Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο ... 234
Αποτελέσματα 31 έως 40 από 40

Θέμα: Homeland 4x10 - 13 Hours in Islamabad

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    62 Χρήστες
    8,8
    για να ψηφήσετε
    4x10
    13 Hours in Islamabad

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    07/12/2014 - 20:00
    GMT -5
    08/12/2014 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    ex-Moderator Το Avatar του/της savvas999
    Likes / Thanks
    Η σεζόν μου αρέσει αρκετά. Το τονίζω αυτό πριν γράψω τα αρνητικά της.

Ότι είπε ο/η φίλος/η πιο πάνω για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι η προπαγάνδα δίνει και παίρνει στην 4η σεζόν. Ειδικά για τέτοια σειρά έπρεπε να ήταν λίγο πιο ισοζυγισμένα. Εδώ βλέπουμε σχεδόν ξεκάθαρα "καλούς" Αμερικάνους και "κακούς" Πακιστανούς. Είναι διάφορες οι σκηνές που ενώ μπορούσαν να δείξουν κάποια καλή πλευρά των Πακιστανών, δεν το έκαναν.
    Η άλλη ένσταση που έχω είναι σχετικά με κάποιες αποφάσεις που έχουμε δει στο σημερινό (και σε άλλα επεισόδια είχα απλά τώρα βρήκα ευκαιρεία να ποστάρω ):
    - Ο Λόκχαρντ είναι τόσο χαζός; Εντάξει είναι χέστης... ε, και; Δεν ήξερε ότι θα τους σκότωνε όλους anyway; Και ξεκλείδωσε την πόρτα; Τώρα εσείς πιστεύετε ότι αυτό θα συνέβαινε στην πραγματικότητα (μιας και το Homeland θεωρείται ρεαλιστική σειρά). --- *τα παίρνω όλα πίσω ΕΑΝ γίνει αυτό που είπε κάποιος στη προηγούμενη σελίδα.
    - Ο Κουίν να παίρνει τηλέφωνο... να του λένε έχουν πεθάνει 6. Να ρωτάει αν η Κάρι και Σόουλ είναι καλά και να λέει "Δόξα τω Θεό". Ούτε καν είδαμε αντίδραση για τους άλλους. Λες και δεν υπήρχαν. Πέθαναν οι κομπάρσοι, στα τέτοια μας, οι πρωταγωνιστές είναι εντάξει; Το ίδιο και στην πρεσβεία που σκότωσαν 2-3 μέχρι να φτάσουν στην Φάρα.

Γενικά αν και έχουμε δει πολύ καλά επεισόδια φέτος (δεν το περίμενα), η προπαγάνδα έχει αυξηθεί νομίζω. Και ορισμένες πέρα για πέρα μη ρεαλιστικές εξελίξεις. Αλλά νταξ, δεν πειράζει. Και σασπένς, και δράση, και ωραία ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα συνέχιζε τόσο καλά η σειρά μετά το χαμό του Μπρόντι. Ελπίζω να την τελειώσουν στην ώρα της και να μην πάει για 100 σεζόν μέχρι να πέσουν τα νούμερα (και μαζί και η ποιότητα).

3. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes ann36, t0ny3, Stinkfist, dalas9 liked this post
    TV Master Το Avatar του/της Dancea
    Likes / Thanks
    Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών
    Πρώτος γυναικείος σε δραματική σειρά
    Claire Danes, “Homeland”
    €œWhat was his name?€

TV Master Το Avatar του/της Dancea
    Likes / Thanks
    Ο φόνος της Fara από τον χακάνι είναι λογική συνέπεια, αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση των γυναικών στο ακραίο Ισλάμ. Και μέχρι τώρα είναι η πρώτη φορά που η σειρά καταπιάνεται κάπως μ’ αυτό το θέμα. Είναι προφανές όμως ότι δεν αποτελεί σημαντικό άξονα για τη σειρά. Ποιος ξέρει, ίσως δούμε κάτι περισσότερο στον 5ο κύκλο.
    €œWhat was his name?€

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Αλλο ενα 45λεπτο δυναμιτης!

Το πρωτο μισο ηταν γεματο δραση, βγαλμενο απο εποχες 24 (θυμισε 7x12-13), ενω το δευτερο μισο λιγο πιο ηρεμο, αλλα με την απαιτουμενη συναισθηματικη ενταση.

Οχι την Φαρα ρε, οχι την Φαρα... Φατε τον χεστη τον Λοκχαρτ (αν και μου αρεσει η παρουσια του), αλλα οχι την γλυκια Φαρα. Στεναχωρηθηκα πολυ κι ευτυχως δεν ειχα φαει κανενα spoiler. Τωρα για την κινηση του Λοκχαρτ που αναφερθηκε, ηταν απλα αστεια. Εισαι ο διευθυντης της CIA και υπο καταληψη των Ταλιμπαν μεσα στην κρυπτη με σημαντικα εγγραφα πρακτορων και επιλεγεις να βγεις να δωσεις τα εγγραφα πιστευοντας στην καλη καρδια των Ταλιμπαν;

In Quinn we trust!

7. Thanks kKKK, tempest thanked for this post
    Likes ATHENA1971 liked this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της tempest
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την t0ny3 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Τωρα για την κινηση του Λοκχαρτ που αναφερθηκε, ηταν απλα αστεια. Εισαι ο διευθυντης της CIA και υπο καταληψη των Ταλιμπαν μεσα στην κρυπτη με σημαντικα εγγραφα πρακτορων και επιλεγεις να βγεις να δωσεις τα εγγραφα πιστευοντας στην καλη καρδια των Ταλιμπαν
    Ακριβως, οποτε δεν νομιζω να το εκανε απο αφελεια/ευαισθησια, μην ειναι ο υποπτος...

TV Guru! Το Avatar του/της smile88
    Likes / Thanks
    Πολυ καλο επεισοδιο!
    Ακομα δεν πιστευω οτι πεθανε η Φαρα... Κι ο Λοκχαρτ μου την εδωσε, ηταν τελειως αψυχολογητος, στην Φαρα αποφασισε να βγει να δωσει τον φακελο;
    Ο Ντενις ειναι ΔΕΙΛΟΣ, κυριολεκτικα ομως! Η ματια που του εριξε η Πρεσβειρα ηταν ολα τα λεφτα!
    Εμπρος, Κουιν, σπαστα ολα!
    Δε μου αρεσε που η Τασνιμ επεισε τον αλλον να αργησει να παρει το τηλεφωνο για τις ενισχυσεις, κατι πρεπει να μας λεει που πειστηκε ο αλλος...

TV Master Το Avatar του/της bravelover
    Likes / Thanks
    Ο διάλογος της carie με τον ναζιρ τίγκα στην προπαγάνδα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
    follow me on twitter : @iGiwrgos_27

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της ann36
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την savvas999 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Η σεζόν μου αρέσει αρκετά. Το τονίζω αυτό πριν γράψω τα αρνητικά της.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι η προπαγάνδα δίνει και παίρνει στην 4η σεζόν. Ειδικά για τέτοια σειρά έπρεπε να ήταν λίγο πιο ισοζυγισμένα. Εδώ βλέπουμε σχεδόν ξεκάθαρα "καλούς" Αμερικάνους και "κακούς" Πακιστανούς. Είναι διάφορες οι σκηνές που ενώ μπορούσαν να δείξουν κάποια καλή πλευρά των Πακιστανών, δεν το έκαναν.
    Συμφωνώ απόλυτα. Αυτή η σεζόν μου αρέσει περισσότερο από τις 2 και 3, στις οποίες δεν μου άρεσε το πως παρατραβήξανε την ιστορία του Μπρόντι και το ειδύλιο Μπρόντι-Κάρι. Αλλά έχει γίνει πλέον τρομερή αμερικανιά, πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες που τα πράγματα ήταν πιο γκρι. Είναι πλέον παραμυθάκι (τι καλοί αυτοί οι Αμερικάνοι που εισβάλουν σε ξένες χώρες γιατί τους ενοχλεί που καταπιέζονται οι γυναίκες) που απλώς "δανείζεται" το συγκεκριμένο γεωπολιτικό σκηνικό.

O Κουίν κάπως σαν τα έχασε όταν του είπε η Κάρι ότι δεν θα επιτρέψει να πάθει κακό Μου αρέσουν αυτόι οι δύο μαζί. Η πρέσβειρα με απαγοήτευσε με τη ζώνη...
    Κρίμα για τη Φάρα, μου άρεσε.

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Chiras365
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Ep. 404

-You did the psych eval, too?

6 EPISODES AND 13 HOURS IN ISLAMABAD LATER

13. Likes ATHENA1971 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της ATHENA1971
    Likes / Thanks
    Κι άλλο 10άρι.
    Πάει η γλυκιά Φάρα... Νομίζω ότι ο απώτερος σκοπός είναι να ευχόμαστε να πεθάνει με πολύ βασανιστικό τρόπο ο Χακάνι και ο Ντένις και να πανηγυρίζουμε ΑΝ γίνει αυτό.
    Ο σύζυγος της πρέσβειρος είναι ένα γλίτσας, δειλός αλλά έχει ευφυία και είναι αποφασισμένος να επιβιώσει. Οπότε, φοβάμαι ότι θα στήσει παγίδα στη σύζυγό του για να τη βγάλει συνένοχο και πάλι καλά, που δεν τού έδωσε τη ζώνη της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει.
    Δεν με νοιάζει, κιόλας γιατί τη σιχάθηκα όταν άρχισε να το σκέφτεται μόλις της είπε ότι μπορεί να σώσει την καριέρα της. Έπρεπε να το φανταστεί ότι τη δοκίμαζε, ο απαίσιος.... Επίσης, ΠΩΣ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο στον πατέρα του παιδιού σου;;;;
    Στεναχωριέμαι λίγο όταν συγκρίνεται με το 24, διότι το Homeland είναι κλάσεις ανώτερο. Προσωπικά, δεν άντεχα να το βλέπω, με τις υπερβολές που έδειχνε. Δεν υπάρχει σύγκριση.
    Ο Χακάνι, ο καλύτερος κακός;;; Πλιζ, είχες τον Αμπου Ναζίρ και μιλάς για Χακάνι;;;;
    Έχει πλάκα, όμως, ότι όλα όσα βλέπουμε να γίνονται σε αυτή τη σεζόν, για να καταλάβουν οι Ταλιμπάν το Αφγανιστάν, είναι σαν "προφητεία" διότι τελικά το κατάφεραν.
    Πόσο θα ήθελα μία σεζόν με Ουκρανία!!! Πόσο!!!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο ... 234

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας