Τα κίνητρα του μικροδάχτυλου βρίσκονται υπό αμφισβήτηση ενώ ο Ράμσι προσπαθεί να δείξει στο πατέρα του την αξία του. Η τύχη του Τύριον έχει αποφασιστεί.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
01/06/2014 - 20:00 GMT -5
02/06/2014 - 04:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Πριν την έναρξη της μονομαχίας και με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ήμουν σίγουρος ότι θα τον χάναμε τον Ομπερυν.
Όταν όμως άρχισε να δείχνει τον Τάιγουιν και να φωνάζει "ποιος έδωσε την εντολή", λέω θα το τελειώσει με δολοφονικές ματιές μεταξύ τους καθώς το βουνό θα δείχνει τον Ταιγουιν Λάνιστερ. Αλλά που, πάει το παλικάρι, το έφαγε και αυτό.
Επειδή λοιπόν οι "σφαλιάρες" των καλών τείνουν να γίνουν το νορμάλ, προσπαθώντας να ψυχολογήσω το αρρωστημένο μυαλό του συγγραφέα, πιστεύω ότι ο Τύριον θα την σκαπουλάρει στην ανατροπή της ανατροπής. Δεν θα τον σκοτώσει και αυτόν γιατί θα γίνει προβλέψιμος.
Στο Έυρι τώρα, τα όσα είδαμε αντιβαίνουν στο "έχω υπολογίσει τα πάντα 10 βήματα μπροστά" προφίλ του Μικροδάχτυλου, καθώς η Σάνσα κινεί τα νήματα στο επεισόδιο. Έχουμε κάνει λοιπόν για πολλοστή φορά λάθος στο προφίλ, ή ήταν όλα προσχεδιασμένα, ακόμα και η φαινομενικά αυτόνομη αντίδραση της Σάνσα;
Το γέλιο της Άρυα, η πιο απολαυστική - και ταιριαστή - σκηνή του επεισοδίου.
Η τιμωρία του Τζόρρα, είναι μεγάλο λάθος της Ντάνυ που νομίζω θα το μετανιώσει, δίνει όμως τεράστιο ενδιαφέρον στον χαρακτήρα και την εξέλιξη του Σερ Τζόρρα Μορμοντ.
Ανυπομονώ για την συνέχεια.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς την πάτησα σαν χθεσινή μετά από 4 χρόνια που βλέπω αυτή τη σειρά και τα ξέρω τα σκατά, αλλά δεν ξέρω πώς μου είχε καρφωθεί στο μυαλό τις προηγούμενες εβδομάδες πως θα κερδίσει ο Πρίγκηπας. Δεν ξέρω γιατί! Αλλά το πίστευα! Το απαιτούσα θα τολμούσα να πω! Το είχα σίγουρο, πώς το λένε! Αλλά στο τέλος enters Mr Martin. Λίγο ακόμα Oberyn! Είναι κάτω! Κάρφωσέ τον και μη μιλάς πολύ! Δεν πολεμάς μόνο για σένα! Spear him and ask questions later! Θα μου λείψει μωρέ. Πάρα πολύ. Άι σιχτίρ μαντάμ.
Αυτός ο κος Μάρτιν δεν μας δίνει ούτε ένα διάλειμμα (doesn't give us a break). Ούτε ένα διάλειμμα! (ΡΕΤΙΡΕ mode on)
Αρχική Δημοσίευση από τον/την gate13
θα το πιούμε ένα dornish wine στην υγειά σου.
*fixed*
Αρχική Δημοσίευση από τον/την Psofimis
ΥΣ: Για ακόμα μια φορά μετά απο ένα σοκαριστικό τέλος δεν έβαλαν μουσική στα credits αλλά κατα την άποψή μου θα ταίριαζε γάντι το γέλιο(ψυχασθενή) της Άρυας...
Είχαν μουσική τα end credits! Μην το κλείνεις αμέσως!
Τζέιμι-Τύριον πίστευαν πως ζούσαν τις τελευταίες τους στιγμές μαζί (εγώ όχι! πίστευα πως θα κερδίσει ο Πρίγκηπας! τώρα) γι' αυτό μου φάνηκε πολύ σημαντική η σκηνή.
Για τη Σάνσα δεν έχω να πω κάτι, πέρα από το ότι τώρα ξεκινάει η δικαίωσις.
Για τους υπόλοιπους, αν καταφέρω να βγω απ' το κώμα, θα γράψω τις επόμενες μέρες.
Αντίο.
ΥΓ H Lena Headey μας έδωσε "σπόιλερ" πριν 2 μήνες στην αγαπημένη φωτογράφιση-συνέντευξη του Hunger Magazine!
Σε όσους αναρωτιούνται προς τι ο οδυρμός για τον Όμπεριν, έναν μικρό παίκτη που εμφανίστηκε μετά από 4 σεζόν, έχω να απαντήσω το εξής απλό.
Ήταν ο μόνος με προσωπική έχθρα ενάντια στο καταραμένο σόι χωρίς όμως να έχει βλέψεις για το θρόνο. Κι αυτή την καταραμένη έχθρα ήθελε να την κλείσει μάγκικα, μόνος του, χωρίς τρίτους, τέταρτους, υποτακτικούς, πιόνια και αξιωματικούς.
Τι άλλο να θέλει κάποιος για να λατρέψει έναν χαρακτήρα του GoT; Μίσος για το Λάνιστερεϊκο και μαγκιά να τα παίξεις all in.
Απλά την ώρα της κρίσης διάλεξε τον εξευτελισμό και όχι την απλή νίκη και τελικά έγινε παρκετέζα.
Πάντως η Lena με τον Pedro ταιριάζουν! Χαχαχ για να το γυρίσουμε στο κουτσομπολιό! Ωραία η φωτογράφηση, ωραία η συνέντευξη. Πραγματικά φαίνεται φοβερός. Και σαν άνθρωπος αλλά και σαν τον χαρακτήρα που υποδύθηκε. Πραγματικά θα λείψει από την σειρά. Θέλαμε έτσι έναν badass anti-hero, όπως αναφέρεται στο βιντεο.
Ευχαριστούμε natassa!