φαντάζομαι ότι θα είχε γίνει inside joke πια αυτό στο σετ, έτσι;
    ΥΓ2. Πόσο ζήλεψα τα πεντακάθαρα πεζοδρόμια με τους κάδους ανακύκλωσης μπροστά από ΚΑΘΕ σπίτι...
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

6. Likes χάρις2106, gio25 liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της panagiotis1988
    Likes / Thanks
    HristinaB ( το ίδιο ιςχυει και για σενα baspav ) σου προτεινω να δεις πρώτα ολα τα επεισόδια κ μετα να κρίνεις το καθετί στην συγκεκριμένη σειρα...βλέπω είσαι απόλυτη σε κάποια πράγματα, δεν ειναι οτι συμφωνώ ή διαφωνώ μαζι σου, σου λέω όμως οτι με το να με ακούσεις θα μπορέσεις να ευχάριστηθεις πολυ περισσότερο τα τελευταία επεισόδια...άποψη μου...

8. Thanks freedoom thanked for this post
    Likes tempest, Hrisa76, baspav liked this post
    Likes / Thanks
    Μα ναι, αν η σειρά μου βγάλει κανένα λαγό από το καπέλο τελευταία στιγμή, προφανώς και θα το λάβω υπόψη μου. Ελπίζω, όμως, να μην αντιστρέψει όσα για 4,5 σεζόν έχτιζε για τη μεταστροφή του Γουόλτ, γιατί θεωρώ ότι εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης. Το ότι σιχαίνομαι τ' άντερά του το βρίσκω λογικό επακόλουθο και καθόλου δε με εμποδίζει να ευχαριστηθώ τη σειρά, μέχρι τώρα.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

10. Likes χάρις2106 liked this post
    Banned
    Likes / Thanks
    Πραγματικά τα συναισθήματα και οι απόψεις διίστανται σχετικά με τους ήρωες/χαρακτήρες της σειράς.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ξαναλέω αν πάρω τη δική σας εκδοχή (Walter στην κόλαση Skyler αγγελούδι) τότε η Skyler είχε επιλογές να ξεκαθαρίσει την θέση της, τις ανέφερα νωρίτερα, μην επαναλαμβάνω.

Φίλε Stinkfist πανικοβλημένος ήταν και ο Walter όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο, θα πέθαινε και θα άφηνε την οικογενεία του χωρίς χρήματα, με έξοδα και φυσικά 2 παιδιά χωρίς πατέρα. Άρα να δεχθούμε ότι δεν ήξερε τι έκανε και ο Walt; Άσχετα με το πως κατέληξε και που έφτασε (μέσα από μια σειρά άτυχων επιλογών και κακών συμπτώσεων).

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον freedoom, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό τον μανιπιουλάριζε κατά τα άλλα δεν του έχει φερθεί σκάρτα, ούτε και όταν δηλητηρίασε τον Broc (ήξερε τι έκανε είμαι σίγουρος). Δεν τον έριξε ποτέ και πιστεύω τον έβλεπε σαν παιδί του. HristinaB η Jane χαμένη υπόθεση ήταν από τη στιγμή που ξαναγύρισε στα ναρκωτικά. Και να σου πω και κάτι; Χάρη του έκανε. Η γκόμενα ήταν κατεστραμμένη και μαζί θα κατέστρεφε και την συμπάθεια σου τον Jesse. Μόλις είδε τα φράγκα το έπαιξε "free2go". Κάνουμε ότι θέλουμε και πάμε όπου θέλουμε γιατί έχουμε φράγκα. Μεγάλη χάρη του έκανε. Και τι έκανε ο Jesse; Να τον καρφώσει αμέσως.

Ο Hank ΔΕΝ ενδιαφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ για τον Jesse. Για την πάρτη του μόνο και φαίνεται από το πως μιλάει για αυτόν μπροστά στον άλλον μπάτσο. Γι αυτό έχει αρχίσει να μου την δίνει ο Hank. Έχει βάλει την προσωπική ικανοποίηση και νίκη πάνω από οτιδήποτε άλλο. Καρφί δεν του καίγεται. Γι αυτόν είναι ένας ακόμη πρεζάκιας.

ΥΓ: Μην πειράζετε τον Jeesούλη της HristinaB
    ΥΓ2: Εγώ δεν θέλω να ψοφήσει ο Walter. Θέλω να τα μ@μίσει όλα και να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο!!!!

12. Thanks freedoom thanked for this post
    Likes tempest liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης

Του σκότωσε την γκόμενα, τον έριξε στα σκληρά ναρκωτικά, τον οδήγησε σε φόνο, του δηλητηρίασε το γιο της νέας γκόμενας, τον φλόμωσε στα ψέματα, του ευχήθηκε να σαπίσει σε ένα βαρέλι στην έρημο.
    Άντε τώρα...
    Αν και μάλλον θυμάσαι καλύτερα από εμένα, η Τζέιν δεν ήταν αυτή που τον έσπρωξε στην ηρωίνη, ενώ ο Τζέσι τόσο καιρό την έβγαζε με μέθ; Το "του ευχήθηκε να σαπίσει σε ένα βαρέλι στην έρημο" δεν το λες στα σοβαρά ε;
    Ο φόνος που τον οδήγησε, έσωσε και το ίδιο το τομάρι του Τζέσι όμως. Επίσης, είχε προηγηθεί το επικό run over με το αμάξι και η σφαίρα στον κρόταφο του τύπου που κυνηγούσε τον Τζέσι.
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

14. Likes tempest, drapetisgal7 liked this post
    Banned
    Likes / Thanks
    Πολύ σωστά. Ο Jesse την έβγαζε με μεθ. Η Jane έφερε τα ναρκωτικά και τις σύριγγες. Όταν είδε τα χρήματα και τον Jesse πρόθυμο να την πάει οπού θέλει (προφανώς δεν άντεχε τον πάτερα της) η Jane πήρε θάρρος και είδε τον Jesse σαν ευκαιρία. Δεν ξέρω αν είχε αισθήματα για τον Jesse, ο ίδιος είχε.
    Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα καλά που του έκανε ο Walter έστω και αν το έκανε μην κάνοντας απλά τίποτα. Δεν προκάλεσε κάτι. Η Jane σίγουρα θα επίσπευδε την κατηφόρα του Jesse.

16. Thanks freedoom thanked for this post
    Likes tempest liked this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την baspav Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μην πειράζετε τον Jeesούλη της HristinaB
    Ναι, μη μου τον πειράζετε!!

Παιδιά, δεν μπορεί να σοβαρολογείτε σχετικά με την Τζέιν. Αλήθεια τώρα! Η μόνη λύση που βλέπετε εσείς ήταν να τη σκοτώσει ο Γουόλτ; Δηλαδή, εσείς αυτό θα κάνατε;;;

Νομίζω ότι η σχέση που είχε με τον Τζέσι ο Γουόλτ ήταν περίπλοκη. Κάποιες φορές έτεινε προς σχέση πατέρα-γιου, αλλά νομίζω ότι ο Γουόλτερ κατά βάση του φερόταν καλά για να τον έχει από κοντά, επειδή του ήταν χρήσιμος (αρχικά επειδή ήξερε την πιάτσα και στη συνέχεια επειδή χρειαζόταν έναν έμπιστο βοηθό). Ο Τζέσι, λόγω ηλικίας και κακών οικογενειακών εμπειριών, συνδέθηκε πολύ περισσότερο μαζί του συναισθηματικά. Εξού και η λύσσα του τώρα για εκδίκηση.

baspav, γιατί θες να κερδίσει ο κακός της υπόθεσης; (Νομίζω ότι συμφωνούμε ότι ο Γουόλτ είναι εγκληματίας, ναι; )
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Nίκος Καζαντζάκης

18. Likes χάρις2106 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ναι, μη μου τον πειράζετε!!

Παιδιά, δεν μπορεί να σοβαρολογείτε σχετικά με την Τζέιν. Αλήθεια τώρα! Η μόνη λύση που βλέπετε εσείς ήταν να τη σκοτώσει ο Γουόλτ; Δηλαδή, εσείς αυτό θα κάνατε;;;

Νομίζω ότι η σχέση που είχε με τον Τζέσι ο Γουόλτ ήταν περίπλοκη. Κάποιες φορές έτεινε προς σχέση πατέρα-γιου, αλλά νομίζω ότι ο Γουόλτερ κατά βάση του φερόταν καλά για να τον έχει από κοντά, επειδή του ήταν χρήσιμος (αρχικά επειδή ήξερε την πιάτσα και στη συνέχεια επειδή χρειαζόταν έναν έμπιστο βοηθό). Ο Τζέσι, λόγω ηλικίας και κακών οικογενειακών εμπειριών, συνδέθηκε πολύ περισσότερο μαζί του συναισθηματικά. Εξού και η λύσσα του τώρα για εκδίκηση.

baspav, γιατί θες να κερδίσει ο κακός της υπόθεσης; (Νομίζω ότι συμφωνούμε ότι ο Γουόλτ είναι εγκληματίας, ναι; )
    Ρε Χριστίνα, τι τυφλό μίσος είναι αυτό για τον Γουόλτ; Αν θες να ακριβολογούμε, ο Γουόλτ δεν την σκότωσε, απλά την άφησε να πεθάνει. Αν δεν την άφηνε, η εν ζωή Τζέην θα είχε, προοδευικά, τραβήξει προς το λευκό θάνατο, τον αγαπημένο σου Τζέσι.
    Η σχέση Γουόλτ-Τζέσι ήταν επιχειρηματική και σιγά σιγά, τόσο στενή και ισχυρή που έτεινε, όπως λες, προς μια σχέση πατέρα γιου. Ποτέ δεν ήταν όμως απαραίτητο ο Γουόλτ να αφήσει τη σχέση τους να πάρει τέτοιο δρόμο. Το έκανε όμως. Ο Τζέσι από την άλλη, ως πιο μικρός ηλικιακά και πιο εύθραυστος, λόγω των διάφορων βιωμάτων που είχε, ήταν πιο εύκολο και λογικό να αποκτήσει το ρόλο του γιου σε αυτή τη σχέση.
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

20. Thanks Lizzangel thanked for this post
    Likes tempest, drapetisgal7 liked this post
Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 34567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία