Πολύ ωραίο επεισόδιο και εξαιρετική μεταφορά του πρώτου μέρους του βιβλίου "Κόκκινος Δράκος". Μου άρεσε ο Armitage ως Tooth Fairy. Μπορεί φυσιογνωμικά να μην έμοιαζε με αυτό που είχα στο μυαλό μου διαβάζοντας το βιβλίο αλλά νιώθω ότι έπιασε την ουσία του χαρακτήρα.
Παντως αν θέλει ο Fuller πιστεύω ότι κάλλιστα θα μπορούσε στα 5 επεισόδια που έμειναν να κλείσει τον κόκκινο δράκο και να τελειώσει τη σειρά.
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
Τελειωνοντας το πρωτο μερος της σεζον στην Ιταλια, επιστρεφουμε πισω στο Αμερικα και με τον καλυτερο δυνατο τροπο! Red Dragon λοιπον και η σειρα επιστρεφει στο παλιο της μοτιβο.
Πολυ μου αρεσε το επεισοδιο και ο Richard Armitage. Λιγο το τατουαζ με χαλασε...
εξαιρετικο επεισοδιο με φοβερη εισαγωγη του νεου δολοφονου...εξαιρετικες και οι ερμηνειες αλλα πανω απο ολα ειναι αυτη η ιδιαιτερη σκηνοθεσια..μην τα λεμε ξανα και ξανα.!
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο και ο Armitage, ακόμα και χωρίς ατάκες. Ο τρόπος που χειριζόταν το σώμα του ήταν υπνωτιστικός.
Από την άλλη, καταλαβαίνω τους δραματουργικούς λόγους πίσω από την απόφαση να επιστρέψει ο Γουίλ στην ενεργό δράση, αλλά βρίσκω αυτή την απόφαση ολωσδιόλου μη ρεαλιστική, μετά από όσο έχουν συμβεί. Κανέναν άλλον profiler της προκοπής δε διαθέτει το FBI; (Φωνάξτε τον Φοξ Μώλντερ, βρε άνθρωποι, ήταν το αστέρι του Behavioral Science Unit και του Violent Crimes Section!) Εντούτοις, πραγματικά το ευχαριστήθηκα όταν άκουσα τη φράση-σήμα κατατεθέν του: This is my design.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
Κι εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο και ο Armitage, ακόμα και χωρίς ατάκες. Ο τρόπος που χειριζόταν το σώμα του ήταν υπνωτιστικός.
Από την άλλη, καταλαβαίνω τους δραματουργικούς λόγους πίσω από την απόφαση να επιστρέψει ο Γουίλ στην ενεργό δράση, αλλά βρίσκω αυτή την απόφαση ολωσδιόλου μη ρεαλιστική, μετά από όσα έχουν συμβεί. Κανέναν άλλον profiler της προκοπής δε διαθέτει το FBI; (Φωνάξτε τον Φοξ Μώλντερ, βρε άνθρωποι, ήταν το αστέρι του Behavioral Science Unit και του Violent Crimes Section!) Εντούτοις, πραγματικά το ευχαριστήθηκα όταν άκουσα τη φράση-σήμα κατατεθέν του: This is my design.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης