Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 76

Θέμα: Game of Thrones 5x01 - The Wars to Come

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    74 Χρήστες
    7,4

για να ψηφήσετε
    5x01
    The Wars to Come

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Ο Βάρυς αποκαλύπτει μια συνομωσία στον Τύριον ενώ η Νταηνέρης αντιμετωπίζει μια νέα απειλή. Ο Τζον μπλέκεται μεταξύ δύο βασιλιάδων.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    12/04/2015 - 20:00
    GMT -5
    13/04/2015 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Να σας πω, βαρέθηκα.

Λογικό για μένα, όταν έχουμε τόσες σκηνές με Ντενέρις (το μισό επεισόδιο μόνο ήταν οι τίτλοι που ακολουθούν το όνομά της...). Οι περιπέτειές της στο Έσσος, μέχρι τώρα, ήταν σχεδόν εντελώς αποκομμένες από τις εξελίξεις στο Γουέστερος και προσωπικά δεν έχω την παραμικρή επιθυμία ή ενδιαφέρον να τη βλέπω να ελευθερώνει σκλάβους σε πόλεις που κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας συστήσει, για να μπούμε στον κόσμο τους. Ούτε, φυσικά, σκοτίζομαι να τη δω να νταντεύει τους δράκους που έχουν μπει στην εφηβεία τους κι επαναστάτησαν απέναντι στη "μαμά". (Θεοί, πόσο με εκνευρίζει όταν ακούω αυτό το "είναι παιδιά μου"!! Μου ανάβουν τα λαμπάκια, όπως και στην πραγματική ζωή, όταν κάποιος αποκαλεί "παιδί του" ένα σκύλο ή μια γάτα. Τρελαίνομαι. Με την κακή έννοια.)

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: You know NOTHING, Daenerys Stormborn. Ούτε πώς δουλεύει ο κόσμος, ούτε πώς λειτουργούν οι άνθρωποι. Η δικαιοσύνη και η ισονομία δεν επιβάλλονται με νόμους: αν οι άνθρωποι δεν τις καταλάβουν και δεν τις αποζητήσουν, δεν πρόκειται ποτέ να τις πετύχεις, μόνο και μόνο επειδή το διέταξες. Επίσης, τα πράγματα δεν είναι μόνο μαύρα ή άσπρα, υπάρχουν πολλές (τουλάχιστον 50) αποχρώσεις του γκρι στο ενδιάμεσο.

Βέβαια, τώρα με την είσοδο του Τίριον στο σκηνικό επιτέλους οι δυο ιστορίες θα συνδεθούν. Δεν τρελαίνομαι για την αλλαγή σκηνικού του νάνου, νομίζω ότι το Κινγκς Λάντινγκ είναι ο φυσικός του βιότοπος, αλλά ας μην προτρέχω, μπορεί να βγει κάτι ενδιαφέρον από όλο αυτό.

Τζέιμι, σε παρακαλώ, γίνε πάλι γαμάτος. ΚΑΝΕ κάτι, αντί να στέκεσαι πάνω από πτώματα ανθρώπων που υποτίθεται ότι έπρεπε να προφυλάττεις.

Κόκκινη, κάτω τα νύχια σου από τον Τζον! Αποκλείεται να θες να τον τραγανίσεις μόνο επειδή είναι βαρβάτο γκομενάκι, προφανώς ξέρεις πράματα και θάματα που δεν αποκαλύπτεις, αλλά θα στήσω αδριάντα σε όποιον σε ξεπαστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Να και μια φορά που γίνεται αυτό που θέλω, τη στιγμή που το θέλω: μπορεί ο Μανς Ρέιντερ να μην ήταν από τους αγαπημένους μου, αλλά ο θάνατος στην πυρά δεν αξίζει σε κανέναν. Ευτυχώς που τον γλύτωσε από το μαρτύριο ο Τζον, την ώρα που τα χαϊβάνια οι σύντροφοί του απλά κοίταζαν. Ίσως αυτή η κίνησή του να του δώσει πολλούς πόντους με τους Άγριους κι αυτοί να πειστούν να βοηθήσουν τον Στάνις. Τον οποίο δε θέλω για βασιλιά, γιατί τον ελέγχει απόλυτα η διαβολογυναίκα.

