Πολύ καλό το επεισόδιο...Μου άρεσε που χάσανε έναν αριθμο αλλά και η ιστορία της Shaw με τον Reese.......
Επίσης επική η Root που μαζί με τον Finch κάνουν τρελό δίδυμο...
Πολύ καλό επεισόδιο. Το guest τέλειο, πολύ καλή χημεία με τη Σω (επιτέλους χαμογέλασε!!!)...Ο Ρις από τον θάνατο της Κάρτερ φαίνεται πολύ κουρασμένος. Χμμμμ... κάτι φταίει, δεν είναι ο ίδιος, ίσως να πρέπει να αλλάξει λίγο την έκφρασή του. Ίσως μου άρεσε περισσότερο όταν ήταν μόνος, δεν μου πάνε αυτά τα αστεία που κάνει. Ο Φιντς σταθερή αξία.
Νευριάζω που υπάρχουν τόσοι πολλοί κακοί.
Πόσο άκυρο να βρεθεί το κινητό του βομβιστή δίπλα στον Ρις.... λίγο σπασμένο...
Retasking analogue interface τί σημαίνει, ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί αλλά με διαφορετικό τρόπο; Αναλογικό, δηλαδή;;; Πώς; Πω, άσχετη.....
Τελευταία επεξεργασία από τον/την ATHENA1971; 2 Απριλίου 2014 στις 16:05
Πολύ καλό και αυτό. Shaw και Reese επιτέλους δένουν λίγο.
Root θεά και Νομίζω τον γουστάρει λίγο τον Finch.
Τώρα τι έγινε; Χάσαμε την μηχανή στο τέλος;
Έχουμε χάσει και το Elias λίγο ή μου φαίνεται; Τι έγινε αυτό το παλικάρι;
Αρχική Δημοσίευση από τον/την ATHENA1971
Ο Ρις από τον θάνατο της Κάρτερ φαίνεται πολύ κουρασμένος. Χμμμμ... κάτι φταίει, δεν είναι ο ίδιος, ίσως να πρέπει να αλλάξει λίγο την έκφρασή του. Ίσως μου άρεσε περισσότερο όταν ήταν μόνος, δεν μου πάνε αυτά τα αστεία που κάνει. Ο Φιντς σταθερή αξία.
Η αλήθεια είναι πως ο Reese από το ξεκίνημα της 3ης σαιζόν έχει λιγοστέψει η δράση και το ξύλο που ρίχνει. Στην αρχή μάλιστα, όπως είχα γράψει, δεν μπορούσαν να βρουν χημεία και θέση μέσα στην ομάδα όλοι αυτοί. Από την άλλη είναι και το γεγονός πως, ειδικά σε σχέση με την 1η σαζόν, που ο Reese έδερνε ασύστολα, στην 2η και 3η έχουμε πολλές εξελίξεις στο main story οπότε αυτό συμβάλει στο λιγότερο ξύλο του Reese.
Ακόμη ένα, από τα πολλά, άψογα επεισόδια.
Με ιδιαίτερο χιούμορ, με δράση, με εξελίξεις, με...,με...
Ο κ.Reese πιθανόν να ήθελε να ψιλοβγάλει το κουστούμι του Ράμπο και να γίνει λίγο πιο ΄΄αληθινός΄΄. Έτσι, όταν αντιμετωπίζει περίπου ισάξιους αντιπάλους, τρώει και καμία, αλλά στο τέλος γίνεται και δισκοβόλος και πολλά άλλα.
Σημείωση 1.
Root θεά και Νομίζω τον γουστάρει λίγο τον Finch.
Ο κ.Finch είναι αλλού ταγμένος.
Σημείωση 2.
Βρε δημιουργοί της σειράς. Μου βάζεται τέτοιον guest στην σειρά και δεν μου κάνετε τη χάρη να δημιουργείστε μία μικρή σκηνή ανάμεσα σε 2 παλιόφιλους??? Να'χουν και τίποτα να γράψουν οι εφευρετικοί πάντα μεταφραστές.
Σημείωση 2.
Βρε δημιουργοί της σειράς. Μου βάζεται τέτοιον guest στην σειρά και δεν μου κάνετε τη χάρη να δημιουργείστε μία μικρή σκηνή ανάμεσα σε 2 παλιόφιλους??? Να'χουν και τίποτα να γράψουν οι εφευρετικοί πάντα μεταφραστές.
Έχεις ένα άλφα δίκιο αλλά ήταν σε διαφορετικά μέρη. Τελείωσε καλά η σχέση τους στο νησί; Δεν θυμάμαι