Άριστη η πρεμιέρα.....
Φοβερό το δίδυμο Hound-Αρυα όπως και όλη η σεκανς στο τέλος...
Συμπαθώ πολύ τον Jamie και θέλω να σφάξει τον Joffrey...
Τι ακριβώς έκανε ο Tywin στην αρχή???
Ελπίζω φέτος να δούμε περισσότερο Dracarys....
ουτε πως ειδαμε φουλ επεισοδιo..!!!περασα σαν 20λεπτο...πολυ καλη αρχη...ωραιες οι σκηνες της Αριας...λιγες αλλα ενδιαφερουσες σκηνες για την Ντανι...στο King's Landing φαινεται θα εχουμε πολλα πολιτικα παιχνιδια...
Kit πάχυνες.
Αγαπημένε Τζοφρι, θέλω να σε δω στην σούβλα σαν κοκορέτσι. (αλλη μια φορά μπράβο στον ηθοποιό. το αξίζει.)
Τι αρρρρρωστια που είναι η Αρυα.
Ξεκίνησε πολύ καλά.
εντιτ: Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Μ' αρέσει πάρα πολύ ο Michiel Huisman αλλά ο προηγούμενος, ο Ed Skrein ήταν πολύ καλύτερος. Ήταν όπως είχα φανταστεί τον Daario.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 7 Απριλίου 2014 στις 12:51
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Άριστο το επεισόδιο. Μία χορταστική ώρα GOT. Σκηνικά, κοστούμια, σπέσιαλ εφέ και σκηνές δράσης που θα τα ζήλευαν οι ακριβότερες παραγωγές του Χόλιγουντ. Απίστευτα πράγματα απο το HBO. Νομίζω περάσαμε απο όλα τα μέτωπα εκτός του Στάννις και του Θύον. Για πολλούς, ειδικά αυτούς που δεν διάβασαν τα βιβλία και δεν ψάχτηκαν αρκετά με τη σειρά, μπορεί να τους φάνηκε υπερβολικά ελικοειδής η πρεμιέρα της 4ης σεζόν αλλά μετά απο ένα χρόνο αναμονής ήταν αναγκαίο. Φοβεροί ο Όμπεριν και η Ελάρια απο τους καινούργιους χαρακτήρες. Ανατριχιαστικοί οι Άγριοι Κανίβαλοι. Πολλοί βαριούνται με το στόρυ της Ντάνυ αλλά μόνο η Εμίλια Κλάρκ και οι Δράκοι(φοβερά σπέσιαλ εφέ) της είναι αρκετοί για μένα κι ας τρώνε κατσίκια μ αυτή να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή στην αμμουδιά ολη τη χρονιά.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την Hrisa76
εντιτ: Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Μ' αρέσει πάρα πολύ ο Michiel Huisman αλλά ο προηγούμενος, ο Ed Skrein ήταν πολύ καλύτερος. Ήταν όπως είχα φανταστεί τον Daario.
Θα διαφωνήσω. Ο καινούργιος Ντάριο μου αρέσει περισσότερο (Σαν χαρακτήρας πάντα.Εμφανισιακά δεν με νοιάζει εμένα ). Ο παλιός προσπαθούσε μάταια να το παίξει κουλ και έβγαινε φλώρος στην οθόνη. Κανένας απο τους δύο δεν μοιάζει με τον χαρακτήρα του βιβλίου φατσικά..
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Psofimis; 7 Απριλίου 2014 στις 14:40
Σαφώς η καλύτερη πρεμιέρα σεζόν μετά το 1χ1. Για πρώτη φορά η πρεμιέρα δεν χάθηκε μέσα σε ένα καταιγισμό καινούριων προσώπων και ιστοριών. Όλες οι ιστορίες συνέχισαν από εκεί που έμειναν και ότι νέο δόθηκε στη σωστή αναλογία. Η Σάνσα μπορεί να μην θέλει να φάει από τη θλίψη της αλλά η κοπελιά δεν πείθει αφού η ηθοποιός έχει βάλει 10 κιλά από την προηγούμενη σεζόν!
Κάτι καινούριο που μάθαμε για τους δράκους: Μην ενοχλείτε δράκο όσο τρώει. Ούτε η Καλίσι δεν μπορεί να τους κάνει καλά εκείνη την ώρα. Ελπίζω να τους δούμε αυτή τη σεζόν στην μάχη.
Το χαμόγελο της Άρια στο τέλος όλα τα λεφτά. Το κοριτσόπουλο έγινε επιτέλους πολεμίστρια. Με το καλό η εκδίκηση κορίτσι μου.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την solonlakis; 7 Απριλίου 2014 στις 14:23
Βαρέθηκα. Γαμάτες οι σκηνές με την Arya και τον Σκύλο, και κλασσικά θεούλης ο Jamie. Μου άρεσε σαν χαρακτήρας ο Πρίγκηπας Όμπερυν. Κατα τα άλλα, πολύ μέτριο για μένα.
Φοβερή πρεμιέρα! Πολλά υποσχόμενη η 4η σεζόν....
Ο Τζέιμι έχει πολλά πράγματα να φτιάξει... και πρώτα πρώτα τον γιόκα του
Πολύ καλός ο νέος χαρακτήρας του Όμπερυν και μας επιφυλάσσει πολλές διαμάχες στο Κινγκς Λάντινγκ!!
Πήρε τα πάνω της η Άρυα, να στρώσει και ο Τζον να δέσει η υπόθεση!
Όσο για την Ντάννυ, άντε να περάσει στο ζουμί να δούμε λίγο παραπάνω "Ντρακάρυς"
Έχω υψηλές προσδοκίες για την τέταρτη σεζόν. Και βασικότερο ας μην πεθάνει άλλος Σταρκ (έστω από τους 2-3 που έμειναν)
Remember, high school ends. College ends. And life gets better every year after. The best is yet to come!