ΥΓ. Στους τίτλους αρχής, το Γουίντερφελ δεν καίγεται πια!! Φαίνεται ξαναχτισμένο, πιο αλέγκρο και λιγότερο βλοσυρό απ' ό,τι πριν.
    ΥΓ2. Καθόλου Μπραν; Πάτε καλά, ρε σεις; Μας τρώτε την ώρα με ηλίθιες σκηνές όπως την απορία της Μισάντεϊ για τους Άσπιλους και τα πορνεία (κερνάω καφέ όποιον με πείσει ότι αυτή η σκηνή είχε κάτι να προσφέρει στην ιστορία) ή το "φλέγον και τσουρουφλίζον" ζήτημα με τους λάκους μονομαχιών, τη στιγμή που ο Μπραν είναι εκεί που είναι; (ΠΟΥ είναι;;; Τι κάνει εκεί;;;; Τι θα κάνει μετά;;;; )
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την civil78; 19 Μαΐου 2015 στις 15:40
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    α γράφουμε, ωραία.

δεν αλλάξανε και πολλά πράγματα. Γυναικείο γυμνό, ομοφυλοφιλικό σεξ, ο κοντός ένα βήμα πριν τους ΑΑ και επειγόντως να βρει ψυχολόγο, η ψηλή έχει περίοδο και έχει νεύρα, η κόκκινη η κούγκαρ ανεβαίνει με τον Γιαννάκη τον Χιόνη στην Πάρνηθα με το τελεφερίκ και τον ρωτάει αν είναι παρθένος. Τώρα να τον πηδήξει θέλει, να τον θυσιάσει, δεν ξέρω. Στην σκηνή με τον Μανς ξεχάσανε να βάλουν το "βρεχει φωτιά στην στράτα μου". Η Παπαρρήγα του Γούεστερος (όπως την αποκαλεί η Χριστίνα) βλέπει ότι το σχέδιο "πρώτη φορά αριστερά" δεν πολυαρέσει στον λαό και αρχίζει τα Κιμ-Γιονγκ-Ουνίστικα. Βέβαια το γκομενάκι πάει να της αλλάξει την γνώμη. Ετσι πέφτουν τα βασίλεια κυρα μαλάγκω μου. Μετά πάει να δει τα αχαίρευτα τα παιδιά της. Τι τα θελες μαρή τα παιδιά? Τα κακόμαθες και τώρα δεν μπορείς να τα κουμαντάρεις.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την civil78; 19 Μαΐου 2015 στις 15:39

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Να σας πω, βαρέθηκα.
    Χριστίνα FTW.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την civil78; 19 Μαΐου 2015 στις 15:39

5. Thanks HristinaB thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της haros_83
    Likes / Thanks
    Καλό επεισόδιο, λίγο αργό.

Έχω περιέργεια η Ντενέρις αν θα αφήσει ελεύθερους τους δράκους πριν να έρθει ο Τύριον στην πόλη, ή αν θα το κάνει μετά και πώς θα τους κουμαντάρει τώρα που τους άφησε φυλακισμένους εδώ και λίγο καιρό. Ο τρίτος δράκος λογικά σε κάποια φάση θα ξαναεμφανιστεί και θέλω να δω εξελίξεις με αυτόν. Όπως και να έχει φαίνεται ότι η Ντενέρις χάνει σιγά-σιγά τον έλεγχο και θα πρέπει να προβεί σε αποφασιστικά βήματα αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση.

Είναι κρίμα που τώρα στους τίτλους αρχής το Γουίντερφελ έχει το σήμα των Μπόλτον. Ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν να το πάρουν πίσω οι Σταρκ.

Οι σκηνές του Σνόου για μένα ήταν οι καλύτερες στην πρεμιέρα και περιμένω να δω εξελίξεις. Κυρίως πώς θα κανονίσουν το θέμα με τους Άγριους και πότε εντέλει θα κινηθούν για να ανακαταλάβουν το Γουίντερφελ. Δεν νομίζω να είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Τη Σάνσα πολύ λίγο μας την έδειξαν όπότε δεν υπάρχει κάτι άξιο σχολιασμού εκεί.

Απ' ότι φαίνεται τα σημαντικά πράγματα τα άφησαν για το επόμενο επεισόδιο (Άρια, Ντορν - τουλάχιστον ευελπιστώ).

Όπως προείπα, καλή πρεμιέρα, λίγο αργή όπως τις πρεμιέρες των προηγούμενων σεζόν.

ΥΓ2. Καθόλου Μπραν; Πάτε καλά, ρε σεις; Μας τρώτε την ώρα με ηλίθιες σκηνές όπως την απορία της Μισάντεϊ για τους Άσπιλους και τα πορνεία (κερνάω καφέ όποιον με πείσει ότι αυτή η σκηνή είχε κάτι να προσφέρει στην ιστορία) ή το "φλέγον και τσουρουφλίζον" ζήτημα με τους λάκους μονομαχιών, τη στιγμή που ο Μπραν είναι εκεί που είναι; (ΠΟΥ είναι;;; Τι κάνει εκεί;;;; Τι θα κάνει μετά;;;; )
    Αναφορά για το πότε θα δούμε τον Μπραν
    Spoiler
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την haros_83; 14 Απριλίου 2015 στις 16:47

7. Thanks electra_yoga, Reben thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    haros, μαύρα τα μαντάτα που μου έφερες! Όχι μόνο γιατί ο Μπραν και οι δυνάμεις του είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς, αλλά και γιατί η συνάντησή του (ΑΝ γίνει) με τον Τζον είναι από τις σκηνές που περιμένω ανυπόμονα. Επίσης, με έναν χαρακτήρα λιγότερο, αυξάνεται ο χρόνος σκηνικής παρουσίας της Βασίλισσας που Δεν Ξέρει Τίποτα...

Όταν μας ξαναδείξουν τον Μπραν, ο ηθοποιός θα έχει ψηλώσει περισσότερο και από τον Χόντορ...
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Δεν σχολιάζω γιατί τα είδα μαζεμένα και μπορεί να ρίξω σπόιλερ...

Η Ντανέρις είναι 17 χρονών κοριτσάκι. Που σε όλη της την ζωή αντιμετωπιζόταν σαν κατώτερη από τον αδερφό της.
    Που πουλήθηκε σαν σκλάβα σε αγροίκους για να μαζέψει χρήμα και στρατό ο αδερφός της.
    Που βιάστηκε επανειλημμένα από έναν αγροίκο μέχρι να της μάθει τα κόλπα μια άλλη σκλάβα και να τον τυλίξει στα δίχτυα της.
    Και τότε αρχίζει να καταλαβαίνει την απήχηση που έχει στον κόσμο, το πόσο μπορεί να τους μαγέψει να την ακολουθήσουν.
    Βρίσκει και τρία αυγά απολιθωμένα και με την κατάλληλη μαγεία, δική της εξυπνάδα, τους δίνει ζωή.
    Και ξαφνικά κάποιοι αρχίζουν να πιστεύουν σ'αυτήν.
    Κάποτε κάποια της είπε ότι για να κατακτήσει τη δύση θα πρέπει να κατευθυνθεί ανατολικά.

Τα όσα τραβάει η Ντάνυ είναι μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθει αν θέλει να γυρίσει πίσω στη δύση θριαμβεύτρια και να γίνει βασίλισσα.

Οι δράκοι δεν είναι σκλάβοι, το είχε πει η ίδια κάποτε, τους αντιμετωπίζει ως σκλάβους όμως τώρα. Αν θέλει να τους κοντρολάρει, πρέπει να μάθει να το κάνει όχι με λόγια του στυλ "είσαι η μάνα των δράκων" αλλά με έργα και να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό όπως αρμόζει σε τέτοια μαγικά όντα.
    Πρέπει να μάθει ότι η δημοκρατία και η ελευθερία δεν επιβάλλονται, είναι δικαιώματα που τα ζητά ο ίδιος ο λαός. Σε αμόρφωτους και σε αγροίκους δεν επιβάλλεις ελευθερία, επιβάλλεις μόρφωση.
    Πρέπει να μάθει και να γίνει ικανή να κυβερνάει πόλεις μερικά χιλιόμετρα απόσταση η μια από την άλλη για να μπορέσει κάποια στιγμή να κυβερνήσει βασίλεια χωρισμένα εκατοντάδες χιλιόμετρα το ένα από το άλλο.
    Πρέπει να μάθει ότι δεν είναι όλοι οι σκλάβοι χαρισματικοί και έξυπνοι και επινοητικοί όπως αυτή. Πρέπει να μάθει ότι τους εδώ και καιρούς ηγέτες, έστω σκλαβέμπορους, πρέπει να τους αντιμετωπίζεις με διπλωματία και όχι με αποκεφαλισμούς για τιμωρία.

