Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 51

Θέμα: Person of Interest 3x09 - The Crossing

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    90 Χρήστες
    9,9
    για να ψηφήσετε
    3x09
    The Crossing

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Η Μηχανή βγάζει τον αριθμό του Ρις...
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    19/11/2013 - 21:00
    GMT -5
    20/11/2013 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της thanasislost
    Likes / Thanks
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!! ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!

Όταν ξεκίναγε αυτή η σειρά ποιός να μας το έλεγε ότι μπορούσε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο...
    Τι είδαμε πάλι!! Όλη η πόλη εναντίον του Reese...O Fusco κρατούμενος και η Shaw σωτήρας..
    Η Carter super-hero καταφερνει να στείλει τον εχθρό της στην φυλακή αλλά τελικά δολοφονείται απο τον υπαρχηγό της HR...
    Όταν μίλησε η Root με τον Φιντς τι εννούσανε; Μπορεί η μηχανή να χρησιμοποιηθεί και σαν όπλο;

TV Master Το Avatar του/της thapostol
    Likes / Thanks
    Το έχουν κάνει τάμα εκεί στο Αμέρικα στο επεισόδιο Νο.9 της κάθε σεζόν των σειρών να γίνεται πανικός;;;;

No music στο τέλος του επεισοδίου και η σκηνή αριστοτεχνικά στημένη. Μπράβο.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την thapostol; 20 Νοεμβρίου 2013 στις 18:47

TV Master Το Avatar του/της NikBG
    Likes / Thanks
    Έχω τρελαθεί! Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!

Πιο πάνω από άριστα δεν εχει?

5. Thanks SuPeRsTaR13 thanked for this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της SuPeRsTaR13
    Likes / Thanks
    Απίστευτο επεισόδειο.Ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνει ο Φούσκο,ειδικά όταν την γλίτωσε το παιδί του...
    Η Κάρτερ ήταν μεγάλο κεφάλαιο για την σειρά και έφυγε σαν ήρωας.Λογικά ήταν και το τελευταίο επεισόδειο που η Ρουτ είναι κλειδωμένη.Θα πάρει την θέση της Κάρτερ και θα δώσει άλλο στυλάκι στην παρέα.
    Ενδιαφέρον αυτό που είπε η Ρουτ ότι ο Φιντς είχε και άλλους στο παρελθόν στη θέση του Τζον.
    Τρομερη η τελευταία σκηνή με την Κάρτερ να πεθαίνει στην αγκαλιά του Τζον,τον Φιντς κοκκαλωμένο και το τηλέφωνο να χτυπάει...
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την SuPeRsTaR13; 20 Νοεμβρίου 2013 στις 17:16

Newbie Το Avatar του/της marilaki101
    Likes / Thanks
    Θα συμφωνήσω με όλους τους από παν. Το επεισόδιο ήταν, όντως, απίστευτο. Η πρώτη σκηνή που με κοκκάλωσε ήταν μέσα στο νεκροτομείο με Ρις και Κάρτερ να φιλιούνται, μετά με το παιδί του Φάσκο και η τελευταία σκηνή ήταν απλά νταξ.
    Να πω ότι το περίμενα θα είναι ψέματα, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι η Ρουτ θα μπει πιο ενεργά πια στη σειρά.
    Γενικά η 3η σεζόν είναι πολύ καλή. Η ομάδα που έχουν φτιάξει ταιριάζει απόλυτα σε σχέση με το πόσο αταίριαστοι είναι όλοι μεταξύ τους. Και επίσης έχουν βάλει και μία δόση χαβαλετζίδικη που της χρειαζόταν της σειράς.

8. Likes greekie liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Chiras365
    Likes / Thanks

Torn apart

Πέραν του ότι χάθηκε ένας από τους αγαπημένους μου γυναικείους χαρακτήρες στην τηλεόραση, πέραν του ότι οι σεναριογράφοι ανέπτυξαν ουσιαστικά τα αισθήματα ανάμεσα σε John και Carter (και ιδιαίτερα αυτά που John) μόλις σε αυτό το επεισόδιο (κακώς) και όχι νωρίτερα, μιλάμε για μία επεισοδιάρα μεγατόνων από μία σειρά που βρίσκεται στα ντουζένια της.

Newbie Το Avatar του/της george4967
    Likes / Thanks
    ^^^^ John χρόνια και ζαμάνια φίλε μου νομίζω πάντως ότι ήταν συμβολικό το φιλί του συνονόματού σου περισσότερο ως ένδειξη σεβασμού αληθινής φιλίας σημασίας και αξίας της κάρτερ προς αυτον ως ενός απο τους 2 ανθρώπους που του έδωσαν νόημα στη ζωή του,ήταν πάντα εκεί και αντθαυμασμού ίστροφα και τον ενέπνευσαν να γίνει ο μεγάλος ήρωας και άνθρωπος που είναι τώρα. Αλλιώς όντως θα ήταν πολύ απότομη η ανάπτυξη του συγκεκριμένου στοιχείου και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο σε αυτή τη σειρά. Πρέπει να ομολογήσω ότι και εμένα έτσι μου φάνηκε στην αρχή αλλά μόλις το ξανασκέφτηκα, έσβησα απο το μυαλό μου αυτό το σενάριο και ένιωσα τα παραπάνω!
    στα του επεισοδίου, το αντίο ενός μεγάλου χαρακτήρα που έφυγε αφού είχε εκτελέσει τη μεγαλύτερη αποστολή της και έκανε αυτό που πίστευε σαν άνθρωπος και αστυνομικός ! πολλα ρεσπέκτ σε κάρτερ ,σε όλη την ομάδα και στους σεναριογράφους για τα συναισθήματα που μας προκαλούν 3 σεζόν τώρα!

11. Thanks Chiras365 thanked for this post
    Likes ATHENA1971, qazxsw, manost, GrigD, thanasislost liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της JaBa
    Likes / Thanks
    Aπίστευτο επεισόδιο... Η σειρά δεν παίζεται. RIP σε έναν τρομερό χαρακτήρα όπως η Carter, δεν μπορώ να φανταστώ τη συνέχεια χωρίς αυτήν...

13. Likes greekie liked this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της christin10
    Likes / Thanks
    Καλα μας δουλευουν?? Την Καρτερρρρρρ? Γιατι ρε γαμωτη μου γιατι? Δεν το περιμενα με τιποτα, μα με τιποτα!!! Για αυτό της δωσανε τοσο πολυ ρολο σε αυτη την σεζόν? Για να μας την σκοτωσουν? Παρολο που δεν μπορώ να φανταστώ την συνεχεια χωρίς αυτήν μπραβο στους σεναριογραφους που τολμησαν μια ανατροπή που δεν την περιμεναμε. Πω πω απιστευτο, εχω παθει πλακα. Δεν μπορώ να το πιστεψω.

15. Likes edal_g, patrickdrd, xecubotos liked this post
Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία