Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Αποτελέσματα 11 έως 16 από 16

Θέμα: The Leftovers 1x02 - Penguin One, Us Zero

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    7 Χρήστες
    7,7
    για να ψηφήσετε
    1x02
    Penguin One, Us Zero

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Οι Jill και Aimee αναρωτιούνται που είναι η Carrie ενώ η Meg παίρνει μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον της.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    06/07/2014 - 21:00
    GMT -5
    07/07/2014 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Σαφως καλύτερο επεισόδιο. Δεν μπορώ να πω ότι ψήνομαι πολύ αλλά θα δω και το επόμενο επεισόδιο που διάβασα φοβερές κριτικές.

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Ωραίο το επεισόδιο, με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Justin Theroux και Liv Tyler. Πολύ creepy είναι ο Γουέιν, είχε ενδιαφέρον που οι Τζιλ και Έιμι παρακολούθησαν την Νόρα.
    superheronews.gr

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    μάλιστα......
    την ειχα ακουσει, ειχα διαβασει διθυραμβικές κριτικές, απο τα καλυτερα apocalyptic shows (λόγω του last of us ξανα εγιναν λιστες απο πολλα sites) κτλ κτλ.

Ειδα το 1ο, κατι μου θυμιζε και αυτοι με τα ασπρα και τα διδυμα απο το Desperate, τελικα ειδα οτι ειχα γραψει αρα το ειχα ξαναδει.
    Η εντυπωση ηταν η ιδια, βαρεθηκα την ζωη μου, παρα πολυ ομως, κουραστικα δεν μου εδωσε τιποτα κτλ
    το ιδιο και το δευτερο, στο ιδιο επιπεδο. παρα πολυ βαριά και λογω προιστοριας δημιουργού (Lost) φοβαμαι πολυ για την συνεχεια και το αν θα φαω φολα οπως εφαγα.

Προσπαθω να καταλαβω χωρις να διαβασω πολλα αν τελικα ειναι οντως το αριστουργημα που λετε τωρα διοτι απο τα πρωτα δυο επεισοδια τα σχολια σας ειανι τα περισσοτερα "βαριεμαι".

Αναπτύσετε? αποκταει μυθολογία ? εξηγήσεις ? παραμενει τοσο βαρια για θέαση ? δεν θελω τωρα τοσο ψυχοπλακωμα.

Αξιζει να αφιερωσω την ψυχικη μου διαθεση για να δω κατι που θα πω "ηταν κατι που ολοι μας πρεπει να δουμε" ?

5. Likes spiross27 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Εμένα οι δύο πρώτες σεζόν μου άρεσαν. Βαριά σειρά πολύ φιλοσοφία καταπληκτικές ερμηνείες. Φουλ ψυχοπλακωμα όλο. Η 3 σεζόν κ το φινάλε για μένα τεράστια απογοήτευση ειδικά το τελευταίο επεισόδιο που δεν έδωσε τίποτα . Να το δεις αλλά όχι μαζεμένα βάζε 2-3 επεισόδια την εβδομάδα χαλαρά
    spiros#27

7. Thanks great thanked for this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Είναι απο τις σειρές που σε κάνουν να νομίζεις ότι χρειάζεται ψάξιμο και αναζήτηση απαντήσεων αλλά η μαγεία της είναι ό,τι ακριβώς σου δείχνει, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
    Το παραπάνω το έχω γράψει στο φινάλε της πρώτης σεζόν και ισχύει μέχρι κεραίας ως το τέλος της σειράς.
    Η σειρά είναι βαριά, θέλει στομάχι γιατί πραγματεύεται την ατομική και συλλογική διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας και αυτό δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέμα στον κόσμο πόσο μάλλον αυτές τις μέρες.
    Εγώ θα πρότεινα να αφιερώσεις χρόνο για να τελειώσεις έστω την πρώτη σεζόν και αν δεν σε καλύψει αυτό που θα δεις να μην συνεχίσεις.

9. Likes NikBG, great liked this post
    Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Το The Leftovers ειναι καταπλητικη σειρα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας