Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6

Θέμα: American Horror Story 3x06 - The Axeman Cometh

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    21 Χρήστες
    8
    για να ψηφήσετε
    3x06
    The Axeman Cometh

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Η Κορντίλια εμφανίζει νέα δύναμη...
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    13/11/2013 - 21:00
    GMT -5
    14/11/2013 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της thanasislost
    Likes / Thanks
    Αν και δεν έφτασε στα επίπεδα τον άλλων επεισοδίων ήταν πάλι μια χαρά...Είχε την αίσθηση του filler η ιστορία του Axeman και η επιστροφή της Madison είχε ενδιαφέρον...

TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Άριστο μόνο και μόνο για τον Danny Huston. O άνθρωπος παραδίδει μαθήματα, τον απολαύσαμε στο magic city, το ίδιο και τώρα. ωραία εξελίσσεται και η κόντρα Σάλεμ - Βουντού. Η σεζόν πάει πολύ καλύτερα απο ότι περίμενα

TV Guru! Το Avatar του/της edora
    Likes / Thanks
    Filler μου φάνηκε το επεισόδιο. Όχι ακριβώς filler, αλλά κάτι σε προθέρμανση πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
    Ελπίζω να είναι και το τελευταίο επεισόδιο που οι παίχτες τοποθετούνται στην σκακιέρα. Θέλω να δω επιτέλους τις κινήσεις τους.
    Νομίζω πως προσδιόρισα τι δε μου πάει καλά με τη φετινή σεζόν, αλλά θα περιμένω να δω και το επόμενο επεισόδιο.
    Und so kaempfen wir ungehemmt, einen Kampf der keinen Sieger kennt....

- Silbermond

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    παρα πολυ καλο επεισοδιο...με την εξαιρετικη ερμηνεια του Danny Huston...και η Angela Basset φυσκα κανει παπαδες...ηρθε πισω και η Maddison...αλλα περιμενουμε ακομη το μεγαλο μπαμ για τη σειρα...

TV Guru! Το Avatar του/της bill667
    Likes / Thanks
    Πρόσφατα ξεκίνησα τη σεζόν και έχω φτάσει μέχρι αυτό το επεισόδιο.

Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός για τη συγκεκριμένη σεζόν, διότι η συγκεκριμένη συνταγή (μαθητευόμενες teen μάγισσες) μου φάνηκε πολύ βαρετή για τα γούστα μου. Τελικά όμως δεν εστιάζει τόσο πολύ στις teen μάγισσες αλλά και στους ενίληκες, επομένως ως προς αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το βασικό μου πρόβλημα με τη σειρά έχει να κάνει με κάποιες παθογένειες οι οποίες υπήρχαν από την πρώτη κιόλας σεζόν, όπου εκεί όμως ως "καινούργιο στοιχείο στο horror" την ανέβαζαν αρκετά. Τώρα πλέον, μετά από τόσο καιρό, εμένα τουλάχιστον με έχουν κουράσει.

Κάπου έχει καταντήσει κουραστικό να υπερτονίζεται η καλή ερμηνεία σε βάρος της πλοκής. Αυτό είχε φανεί και περισι, όταν είχαν βάλει στο τραπέζι ένα σωρό ενδιαφέροντα πράγματα (δαίμονες, εξωγήινους) και τελικά τα ξεφορτώθηκαν όπως-όπως μέσα σε 5-10 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου, σαν να λέγανε "ας αφήσουμε αυτές τις αηδίες με τους δαίμονες και τους εξωγήινους, απο εδώ και στο εξής θα δείτε 100% ποιοτικές ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΡΕ!!!! ΡΟΛΑΡΕΣ!"

Φέτος αυτό το φαινόμενο παρατηρείται εξ' αρχής. Δεν καλλιεργείται κανένα ενδιαφέρον στον θεατή από το ένα επεισόδιο στο άλλο, παρά το γεγονός ότι εντός κάθε επεισοδίου γίνονται σημεία και τέρατα από πλευράς εξελίξεων. Δεν υπάρχει κάποια εννοιαία πλοκή, αλλά σκόρπιες υποπλοκές που το μόνο που εξυπηρετούν είναι οι ερμηνείες και αυτο-σνομπάρονται με την ταχύτητα που εναλάσσονται προκειμένου ο θεατής να εστιάσει στο παίξιμο των ηθοποιών παρά σε αυτές.

Κάπου δίνει την εντύπωση ότι στο βωμό του να χώσουν σχεδόν όλους τους ηθοποιούς που παίξανε στις προηγούμενες σεζόν, εφεύρεσαν αχρείαστες υπο-πλοκές και αχρείαστους θανάτους, διότι τελικά δεν πεθαίνει κανείς. ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

Γενικά η ιστορία μου δίνει την αίσθηση ότι αυτο-σνομπάρεται και ότι τα γεγονότα δεν αποκτούν τη διάσταση που τους πρέπει.

Και επαναλαμβάνω ότι αυτό το στοιχείο εξαρχής υπήρχε στη σειρά, όμως πλέον έχει αρχίσει να κουράζει και ίσως θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Θα πρέπει οι δημιουργοί να μάθουν να αγαπούν την ιστορία που γράφουν και να μην υποτιμούν στον βωμό των ρόλων.

7. Thanks Mister 94 thanked for this post

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας