-
23 Ιουνίου 2022, 01:05
TV Guru!
Μου κάνει εντύπωση που δε διαφωνώ εντόνως με αυτή τη λίστα, αν και το ίδιο το άρθρο είναι κακογραμμένο και εντελώς βαρετό. Επίσης, με μεγάλη χαρά βλέπω ότι λείπουν οι τραγικές κωμικές απόπειρες του Κάρτερ (Fight Club, Improbable και, ναι, το Syzygy, που ποτέ δεν το χώνεψα ιδιαίτερα). Αλλά, το X-Cops και, μάλιστα, πάνω από το Small Potatoes;; E, όχι. Δηλαδή, απολύτως ΟΧΙ.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
16 Αυγούστου 2022, 00:33
Αρθρογράφος
-
16 Αυγούστου 2022, 01:22
TV Guru!
Αυτά τα είπε το 2018. Πριν την 11η σεζόν. Όχι ότι δεν εκτιμώ το ότι άνθρωποι θυμούνται τα XF έτσι στο ξεκούδουνο, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νόημα είχε αυτό το άρθρο, όταν υπάρχει η τελευταία σκηνή του My Struggle IV.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
17 Αυγούστου 2022, 01:34
Αρθρογράφος
-
17 Αυγούστου 2022, 10:39
TV Guru!
Προσωπικά, δε θα έβαζα το Unusual Suspects πάνω από το Drive ή τα Dreamland πάνω από το Small Potatoes και το Monday, αλλά τουλάχιστον τα σχόλια του αρθρογράφου είναι γεμάτα θαυμασμό και αγάπη, οπότε όλα καλά. Βέβαια, το γεγονός ότι λείπει το Pusher, το Tithonus και το Paper Hearts είναι τουλάχιστον προβληματικό -- για να μην πω παρανοϊκό.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 17 Αυγούστου 2022 στις 10:56

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
22 Οκτωβρίου 2022, 15:01
Αναφορά στα X-Files στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη - αφίσα πάνω αριστερά!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
22 Οκτωβρίου 2022, 16:19
TV Guru!
Αετίσιο μάτι! Εύγε, orodromeus. Εύγε και στον Χριστόφορο, για το καλό του γούστο.
-
26 Οκτωβρίου 2022, 19:07
Αρθρογράφος
-
13 Μαρτίου 2023, 11:50
Από μία επετειακή προβολή του πιλότου σε IMAX (!) χτες στο Λονδίνο:
From science advisor Anne Simon:
"Chris Carter just said on a Q &A at the London Science Museum screening of episode 1 that Fox has contacted him about a reboot of the #TheXFiles with a diverse cast! I’d be so happy if this happens!"
https://www.twitter.com/Annealiz1/st...41007472238594
Από άλλους που παραβρέθηκαν:
"He said he's willing to do one, and he's been in preliminary talks with fox. He also said he had more stories to tell about the mythology and Scully's pregnancy" (ωχ...)
"he reiterated that he personally couldn't see a future of The X-Files without Mulder and Scully, but said that Disney/Fox had their own plans for that future. He said Fox had been on the phone to talk about a reboot with a "more diverse" cast. Essentially he was implying that a series without Mulder & Scully is in the works, but "in the works" could mean anything" (είχε πει κάτι παρόμοιο ο Κάρτερ πέρυσι, θέλει περισσότερο με Μώλντερ/Σκάλλυ αλλά η Φοξ/Ντίσνεϋ θέλουν νέο αίμα.)
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσουν οι συζητήσεις, ο Κάρτερ είναι συν-δικαιούχος του brand X-Files, αλλά ένα reboot μου φαίνεται αναπόφευκτο.
-
13 Μαρτίου 2023, 12:30
TV Guru!
Ο μόνος χειρότερος εφιάλτης που μπορώ να διανοηθώ πέρα από ένα reboot με "νέο αίμα" είναι μια σεζόν 12 (ή μια ταινία/mini series) χωρίς Τζίλιαν και με τον Κάρτερ μόνο του στο σενάριο.
Τα πράγματα είναι απλά. Τα XF
δεν είναι μια σειρά με "παραφυσικά φαινόμενα". Πρέπει να είσαι βαθιά ΑΣΧΕΤΟΣ για να τα θεωρήσεις μόνο ως κάτι τέτοιο. Δεν έχω ικανή τη FOX/Disney για βαθύτερες σκέψεις, φυσικά. Είμαι πεπεισμένη ότι οι χαρτογιακάδες του στούντιο ούτε που έχουν δει την original σειρά. Το μόνο που ψάχνουν είναι ένα ακόμα προϊόν.
Και ο Κάρτερ πώς είναι δυνατόν να σκέφτεται ακόμα ιστορίες για τη μυθολογία και την εγκυμοσύνη, χωρίς Τζίλιαν και με τη λογική ότι η νέα σειρά θα είναι reboot;;;
Ας την κάνουν τη diverse σειρά τους. X-Files μόνο να μην την πουν (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) και κατά τ' άλλα, να πατώσουν. Άει σιχτίρ που αγγίζουν τα ιερά και τα όσια!

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes