Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: Lost -Πώς σας φάνηκε το 3x08;

Ψηφοφόροι
548. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Aψογο!!!

249 45,44%
  • Πολύ καλό!!

159 29,01%
  • Καλό!

64 11,68%
  • Μέτριο...

38 6,93%
  • Δεν μου άρεσε.

38 6,93%
Σελίδα 30 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 20282930
Αποτελέσματα 291 έως 295 από 295

Θέμα: Lost 3x08 - Flashes Before Your Eyes

TV Master Το Avatar του/της mihalis13
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Sotos_2002 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!

Δειτε αυτο!

Το NAMASTE αντεστραμμενο, και η αρκουδα!
    auto p fainetai deksia panw apo tin arkouda mipws einai to agalma me ta 4 daktyla?lew egw twra!(An exei proane8er8ei la8os mou)

TV Guru! Το Avatar του/της sirina
    Likes / Thanks
    Το επεισοδιο το ειδα τωρα γιατι για ενα αδιευκρινιστο λογο δεν το χα δει οταν προβληθηκε. Σπασω το κεφαλι μου και παρα το γεγονος οτι εχω δει ολα τα υπολοιπα επεισοδεια ακομα δεν εχω καταληξει αν ειναι Time travel η απλα αναμνησεις του λιποθυμου Ντεσμοντ?

Εχει γινει καμια επισημη αναφορα σχετικα με τον Ντες και τα οραματα του?

TV Guru! Το Avatar του/της sheik
    Likes / Thanks
    Τι θυμηθηκες τωρα κ συ

Παντως,απο τα αγαπημενα μου επεισοδια.Απλα κορυφαιο!

Νομιζω εχει διευκρινιστει οτι ΟΝΤΩΣ ηταν time travel.
    Τρεχα γυρευε!!

TV Guru! Το Avatar του/της lost123
    Likes / Thanks
    super το επεισόδιο,μας πήρες αρκετά πίσω...! κάναμε time travel

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Πολύ τον συμπαθώ τον Ντέσμοντ και γουστάρω να τον βλέπω, οπότε, αναμενόμενα, το επεισόδιο μου άρεσε πολύ.

Για μένα, είναι ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ έπαιξε ταξίδι στον χρόνο. Μετά το γύρισμα του κλειδιού, ο Ντέσμοντ είδε σκηνές από τη ζωή του που συνέβησαν πραγματικά, πασπαλισμένες με αναφορές από τη ζωή του στο Νησί. Προφανώς, κάποια από τα πράγματα που είδε δεν έγιναν έτσι ακριβώς την πρώτη φορά (π.χ., όταν είδε τον Τσάρλι να παίζει μουσική στον δρόμο τον αναγνώρισε τώρα, αλλά, φυσικά, την πρώτη φορά που τον είχε δει δεν τον ήξερε). Δεν είμαι ακόμα σίγουρη τι ακριβώς σημαίνει η ύπαρξη αυτών των διαφορών (π.χ. το ότι ο Ντέσμοντ έκανε λάθος την ημέρα και το ματς ή το ότι αναφέρει πως, αφού πέταξε τσαντισμένος τη γραβάτα του στο πεζοδρόμιο και την έχασε, η Πένι τον ρώτησε πώς την έχασε και μετά ξεκίνησε να βρέχει -- σ' αυτό που είδαμε εμείς, δεν υπήρχε καθόλου Πένι), αλλά θέλω να ελπίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη σειρά.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πώς ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσης, γιατί έχει επικεντρωθεί συγκεκριμένα στον Τσάρλι; Και τι εννοούσε όταν του είπε "σήμερα το πρωί πήγες να σώσεις την Κλαιρ και πνίγηκες"; Ο Ντέσμοντ το αναφέρει ως γεγονός που συνέβη. Πότε έγινε αυτό; Γιατί δεν το θυμάται κανένας άλλος; Πώς κατάφερε ο Ντέσμοντ να το κάνει να μην έχει συμβεί; Στην εκδοχή που είδαμε εμείς, ήταν όλοι τους μέσα στο δάσος, πολύ μακριά από την παραλία. Κανείς δεν ήξερε ότι η Κλαιρ ήταν στη θάλασσα. Ο Ντέσμοντ έχει την αναλαμπή/ανάμνηση του μέλλοντος και τρέχει στην παραλία, για να σώσει την Κλαιρ, όχι τον Τσάρλι. Ο Τσάρλι δεν κινδύνευε, δεν ήταν πουθενά κοντά στο νερό και, αν δεν έτρεχε ο Ντέσμοντ, ούτε που θα έπαιρνε είδηση ότι η Κλαιρ πνιγόταν. Οπότε... πότε πνίγηκε ο Τσάρλι; Σε μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας, όπου τα πράγματα εκτυλίχθηκαν λίιιιγο διαφορετικά, και ο Τσάρλι ήταν κοντά στο νερό και βούτηξε για να σώσει την Κλαιρ. Πότε συνέβη αυτή η εκδοχή; ΠΟΥ συνέβη αυτή η εκδοχή;

Και πώς σχετίζονται όλα αυτά με τα χαμένα ρούχα του Ντέσμοντ;

Η Σαν πότε γύρισε στην παραλία; Δε θα έπρεπε να υπήρχε κάποια σκηνή όπου συζητάνε με τους υπόλοιπους το τι συνέβη;

Τον Σαϊντ θα τον δείξει για περισσότερα από 4'', μην τα πάρω στο κρανίο;

Έχουν και οι δημιουργοί του Lost daddy issues, όπως και ο Σπίλμπεργκ; Μέχρι τώρα, ζήτημα είναι αν έχουμε δει έναν πατέρα της προκοπής στη σειρά:
    • ο πατέρας της Σαν είναι ο Νονός της Κορεάτικης Μαφίας
    • ο πατέρας της Πένι είναι ένας πάμπλουτος μ@λ@κ@ς
    • ο πατέρας του Τζακ είναι ένας κυνικός μεθύστακας
    • ο (αληθινός) πατέρας της Κέιτ ήταν ένα σκουπίδι
    • ο πατέρας του Σώγιερ σκότωσε τη γυναίκα του κι αυτοκτόνησε
    • ο πατέρας του Λοκ του έκλεψε το νεφρό
    • ο πατέρας του παιδιού της Κλαιρ τους εγκατέλειψε
    • ο πατέρας του Χέρλι δεν έχει αναφερθεί καν, παρότι γνωρίζουμε την υπόλοιπη οικογένεια
    (Τελικά, μόνο ο πατέρας του Τζιν είναι νορμάλ άνθρωπος, πτωχός, πλην τίμιος.)

Άφησα τελευταία την κυριούλα με το δαχτυλίδι, γιατί δεν έχω αποφασίσει τι ρόλο ακριβώς παίζει στην ιστορία. Ο Ντέσμοντ τη θυμάται ως την κοσμητοπώλισσα από την οποία πήγε ν' αγοράσει το μονόπετρο για την Πένι. Το πιο πιθανό είναι πως ΔΕΝ ήταν όντως αυτή η κοσμηματοπώλισσα, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που ο Ντέσμοντ γνώριζε κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του, το πρόσωπο της οποίας βλέπει στο "όραμά" του να του εξηγεί το αναπόδραστο της μοίρας. Νομίζω ότι ο Ντέσμοντ "έντυσε" το υποσυνείδητό του με τη μορφή αυτής της γυναίκας. Γιατί, όμως; Ποια είναι; Ελπίζω να την ξαναδούμε στο μέλλον.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

6. Thanks johny f thanked for this post
    Likes NikBG liked this post
Σελίδα 30 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 20282930

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία