Ωραίο το επεισόδιο, με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Justin Theroux και Liv Tyler. Πολύ creepy είναι ο Γουέιν, είχε ενδιαφέρον που οι Τζιλ και Έιμι παρακολούθησαν την Νόρα.
μάλιστα......
την ειχα ακουσει, ειχα διαβασει διθυραμβικές κριτικές, απο τα καλυτερα apocalyptic shows (λόγω του last of us ξανα εγιναν λιστες απο πολλα sites) κτλ κτλ.
Ειδα το 1ο, κατι μου θυμιζε και αυτοι με τα ασπρα και τα διδυμα απο το Desperate, τελικα ειδα οτι ειχα γραψει αρα το ειχα ξαναδει.
Η εντυπωση ηταν η ιδια, βαρεθηκα την ζωη μου, παρα πολυ ομως, κουραστικα δεν μου εδωσε τιποτα κτλ
το ιδιο και το δευτερο, στο ιδιο επιπεδο. παρα πολυ βαριά και λογω προιστοριας δημιουργού (Lost) φοβαμαι πολυ για την συνεχεια και το αν θα φαω φολα οπως εφαγα.
Προσπαθω να καταλαβω χωρις να διαβασω πολλα αν τελικα ειναι οντως το αριστουργημα που λετε τωρα διοτι απο τα πρωτα δυο επεισοδια τα σχολια σας ειανι τα περισσοτερα "βαριεμαι".
Αναπτύσετε? αποκταει μυθολογία ? εξηγήσεις ? παραμενει τοσο βαρια για θέαση ? δεν θελω τωρα τοσο ψυχοπλακωμα.
Αξιζει να αφιερωσω την ψυχικη μου διαθεση για να δω κατι που θα πω "ηταν κατι που ολοι μας πρεπει να δουμε" ?
Εμένα οι δύο πρώτες σεζόν μου άρεσαν. Βαριά σειρά πολύ φιλοσοφία καταπληκτικές ερμηνείες. Φουλ ψυχοπλακωμα όλο. Η 3 σεζόν κ το φινάλε για μένα τεράστια απογοήτευση ειδικά το τελευταίο επεισόδιο που δεν έδωσε τίποτα . Να το δεις αλλά όχι μαζεμένα βάζε 2-3 επεισόδια την εβδομάδα χαλαρά
Είναι απο τις σειρές που σε κάνουν να νομίζεις ότι χρειάζεται ψάξιμο και αναζήτηση απαντήσεων αλλά η μαγεία της είναι ό,τι ακριβώς σου δείχνει, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Το παραπάνω το έχω γράψει στο φινάλε της πρώτης σεζόν και ισχύει μέχρι κεραίας ως το τέλος της σειράς.
Η σειρά είναι βαριά, θέλει στομάχι γιατί πραγματεύεται την ατομική και συλλογική διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας και αυτό δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέμα στον κόσμο πόσο μάλλον αυτές τις μέρες.
Εγώ θα πρότεινα να αφιερώσεις χρόνο για να τελειώσεις έστω την πρώτη σεζόν και αν δεν σε καλύψει αυτό που θα δεις να μην συνεχίσεις.