Αυτό το teaser έχει πολύ περισσότερο Σκίνερ και λογικό, αφού ένα επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο σ'αυτόν. Σε μια σκηνή που δεν έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενα τρέιλερ είναι με την Σκάλι, μάλλον στο σπίτι του (γιατί είναι με κάζουαλ ρούχα και χωρίς τα γυαλιά του) και βλέπουν ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από τη θητεία του στο Βιετνάμ. Θυμίζω ότι στο "One Breath" (2X08 ) αναφέρεται σε κάτι ανεξήγητο που του συνέβη εκεί κι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που γνωρίζουμε για το παρελθόν του. (Τα πρόσφατα κόμικ της IDW επίσης είχαν μια ιστορία του Σκίνερ από εκείνη την εποχή, αλλά ελπίζω να μην τη χρησιμοποιήσουν στη σειρά, γιατί, όπως και σχεδόν το σύνολο αυτής της φουρνιάς των κόμικ, δεν ήταν ιδιαίτερα καλή.)
Έχουμε, επίσης, μερικές ατάκες από το επεισόδιο που με ανησυχεί πιο πολύ απ'όλα τα motw αυτή τη σεζόν (για τα μυθολογικά ανησυχώ εξαρχής), αυτό με τους σωσίες -- έχουμε, βλέπετε, κακό προηγούμενο από το "Fight Club" της έβδομης σεζόν. Βέβαια, για να είμαι δίκαιη, τούτο εδώ μοιάζει περισσότερο δραματικό (και ΔΕΝ το έχει γράψει ο Κάρτερ), οπότε υπάρχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο.
Οι ατάκες με το impossible και το improbable μου μοιάζουν να είναι από το επεισόδιο του Ντάριν Μόργκαν (απλό προαίσθημα, μπορεί να πέφτω κι εντελώς έξω).
Τέλος, έχουμε και την ταφόπλακα του Λάνγκλεΐ, αν και φαίνεται μόνο η ημερομηνία γέννησής του, όχι αυτή του θανάτου του. Τυχαίο, σίγουρα, απλά είπα να το αναφέρω... Μιας και δεν έχουμε ακούσει τίποτα διαφορετικό, θα υποθέσω ότι δε θα δούμε τους άλλους δύο Gunmen, ε; Πολύ με στενοχωρεί αυτό, τους θέλω όλους μαζί!