Και ταυτόχρονα έχουμε τη σύγκριση με τους άλλους δυο βασιλείς του γουέστερος της ηλικίας της. Το ένα γουρούνι, φαντασμένο και βλαμμένο που έφαγε τα μούτρα του και το δηλητήριο, και το άλλο μαμόθρεφτο και τώρα γυναικομπιμπές που δεν παίρνει πρωτοβουλία και αφήνει άλλους να κυβερνήσουν γι'αυτόν όπως και ο αδερφός του. Δείτε τα όσα έχει καταφέρει η Ντάνυ, τα όσα μαθαίνει γιατί κάθε φορά το παίρνει το μάθημά της, και συγκρίνετε με τα άλλα συνομίληκά της, όχι μόνο με τους γιους της σέρσει αλλά και με τα παιδιά του γουέστερος.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την gigi; 13 Απριλίου 2015 στις 14:33

TV Master Το Avatar του/της haros_83
    Likes / Thanks

Όταν μας ξαναδείξουν τον Μπραν, ο ηθοποιός θα έχει ψηλώσει περισσότερο και από τον Χόντορ...

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της Crow21
    Likes / Thanks
    Επέστρεψε! Λοιπόν, ωραία πράγματα γίνανε. Χάρηκα ιδιαίτερα με το επεισόδιο για τους εξής λόγους :

1) Φλασμπακ στην παιδική ηλικία της Cersei! Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην σειρά αν δεν κάνω λάθος, ελπίζω να καθιερωθεί και να δούμε και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν του Westeros

2) Η μάνα των δράκων, απελευθερώτρια του Έσος, θυελλογένητη, breaker of chains και balls, αρχίζει και αντιμετωπίζει δυσκολίες που δεν μας είχε συνηθίσει σε προηγούμενες season. Είχα πει ότι ένιωθα πως χάνεται ο ρεαλισμός με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, από ότι φαίνεται όμως θα υπάρξει κι εδώ δράση και αντίδραση. Τι χαρά που επαναστάτησαν οι δράκοι. Το είχα καιρό απορία αν είναι δυνατόν να τους ελέγξει όταν μεγαλώσουν. Για να δούμε.

3) Το απολαυστικό δίδυμο Varys Tyrion που μας είχε λείψει τον τελευταίο καιρό. Μεγάλη χημεία, είναι απλά απολαυστικοί και οι δύο μαζί. Ώστε ο Varys δουλεύει για λογαριασμό των Targaryen. Αυτό βάζει ένα καινούριο φίλτρο σε όλες τις πράξεις του από την αρχή της σειράς. Έχω αρκετές απορίες εδώ. Ήταν ανέκαθεν αυτός ο στόχος του ή προέκυψε στην πορεία? Γιατί δεν προειδοποίησε την Daenerys ότι ο Robert είχε στείλει κατάσκοπο? Θυμάμαι επίσης μια σκηνή από την πρώτη σεζόν που η Άρυα είναι στο μπουντρούμι και τον βλέπει να συζητάει με τον Ιλύριο. Τότε έτεινα περισσότερο στο ότι εκμαιεύει πληροφορίες αλλά από ότι φαίνεται ήταν σύμμαχοι καθώς τώρα την πέφτει στην βίλα του. Γενικά σκοπεύω να ξαναδω όλες τις σκηνές του

4) Το τετράγωνο Mance, Snow, Stannis, Davos. Από τις λίγες φορές (αν όχι η μόνη) που εμφανίζονται στην σειρά στο ίδιο μέρος τέσσερεις άνθρωποι με αξίες, σοβαροί, περήφανοι. Που επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς μισόλογα και χωρίς κρυμμένα χαρτιά.

5) Ωραίος ο Snow στην τελευταία σκηνή, respect.

6) Ήρθε και η επίσημη αποκάλυψη πως η Cersei έφαγε τον Rοbert. Αυτόν τον Lancel τον ξάδερφα δεν τον βλέπω καλά. Δεν τα λες έτσι αυτά ρε παιδάκι μου.

7) Την Μάρτζορι την κόβω μεγάλη γάτα. Τι θα πει Perhaps ? .. Εσύ Λόρας αγόρι μου δεν καταλαβαίνεις τίποτα, την ζωή σου κάνεις. Αυτό το ξανθό το παιδί o Olyvar πάντως φέρνει γκαντεμιά να ξέρεις. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, πολύ αντρικό γυμνό έπαιξε, παρακαλώ να μας αποζημιώσετε στο επόμενο.

Αυτά στα γρήγορα, καλώς μας ξανάρθε το GOT και εδώ να είμαστε να τα λέμε.

12. Thanks electra_yoga thanked for this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της Crow21
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την gigi Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν σχολιάζω γιατί τα είδα μαζεμένα και μπορεί να ρίξω σπόιλερ...

Η Ντανέρις είναι 17 χρονών κοριτσάκι. Που σε όλη της την ζωή αντιμετωπιζόταν σαν κατώτερη από τον αδερφό της.
    Που πουλήθηκε σαν σκλάβα σε αγροίκους για να μαζέψει χρήμα και στρατό ο αδερφός της.
    Που βιάστηκε επανειλημμένα από έναν αγροίκο μέχρι να της μάθει τα κόλπα μια άλλη σκλάβα και να τον τυλίξει στα δίχτυα της.
    Και τότε αρχίζει να καταλαβαίνει την απήχηση που έχει στον κόσμο, το πόσο μπορεί να τους μαγέψει να την ακολουθήσουν.
    Βρίσκει και τρία αυγά απολιθωμένα και με την κατάλληλη μαγεία, δική της εξυπνάδα, τους δίνει ζωή.
    Και ξαφνικά κάποιοι αρχίζουν να πιστεύουν σ'αυτήν.
    Κάποτε κάποια της είπε ότι για να κατακτήσει τη δύση θα πρέπει να κατευθυνθεί ανατολικά.

Τα όσα τραβάει η Ντάνυ είναι μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθει αν θέλει να γυρίσει πίσω στη δύση θριαμβεύτρια και να γίνει βασίλισσα.

Οι δράκοι δεν είναι σκλάβοι, το είχε πει η ίδια κάποτε, τους αντιμετωπίζει ως σκλάβους όμως τώρα. Αν θέλει να τους κοντρολάρει, πρέπει να μάθει να το κάνει όχι με λόγια του στυλ "είσαι η μάνα των δράκων" αλλά με έργα και να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό όπως αρμόζει σε τέτοια μαγικά όντα.
    Πρέπει να μάθει ότι η δημοκρατία και η ελευθερία δεν επιβάλλονται, είναι δικαιώματα που τα ζητά ο ίδιος ο λαός. Σε αμόρφωτους και σε αγροίκους δεν επιβάλλεις ελευθερία, επιβάλλεις μόρφωση.
    Πρέπει να μάθει και να γίνει ικανή να κυβερνάει πόλεις μερικά χιλιόμετρα απόσταση η μια από την άλλη για να μπορέσει κάποια στιγμή να κυβερνήσει βασίλεια χωρισμένα εκατοντάδες χιλιόμετρα το ένα από το άλλο.

Και ταυτόχρονα έχουμε τη σύγκριση με τους άλλους δυο βασιλείς του γουέστερος της ηλικίας της. Το ένα γουρούνι, φαντασμένο και βλαμμένο που έφαγε τα μούτρα του και το δηλητήριο, και το άλλο μαμόθρεφτο και τώρα γυναικομπιμπές που δεν παίρνει πρωτοβουλία και αφήνει άλλους να κυβερνήσουν γι'αυτόν όπως και ο αδερφός του. Δείτε τα όσα έχει καταφέρει η Ντάνυ, τα όσα μαθαίνει γιατί κάθε φορά το παίρνει το μάθημά της, και συγκρίνετε με τα άλλα συνομίληκά της, όχι μόνο με τους γιους της σέρσει αλλά και με τα παιδιά του γουέστερος.
    Σωστός σε αρκετά, αλλά έχω ένσταση. Η "Ντάνυ" είχε πάντα δίπλα της ανθρώπους ταγμένους σε αυτήν. Ντρόγκο, Τζόρα, Μπάρισταν και πάει να αποκτήσει και Βάρυς, Τύριον. Οι άλλοι ξυπνούσαν και κοιμόντουσαν με όλο τους το σόι και τον περίγυρο να δολοπλοκεί για το πως θα τους εκμεταλλευτεί, σκοτώσει και τα λοιπά. Με λίγα λόγια η Ντανυ δεν εχει χρειαστεί να παίξει ακόμα το παιχνίδι των θρόνων. Νομίζω είναι σημαντικό.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Crow21; 13 Απριλίου 2015 στις 14:56

14. Likes Reben liked this post
Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία