Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 14

Θέμα: Sons of Anarchy 6x11 - Aon Rud Persanta

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    28 Χρήστες
    9,3
    για να ψηφήσετε
    6x11
    Aon Rud Persanta

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    H ένταση κορυφώνεται καθώς η λέσχη κάνει μια τολμηρή κίνηση για να ξεμπερδέψει με τα όπλα.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    19/11/2013 - 21:00
    GMT -5
    20/11/2013 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της thanasislost
    Likes / Thanks
    O μοναδικό λόγος ποτ δεν ψήφησα άριστο ήταν επείδη πολλά κομμάτια του επεισοδίου ήταν λιγάκι αναμενόμενα...
    Αλλά επιτέλους πάει ο Clay!!!!!Πάει ο Clay!!! Είχε ενδιαφέρον πως ο Jax τέλειωσε την συμφωνία με τους Ιρλανδούς...
    Στο τέλος του επεισοδίου φαντάζομαι η Ταρα πήρε την σφαίρα ως απόδειξη για να την δώσει στην αστυνομικίνα;

3. Likes ann36 liked this post
    TV Master Το Avatar του/της Psofimis
    Likes / Thanks
    Δεν περίμενα να φάνε τον Κλέι σ'αυτό το επεισόδιο...
    Χαλαρά το καλύτερο της σεζόν.
    Ελπίζω να μην κάνει την μ....α η Τάρα και την χάσουμε κι αυτήν γιατί την γουστάρω και ως ηθοποιό/γυναίκα αλλά και σαν χαρακτήρα της σειράς.
    Δεν νομίζω πάντως πως θα φάνε 2 βασικούς χαρακτήρες σε μια χρονιά.
    Το κακό με τον Τζακ τώρα είναι πως δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στην εισαγγελέα πια για να γλυτώσει την λέσχη και όλα θα εξαρτηθούν απο την απόφαση της Τάρας...
    Πάντως η Τάρα πήρε για πρώτη φορά μια γεύση για το τι παθαίνουν οι προδότες της σαμκρο..
    Νομίζω αυτό ήταν το πικ της σεζόν και τα επόμενα 2 απλά θα θέσουν τις βάσεις για την επόμενη.
    Ρισπέκτ για τον Πέλμαν και την ερμηνεία του σ αυτό το επεισόδιο αν και δεν τον συμπαθώ γενικότερα....
    Ελπίζω να την πάρει την υποψηφιότητα η Μάγκι Σιφ φέτος γιατί ήταν η χρονιά της στην σειρά και το αξίζει..
    Η Τζέμα και το overuse της έχει κουράσει εκνευριστικά...

5. Likes manost, oasic1988, ATHENA1971, Hrisa76 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Φοβερό. Ήταν ο πρώτος θάνατος ενός απο τους βασικούς παίκτες και ήδη καταλάβαμε οτι σιγά σιγά η ιστορία του Σάτερ ολοκληρώνεται. Αν και ο Κλέι ήταν για μένα ο χαρακτήρας που σήκωσε τη σειρά ένα επίπεδο πάνω μόνος του, ίσως δεν είχε άλλα να δώσει στην ιστορία. Κορυφαία του στιγμή, όταν έκανε τη μάπα της Τζέμα κρέας. Respect στον Ρον Πέρλμαν, ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.

Ο Νίρο όσο μαθαίνει τι γίνεται τόσο παίρνει το ύφος "Μ@λ@κα, τι κάνουν αυτοί εδώ?"

Τάρα έχει ακόμα μια ευκαιρία να πάρει τα παιδιά μακριά απο τη λέσχη.

Τζέμα, μετά τον Κλέι η σειρά σου

7. Likes manost, dalas9, oasic1988 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Μάλιστα.
    Συγκινήθηκα με τον θάνατο του Κλέι παρόλο που τον ήθελα νεκρό εδώ και χρόνια. Και έμεινα με το στόμα ανοιχτό με το ποσο ψυχρά έγινε όλη η φάση. Θα μου πεις, είχε κάνει τόσα. Ναι, αλλά ήταν ένα βασικό κομμάτι της ζωής όλων.

Η Τζέμα έχει υπάρξει φοβερά τυχερή στην ζωή της. Έχει αγαπηθεί από τοσους άντρες και με εξαίρεση τον Κλέι όλοι ήταν καλοί.
    Ο Νίρο έχει φρικάρει και με το δίκιο του. Και για το καλό του ελπίζω να φρικάρει ακόμα περισσότερο και να σηκωθεί να φύγει μακριά απο το $5@@@%$##@.

Η Τάρα... Η Τάρα είναι ένα απο τα θυματα, που θελει να γίνει θύτης αλλά κάπου κολλάει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αποφασίσει αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι.

Εχω ξαναπει ότι το ιδανικό για μένα με τα τωρινά δεδομένα είναι νεκρή Τζέμα, ο Νίρο μακριά με τον γιο του, τα καλόπαιδα όλα στην φυλακή και η Τάρα να φεύγει και να κάνει μια νέα αρχή με τα παιδιά της. Πιο παλιά ήθελα το ζεύγος μαζί. Τώρα πια το γυαλί έχει σπάσει και δεν φαίνεται να μπορεσει να ξανακολλήσει. Φυσικά ακόμα και αν ξανακολλήσει, πάντα θα υπάρχουν οι ρωγμές.
    Αλλά ρε διάολε, νιώθω ότι σ αυτό το ζευγάρι δεν του δόθηκε ποτέ μια ουσιαστική ευκαιρία. Πάντα υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες. Και αυτή την ευκαιρία νομίζω ότι την αξίζουν.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

9. Likes ann36, xecubotos, oasic1988, ATHENA1971 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της ATHENA1971
    Likes / Thanks
    Συμφωνώ με όλα, Hrisa76.
    Τέλειο επεισόδιο. Το σκηνοθέτησε ο Peter Weller, ο γνωστός μας Charles Barosky,. Συγκινήθηκα κι εγώ με τον Κλέι, ήταν ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της Λέσχης, αρχηγός της για πολύ καιρό και προκάλεσε πολλά. Δεν το πίστευα, έλεγα, δεν μπορεί, θα ανοίξουν την πίσω πόρτα και θα περιμένει αυτοκίνητο να τον πάει..... ξέρω΄γω... στην αρούμπα..;;; Η σκηνή ήταν πολύ δυνατή, δεν ακουγόταν τίποτα, ο Τζάκι πολύ αποφασιστικός, αλλά ευχόμουν να μην το κάνει τελικά και για τον ίδιο. Η εξήγηση που έδωσε στον Νέρο, δεν νομίζω να πείθεται ούτε ο ίδιος.
    Στην αρχή, ένιωσα ότι βλέπω ένα από τα παλιά καλά επεισόδια, με λίγο χιούμορ, με μηχανές (ωραία η σκηνή στο δρόμο, που μαζεύτηκαν όλοι, είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε ότι βλέπουμε MC, είχε καταντήσει λίγο Τόλμη και Γοητεία). Βέβαια, η κατάληξη ξεπέρασε και τις πιο υψηλές προσδοκίες μου.
    Ο Τζους δεν νομίζω να πατάει καλά, δεν τον βλέπω να έχει καλή κατάληξη.
    Η Τζέμα... η Τζέμα... Η Τζέμα.....
    Αν ήμουν στη θέση της Τάρα, θα την είχα ξεμαλιάσει. Είναι τρελή η γυναίκα. Παίζει μαμά και μπαμπά με τα παιδιά αλληνής.... Εντωμεταξύ, τη στολή δεν τη βγάζει με τίποτα.....
    Έχει πλάκα, πως καταφέρνει ο Τζακς και ΠΟΤΕ δεν κάνει συμφωνία με την αστυνομία....
    Σε αναμονή για το επόμενο επεισόδιο, λοιπόν, το οποίο θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Δεν θα έχει SoA, λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την ATHENA1971; 21 Νοεμβρίου 2013 στις 14:48

11. Likes nikos-kom liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η αλλαγή στο χαρακτήρα του Τζαξ. Το βλέμμα του στους φόνους της μάνας της Βίνους αλλά και του Κλέι, καμιά σχέση πλέον με τις πρώτες σεζόν.

13. Likes ann36, ATHENA1971 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Όταν μετά από 6 σαιζόν, η σειρά μας χαρίζει τέτοιο σενάριο, δεν έχεις να πεις πολλά.
    Φοβερό επεισόδιο, δεν περίμενα να δω τη δολοφονία του Γκέιλαν, πόσο μάλλον του Κλέι.
    Αρκετά καλό το φινάλε, κάνει ωραία πάσα για τη συνέχεια.
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Εγω θα διαφωνίσω με τους φίλους/ες. Νομίζω οτι η σειρά εχει πάρει διαζύγιο με την λογική. Καμία από τις ενέργειες - αποφάσεις που παίρνουν δεν μπορούν να σταθούν σε σοβαρή κριτική. Από που να ξεκινήσω. Κλέυ, Ιρλανδοί, Εισαγγελέας, Κινέζοι, ψεύτικη εγκυμοσύνη. Οι δε προσπάθειες να δικαιολογήσουν το γιατί κάνουν οτι κάνουν (σε εμένα τουλάχιστον) προκαλούν ειρωνικά μειδιάματα. Τίποτα δεν στέκει λογικά.

Τεσπά, μια σειρά για να περνάει η ώρα είναι, χωρίς να υπάρχει λόγος για περισσότερες αναλύσεις. Όσο την αντιμετωπίζεις με αυτό το πρίσμα, μπορεί και να διασκεδάσεις. Αν προσπαθήσεις να την πάρεις στα σοβαρά, έχει τεράστιες λογικές υπερβάσεις και αυτοακυρώνετε συνεχώς.
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

16. Thanks savvas999 thanked for this post
    Likes ann36, xecubotos liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της dalas9
    Sitting drunk in the Gem Saloon, next to The Barn of Cylon occupied Baltimore...
    Likes / Thanks
    Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο (του Sutter) γιατί το έκανε όταν δεν το περίμενε κανένας.

18. Likes Boyd Crowder liked this post
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία