-
2 Απριλίου 2021, 14:20
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
2 Απριλίου 2021, 18:31
TV Guru!
Ας προσποιηθούμε ότι το παρακάτω απόσπασμα από το "All Things" αναφέρεται σ' αυτό το παραλίγο μοιραίο (για την τηλεόραση και την επίδραση της σειράς στις ζωές μας) λάθος του Ντέιβιντ. Κάλλιστα θα μπορούσε.
Γιατί τα X-Files έχουν μια ατάκα για τα πάντα σ' αυτή τη ζωή.
MULDER: How many different lives would we be leading if we made different choices? (...)
SCULLY:
What if there was only one choice and all the other ones were wrong? And there were signs along the way to pay attention to.
MULDER: Mmm. And all the... choices would then lead to this very moment.
One wrong turn, and... we wouldn't be sitting here together. Well, that says a lot. That says a lot, a lot, a lot.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 2 Likes
-
6 Απριλίου 2021, 20:14
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
7 Ιουνίου 2021, 23:58
Αρθρογράφος
-
8 Ιουνίου 2021, 02:25
TV Guru!
Την αποστασιοποίηση που λέει νομίζω ότι την είδαμε όλοι στη δεύτερη ταινία και, σε ένα βαθμό, ακόμα και στο revival.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
25 Ιουνίου 2021, 21:47
Αρθρογράφος
-
19 Μαρτίου 2022, 00:41
Αρθρογράφος
Exclusive: New X-Files Series In Development
Το σάιτ δεν είναι και σοβαρή πηγή, όποτε δείτε το σαν φήμη.
-
3 Απριλίου 2022, 02:20
Αρθρογράφος
-
3 Απριλίου 2022, 02:41
TV Guru!
Το θέμα το συζητάμε οι Philes του φόρουμ εδώ και λίγες μέρες. Κι ενώ καταλαβαίνω ότι οι "προϋποθέσεις" που θέτει η Τζίλιαν προκειμένου να επιστρέψει ουσιαστικά σημαίνουν ότι δε θα επιστρέψει ποτέ, εγώ έχω αποφασίσει να το δω από τη θετική του πλευρά και αποφάσισα ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραδώσει τα ηνία ο Κάρτερ. Ε, φαντάζομαι ότι έχουν συμβεί και πιο απίθανα πράγματα...
There's still hope!

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
22 Ιουνίου 2022, 20:26
Αρθρογράφος