-
17 Οκτωβρίου 2015, 18:57
Moderator
Quarry Season 1 - Νέα/ Spoilers/ Trailers/ Photos etc.
Το Quarry έρχεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει το Banshee. Η νέα σειρά του Cinemax είναι βασισμένη στις νουβέλες του Max Allan Collins, ενώ σκηνοθέτης και ειδικός παραγωγός είναι ο βραβευμένος με EMMY Award, Greg Yaitanes (Banshee, Lost, Heroes, Damages, House M.D., Prison Break), μαζί με τον Steve Golin. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Graham Gordy και Michael D. Fuller (Rectify). Τα γυρίσματα πραγαμτοποιήθηκαν στην Νέα Ορλεάνη και το Τενεσί.
Υπόθεση: Η ιστορία εστιάζει στον Mac Conway (Logan Marshall-Green), έναν πεζοναύτη που επιστρέφει στο Memphis απο το Vietnam το 1972, και βλέπει την οικογένεια του να τον αποφεύγει και την κοινωνία να τον έχει δαιμονοποιήσει. Καθώς πασχίζει να συνέλθει απο τις εμπειρίες του στον πόλεμο, ο Conway εισέρχεται σε ένα δίκτυο φόνων και διαφθοράς που εκτείνεται κατά μήκος του Ποταμού Mississippi.
Cast: Logan Marshall-Green, Jodi Balfour, Peter Mullan, Nikki Amuka-Bird, Damon Herriman, Jamie Hector, Edoardo Ballerini, Skipp Sudduth
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 3 Likes
-
17 Οκτωβρίου 2015, 18:59
Moderator
Τι μουστάκι πασοκτζίδικο είναι αυτό ρε μάνα μου?
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
17 Οκτωβρίου 2015, 19:55
Super Moderator
Μισισισιπιπιπι ακούω, βετεράνος του Βιετνάμ ακούω, πού υπογράφω δε μου είπατε.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
17 Οκτωβρίου 2015, 19:57
Moderator
Στο έντυπο που πήρατε στην πίσω μεριά. Στα δεξιά υπογραφή, στ αριστερα τ' όνομα.
ΤΟν Φαίδωνα τον έχω καβατζώσει εγώ. Πάντα ήθελα να το παίξω Ζωή.
-
-
17 Οκτωβρίου 2015, 20:03
Super Moderator
Ζωήτσα λατρεία!
ΛΕΙΠΕΙ!!
-
-
19 Οκτωβρίου 2015, 02:50
Moderator
Banner

-
-
25 Οκτωβρίου 2015, 00:11
Αρθρογράφος
Graham Cordy και Michael D. Fuller, βγάλανε τη σχολή ''1η σεζόν Rectify'', το Plato's Cave είναι δικό τους (104), enough said, (θα) είμαι εδώ κάθε εβδομάδα ακούνητος.
-
-
Moderator
Πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2016!

-
23 Ιουνίου 2016, 22:03
Moderator
Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου 2016
-
-