-
5 Απριλίου 2015, 17:56
Moderator
The X-Files
Επίσημο Θέμα Συζήτησης
για Νέα, Spoilers, Trailers, Photos κτλ
The Truth is Out There
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 2 Likes
-
18 Απριλίου 2015, 12:44
Moderator
Ο David Duchovny αναφερθηκε στο ενδεχομενο η σειρα να συνεχιστει παραπανω απο τα 6 επεισοδια που ανακοινωθηκαν:
"Six to me sounds very doable at any walk of my life. It's not a great hardship in terms of time. I would hope it will be successful, I would hope we could continue, but right now, I'm just looking at it, as these six, and then we'll see what happens."
Ενω για την επιστροφη των William B. Davis και Mitch Pileggi, που αναφερθηκε προσφατα:
"I'm not even sure they're signed up yet. I guess I spoke out of turn. But I assume they will. I assume we'll have as many people as we can. The show is the show."
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
18 Απριλίου 2015, 14:52
TV Guru!
Να ελπίζω ότι οι θεοί θα είναι τόσο καλοί μαζί μας, που θα έχουμε παραπάνω από 6 επεισόδια;;; Μη μου ανάβεις φωτιές, Ντέιβιντ αγόρι μου...
Όλες οι σειρές που βλέπω (και θα δω) μέχρι τα νέα επεισόδια των XF είναι μόνο ορεκτικά, απλά γεμίζουν το χρόνο μέχρι το λεπτό εκείνο που θα σκάσουν στην οθόνη ο Μώλντερ με την Σκάλι. Το λέω και ψιλοβουρκώνω, πόσο καμένη είμαι...

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
20 Απριλίου 2015, 23:35
Αρθρογράφος
Ο Mitch Pileggi ανακοίνωσε μέσω Twitter την επιστροφή του στα The X-Files.
ΠΗΓΗ
Τελευταία επεξεργασία από τον/την drapetisgal7; 20 Απριλίου 2015 στις 23:45
-
-
20 Απριλίου 2015, 23:40
TV Guru!
Όπως θα έλεγε και ο Μώλντερ...
Now it's a party! Come here, you big bald beautiful man!
.gif)
Παρακαλώ παρατηρήστε ότι η ώρα του tweet του είναι 10:13. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
23 Απριλίου 2015, 00:48
TV Master

"It is not like we do not get on," he insists. "We are somehow joined, at some significant level, forever, for as long as we are alive, not just in the public’s mind but our own.
To have worked so long together at that intensity, to have gone through so many huge changes in our personal, professional and public lives, means that we have a very deep bond. We have never had a friendship of like minds, but we are soulmates in some senses."
-
-
23 Απριλίου 2015, 01:21
TV Guru!
Μόλις είδα την Τζίλιαν στο Hannibal και η πρώτη μου αυθόρμητη αντίδραση ήταν "Σκάλι, γύρνα πίσω!".
Μου λείπουν πάρα πολύ και δε βλέπω την ώρα για τα νέα επεισόδια.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
23 Απριλίου 2015, 03:55
TV Guru!
Ελπίζω η Σκάλλυ να γυρίσει κόκκινη, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
23 Απριλίου 2015, 11:12
TV Guru!
Κι εγώ κόκκινη τη θέλω, αλλά δεν το βλέπω.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
24 Απριλίου 2015, 18:05
TV Guru!
Αφού επιστέφει και ο Σκίνερ θα γίνει μεγάλο πανηγύρι! Πάντως είναι ελπιδοφόρο που επιστρέφουν όλοι οι βασικοί συντελεστές της σειράς. Δεν σας κρύβω πως μετά την πατάτα με την δεύτερη ταινία ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο κατά πόσο θα ήταν επιτυχημένη μια επιστροφή της σειράς. Το γεγονός όμως ότι μαζεύεται όλη η παλιά ομάδα, ηθοποιοί και δημιουργικό, σημαίνει πως αυτή την σειρά θα δούμε πραγματικά κάτι καλό. Και αν είμαστε τυχεροί ίσως κάτι επικό!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes