-
9 Σεπτεμβρίου 2023, 01:22
Αρθρογράφος
-
9 Σεπτεμβρίου 2023, 02:19
TV Guru!
Ποιο αστροπελέκι έβαλε τα Ice, Small Potatoes και The Lost Art of Forehead Sweat στη συλλογή "Best of Aliens & UFOs", τα SUZ/Closure στο "Best of Paranormal & Supernatural" και πόσο μεθυσμένος ήταν όποιος έβαλε motw επεισόδιο της ένατης σεζόν, όταν λείπουν τα Pusher και Irresistible;;; Και το Clyde Bruckman's Final Repose; Δε βαριέσαι, απλά ένα Έμμυ Σεναρίου κέρδισε κι ένα Έμμυ ερμηνείας, ψιλοπράγματα... ΕΛΕΟΣ πια με τους άσχετους, που βγάζουν συλλογές επιλέγοντας επεισόδια εμφανώς με κλήρωση!

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
9 Σεπτεμβρίου 2023, 10:24
TV Master
The X-Files’ fans rank the 30 best episodes in honor of the 30th anniversary
https://www.goldderby.com/gallery/th...y&p=1205528267
Αποθέωση η λίστα.. Εντάξει, λειπουν μερικα αλλά ειναι ολα επεισοδιάρες!
-
9 Σεπτεμβρίου 2023, 23:41
TV Guru!
Εγώ θα έκανα cheat και θα έβαζα τα διπλά και τριπλά επεισόδια μαζί (Duane Barry/ Ascension, Colony/End Game, Anasazi/(Blessing Way)/Paper Clip, Gethsemane/Redux/Redux II, Dreamland/Dreamland II) για να κερδίσω περισσότερα επεισόδια!
Επίσης, το Requiem στο #30; Το Triangle στο #29; To Pusher και το Irresistible λείπουν πάλι;
Έσκισε ο Ντάριν Μόργκαν και τα σενάριά του...
Κάποιος να στείλει τη λίστα στα τουρμποβλήματα του Hulu, να ξεστραβωθούν.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
12 Σεπτεμβρίου 2023, 02:50
Αρθρογράφος
Τελευταία επεξεργασία από τον/την drapetisgal7; 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:54
superheronews.gr
-
12 Σεπτεμβρίου 2023, 10:47
TV Guru!
^^^^
Το λινκ είναι λάθος (εδώ το άρθρο: https://movieweb.com/the-x-files-cel...t-series-ever/), αλλά η δήλωση σωστή!

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
12 Σεπτεμβρίου 2023, 10:55
Αρθρογράφος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
HristinaB
Το διόρθωσα, αυτά παθαίνεις όταν έχεις πολλές ανοικτές καρτέλες
-
-
29 Σεπτεμβρίου 2023, 14:41
Φωτογραφίες και βίντεο του Philefest event για τα 30 χρόνια της σειράς:
https://www.xfiles.news/index.php/ne...-at-phile-fest
https://www.xfiles.news/index.php/ne...-of-phile-fest
Βασικά ήταν όλοι εκεί εκτός από τους 2 σταρ (και τον Doggett, και τον John Shiban). Εννοείται θα'θελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί, ιδιαίτερα στο πάνελ με τους δικούς μου ήρωες, τους σεναριογράφους-παραγωγούς (άσχετα με το πως κατέληξε η σειρά).

Θα περάσω τις επόμενες μέρες (βδομάδες; ) να ξεκοκκαλίζω όλα αυτά για νέες πληροφορίες. Πέρα από τα αναμενόμενα τι ωραία ήταν, πως πέρασε έτσι ο χρόνος, και προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι interesting.
-
-
29 Σεπτεμβρίου 2023, 16:20

johny f
Το παλουκαρι που 'γραψε το αρθρο παει να κανει τον εξυπνο σε διαφορα θεματα
Ο συγκεκριμένος Ιρλανδός ξέρει τι λέει. Πέρασε άπειρες ώρες να γράφει μακροσκελή άρθρα για κάθε επεισόδιο της σειράς (+ comics XF, Millennium, Lone Gunmen...):
https://them0vieblog.com/reviews-hub/the-x-files/
Και μάλιστα τα έβαλε όλα αυτά και σε βιβλίο (!):
https://mcfarlandbooks.com/product/opening-the-x-files/
Δεν τα λέω αυτά για να αποδείξω την "αξία" του. Αλλά έχει κάνει κάτι σαν κοινωνιολογική ανάλυση. Χαρακτηριστικό των άρθρων αυτών είναι ότι προσπαθεί να τοποθετήσει την σειρά στο ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο αναπτύχτηκε. Πως δούλευε η βιομηχανία της τηλεόρασης την εποχή εκείνη, πως οι θεατές και φανς "καταναλώνανε" τις σειρές, ποιές οι αναφορές των σεναριογράφων σε πραγματικά γεγονότα, ποιές οι θεματικές που αναδύονται ανά τα 9 χρόνια της σειράς είτε αυτές είναι συνειδητές αποφάσεις των παραγωγών είτε είναι αποτέλεσμα της ιστορικής συγκηρίας μέσα στην οποία έγινε η σειρά, κλπ. Δηλαδή ακαδημαϊκή δουλειά! Οι θεωρίες συνομωσίας είναι μέρος αυτής της ανάλυσης, το πως ήταν γενικά κάτι φολκλόρ και underground στα 90ς και το πως είναι πιο συνδεδεμένες με τον Τραμπ και το "φτιάξε την δική σου πραγματικότητα" σήμερα. Άσχετα με το κατά πόσο πιστεύει ο καθένας σε αυτές (και ποιές!), δεν το λέει ατομικά αλλά σε κοινωνικό επίπεδο. Και συνφωνώ μαζί του ότι αλλιώς ακούγονται σήμερα επεισόδια με σχεδιασμένες πανδημίες και εμβόλια-τσιπάκια πχ Nisei, Herrenvolk, Fight the Future, και αλλιώς ακούγονταν τότε. Βλέπε και τον αχταρμά παράνοιας των Tad O'Malley & Mulder στο My Struggle 1.
-
29 Σεπτεμβρίου 2023, 20:50
TV Guru!

orodromeus
Εννοείται θα'θελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί, ιδιαίτερα στο πάνελ με τους δικούς μου ήρωες, τους σεναριογράφους-παραγωγούς.
Τον Ντάριν Μόργκαν τον έχω στο μυαλό μου ως έναν ολίγον μισάνθρωπο ιντελεκτουέλ και μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι. (Τους ανθρώπους, πάντως, μάλλον δεν τους εκτιμά πολύ, αν κρίνουμε από τα σενάριά του.) Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω και ν' ακούσω τις σκέψεις του.
Επίσης, ναι, είμαι μαζόχα, αλλά θα λύσσαγα να ακούσω και τον μπαρμπα-Κρις. Απλά, μπας και καταλάβω πώς λειτουργεί το μυαλό του.
Ο Φρανκ είναι πάντα προσηνής και με εξαιρετική μνήμη της σειράς. Αν είχα το ελεύθερο να τον ρωτήσω οτιδήποτε (κι αυτός να μου απαντήσει έξω από τα δόντια, χωρίς ν'ανησυχεί για τα προσχήματα), θα ήθελα να μάθω τι νομίζει ότι πήγε λάθος με τη μυθολογία στο revival και πώς θα τη διόρθωνε σε μια ενδεχόμενη συνέχεια της σειράς.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-