-
28 Μαρτίου 2023, 21:23
Αρθρογράφος
-
28 Μαρτίου 2023, 22:20

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
drapetisgal7
Πρωτότυπη πηγή: συνέντευξη στο καναδικό ραδιόφωνο για τα 30α γενέθλια της σειράς - λένε θα έχουν μία συνέντευξη τη μέρα αυτή τη βδομάδα. Ο Κάρτερ μιλάει για το πόσο σημαντικό ήταν το Βανκούβερ και τα δάση του για την σειρά.
Κάρτερ: "I just spoke to a young man, Ryan Coogler, who is going to remount The X-Files with a diverse cast. So he's got his work cut out for him, because we covered so much territory."
Έχουμε λοιπόν περεταίρω επιβεβαίωση ότι κουνιούνται πράγματα στην Ντίσνεϋ, και ότι βάλανε άτομο που έχει αποφέρει λεφτά στο box office, και που έχει προηγούμενη πετυχημένη εμπειρία στα soft-reboot (Rocky/Creed).
Με τον Κούγκλερ και το "diverse cast" σίγουρα αναφέρεται στο ότι πρέπει να περιμένουμε κάποιον μαύρο πρωταγωνιστή-πρωταγωνίστρια, OK why not η παλιά σειρά ήταν πολύ λευκή σαν προϊόν των 90ς άλλωστε. Πάντως δεν έχω δει τίποτα από τον κύριο Κούγκλερ άρα δεν ξέρω τι αξίζει, ξέρω πάντως ότι οτιδήποτε Μάρβελ δεν με τραβάει καθόλου. Ποιός ξέρει μπορεί να βγει κάτι καλό. Ούτε ανυπομονώ ούτε φρικάρω.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
28 Μαρτίου 2023, 23:37
TV Guru!
Το καινούριο προϊόν δε βλέπω να με αφορά καθόλου. Ο μόνος λόγος που δε φρικάρω με την είδηση είναι ότι πως το reboot είναι ντιπ άσχετο με την ορίτζιναλ σειρά και τη μυθολογία της, οπότε, συναισθηματικά δε μου καίγεται καρφάκι.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
29 Μαρτίου 2023, 00:36
Αρθρογράφος
-
1 Μαΐου 2023, 19:11
Αρθρογράφος
-
6 Μαΐου 2023, 22:26
TV Guru!
Πόση αξία να δώσουμε σε ένα άρθρο που κάνει λάθος στον τίτλο των επεισοδίων; Δεν υπάρχει επεισόδιο "Dark Matter". Ο Tony Shalhoub ήταν γκεστ στο επεισόδιο "Soft Light" (2X23).
Για να μην πω (που θα το πω) ότι το άρθρο δεν αναφέρει ΚΑΝ τον Peter Boyle από το "Clyde Bruckman's Final Repose" (3Χ04), ερμηνεία που του χάρισε Έμμυ, ούτε τη Lily Tomlin και τον Ed Asner από το "How the Ghosts Stole Christmas" (6X06), την Lili Taylor (υποψήφια για Έμμυ για το "Mind's Eye", 5X16), τον ΥΠΕΡΟΧΟ John Hawkes του ΥΠΕΡΟΧΟΥ "Milagro" (6X18 ), την Τζόντι Φόστερ ως τη φωνή ενός φονικού τατουάζ ("Never Again", 4X13), τον Rhys Darby του "Mulder and Scully meet the Were-Monster" (10X03), ακόμα και την Jewel Staite του Firefly, που είχε έναν μικρούτσικο ρόλο στο "Oubliette" (3Χ08 ) θα μπορούσαν αν είχαν αναφέρει.
Και δε θα πιάσω καν τους δικούς μου αγαπημένους γκεστ, που δεν ήταν (ούτε έγιναν) διάσημοι.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes