Οι Matt Murdock και Foggy Nelson ανοίγουν το δικηγορικό τους γραφείο και αναλαμβάνουν μια υπόθεση φόνου με κατηγορούμενη μια γυναίκα για την οποία ο Matt πιστεύει ότι είναι αθώα.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
10/04/2015 - 05:00 GMT -5
10/04/2015 - 13:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
πόρωση το 1ο, όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα βρίσκονται εκεί!!!
δε νομίζω να δυσαρεστήσει κάνενα φαν του Daredevil,
ειδικά με τα easter eggs που παίζουν εδώ κι εκεί...
Πολύ καλή πρεμιέρα!!!!Ένα απο τα καλύτερα πιλοτικά επεισόδια που έχω σε σειρά με σούπερ-ήρωες!!Γενικά δεν βλέπω σειρές απο τον κόσμο της Marvel,μιας και η DC έχει κατακτήσει πλέον όλα τα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα!!!Με ενθουσίασε θετικά μπορώ να πω,οι ηθοποιοι αρκετά καλοί στον ρόλο τους,ο πρωταγωνιστής αρκετά συμπαθητικός και πολύ καλός,ωραίες και οι σκηνές μάχης με πολύ καλή ατμόσφαιρα...σκοτεινή και μυστήρια συνάμα!!Για να πω την αλήθεια δεν είχα ξαναδεί κάποια σειρά απο το Netflix αν και γνωρίζω απο το House Of Cards ότι βγάζει όλα τα επεισόδια μαζί,καλό αυτό...αλλά το κανάλι τι κερδίζει δινόντας τα όλα μαζί...τέσπα!!Τέλος,μου άρεσε πάρα πολύ η προσθήκη της Deborah Ann Woll (True Blood) την είχα ήδη συμπαθήσει πάρα πολύ απο εκεί,πολύ όμορφη και καλή ηθοποιος!!!Θα συνεχίσω φυσικά και με τα επόμενα επεισόδια...αλλά την προτείνω χωρίς 2η σκέψη...επλίζω να συνεχίσει στους ρυθμούς του 1ου επεισοδίου!
Πολύ δυνατή πρεμιέρα. Νομίζω πως η σειρά θα μας κάνει να ξεχάσουμε εντελώς την ταινία και θα την στείλει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας . Ωραίος ο Charlie Cox ως Matt Murdock, γενικά έχουν γίνει καλές επιλογές στο καστ. Θεούλης ο Φόγκυ .
Ωραίος ο πιλότος και καλογυρισμένος.
Ο πρωταγωνιστής δεν μου γέμιζε το μάτι όταν είχε ανακοινωθεί το όνομά του, αλλά φαίνεται
να του ταιριάζει γάντι ο ρόλος. Ωραίες οι σκηνές μάχης κι ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερο.
δυνατη, σκοτεινη πρεμιερα, ενας αλλος κοσμος απο την Μαρβελ, ο οποιος σιγουρα ειναι για πιο ωριμο κοινο και το ξερει...δυνατο καστ...καποιες αρκετα καλες αρχικες σκηνες..περιμενω ακομη καλυτερη συνεχεια...το μονταζ στο κλεισιμο πολυ καλο..!!!
Δεν έχω ιδέα από τον κόσμο της Μαρβελ και της DC. Εχω δει Arrow, μια σεζόν Flash, τις ταινίες με τον Μπατμαν τον οποίο δεν τον συμπαθώ και τον αγαπημένο μου υπερήρωα Σουπερμαν.
Δεν ήξερα τίποτα για τον συγκεκριμένο ήρωα, για την ιστορία κτλ. Διαβασα τα σχόλια που ήταν πολύ θετικά και είπα να δω τουλάχιστον τον πιλότο. Η σειρά ξεκινά με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική τίτλων, οπότ με προδιαθέτει θετικά.
Στα του πιλότου. Δεν με καθήλωσε ακριβώς αλλά δεν μ' εκανε να θέλω να τον σταματήσω. Είναι σκοτεινή αρκετά αλλά οχι αποπνικτική. Δεν ξέρω πως θα συνεχίσει αλλά θα κάτσω να το δω.
Θα ήθελα λίγο παραπάνω χιούμορ και λίγο γυμνό ρε παιδί μου ν' ανοίξει το μάτι μας.