Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 23

Θέμα: The X-Files 1x01 - Pilot

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    10 Χρήστες
    9,6
    για να ψηφήσετε
    1x01
    Pilot

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    10/09/1993 - 19:00
    GMT -5
    11/09/1993 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Καλωσήρθες στο fandom!!!
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

3. Likes GeorgeCR7 liked this post
    TV Master Το Avatar του/της sofia21
    Likes / Thanks
    Ο κόσμος των X-Files είναι μαγικός και θα τον λατρέψεις.
    Σχεδόν σε ζηλεύω που θα ξεκινήσεις από την αρχή αυτό το ταξίδι.
    Καλωσήλθες στην πιο καταπληκτική σειρά, που άλλαξε τον ρου της παγκόσμιας τηλεόρασης.

5. Likes GeorgeCR7 liked this post
    Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Ξεκίνησα επιτέλους μετά από χρόνια πού ήθελα τη σειρά.Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά στο σύνολο του και σαν υπόθεση και σαν ατμόσφαιρα γενικά.Μου άρεσαν επίσης πολύ και οι 2 βασικοί πρωταγωνιστές Μολντερ και Σκαλι έχουν πολύ καλή χημεία και θέλω να δω πως θα εξελίσσεται με τον καιρό η σχέση τούς.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την MSSM; 3 Απριλίου 2023 στις 07:39

7. Likes HristinaB, tasoulis1980 liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    Με αφορμή τα 30 χρόνια της σειράς ξανάδα τον πιλότο προχθές, είχα να το δω χρόνια. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι ήταν πάρα πολύ...πυκνό! Πολλά συμβαίνουν σε 45 λεπτά και η χρήση του χρόνου είναι εξαιρετική. Σε σχεδόν όλες τις πρόσφατες σειρές η αφήγηση είναι πλήρως serialized, ένας κύκλος είναι μία ιστορία και απλώνουν χαλαρά την ιστορία σε όσα επεισόδια κι αν έχουν και κάνει κοιλιά. Επιστρέφοντας στα XF μετά από αυτές τις σειρές ήταν μια ωραία αίσθηση.

Εκτός από μερικές λεπτομέρειες με την υποκριτική των μωρών DD & GA (το άβολο "do you believe in the existence of extraterrestrials?", το γέλιο της Τζίλιαν δεν κάνει καθόλου Σκάλλυ), μου άρεσε περισσότερο απ'όσο περίμενα παρ'όλο που το'χω δει τόσες φορές. Νομίζω αν το έβλεπα για πρώτη φορά σήμερα και πάλι θα γινόμουν στιγμιαία φαν. Ναι, είμαι απόλυτα αντικειμενικός.

9. Likes HristinaB, johny f liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της tasoulis1980
    Likes / Thanks
    Ας ελπίσουμε με την ΑΙ θα δούμε καλύτερα σενάρια γιατί πιάσαμε πάτο με τις νέες σειρές

Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Likes / Thanks
    Ο φίλος johnyf (κι εγώ!) βάλαμε το ChatGPT να γράψει μερικές ιδέες για νέα επεισόδια και δε θες να ξέρεις τι μπαρούφες πέταξε... Η λύση είναι Βινς Γκίλιγκαν - Φρανκ Σπότνιτζ - αφοί Μόργκαν και ο Κρις να περνάει για ένα καλημέρα.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

12. Likes johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    και ο Κρις να περνάει για ένα καλημέρα.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

14. Likes HristinaB liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Chiras365
    Likes / Thanks
    Συνειδητοποίησα πως η σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney+ (τουλάχιστον στο εξωτερικό) εδώ και λίγο καιρό σε πολύ καλή ποιότητα και είδα ξανά τον πιλότο, μετά από πολλά πολλά χρόνια. Τόσα όσα έχουμε να ειδωθούμε εδώ μέσα. Να κάτσω να βλέπω τώρα όλα τα επεισόδια ένα-ένα? Μόνο εάν το κάνω εν ώρα δουλειάς μπορεί να τα καταφέρω.

Ο Robert Mandel δεν ξανασκηνοθετησε επεισόδιο, η δουλειά του εδώ είναι καλούτσικη. Για την ακρίβεια, 2 σκηνές αποδίδουν εμβληματικές εικόνες για όλη την σειρά, άρα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν τον ξαναφέρανε πίσω.

Εάν κάτσω και διαβάσω τα σχόλια σας και το ποσο βαθιά το πηγαίνετε μάλλον θα πορωθω περισσότερο από όσο θέλω.

Special Agent Dana Scully: You're saying that time disappeared. Time can't just disappear. It's a universal invariant!
    Special Agent Fox Mulder: [car restarts itself] Not in this zip code!

16. Likes prod21, ATHENA1971 liked this post
    Likes / Thanks
    Σαν τα χιόνια!

Πού είναι το κακό στο να πωρωθείς; Και πώς μπορείς να κάνεις διαφορετικά, εκτός από το να πωρωθείς;;;

Και... ποια δουλειά σε πληρώνει για να βλέπεις XF; Θέλω κι εγώ.
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Nίκος Καζαντζάκης

18. Likes Chiras365 liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Chiras365 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ο Robert Mandel δεν ξανασκηνοθετησε επεισόδιο, η δουλειά του εδώ είναι καλούτσικη. Για την ακρίβεια, 2 σκηνές αποδίδουν εμβληματικές εικόνες για όλη την σειρά, άρα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί δεν τον ξαναφέρανε πίσω.
    Καλή δουλειά, αλλά αυτό που κάνει το επεισόδιο δυνατό είναι το σενάριο παρά η σκηνοθεσία, που είναι κάπως mainstream. Μοιάζει ακόμα πολύ με οποιοδήποτε σόου των 80ς-90ς. Ο Mandel ήταν ένας άνθρωπος του στούντιο που δεν φαίνεται να εντυπωσίασε πολύ τον Κάρτερ. Με το επόμενο επεισόδιο ο σκηνοθέτης είναι ο Dan Sackheim, ο οποίος φαίνεται ήταν πολύ πιο στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κάρτερ, αφού και σκηνοθέτησε και άλλα επεισόδια, και ήταν παραγωγός σε άλλες σειρές του Κάρτερ και την πρώτη ταινία XF. Σε αυτή την περσινή συνέντευξη μιλάει για το πως τον προσέλαβε ο Κάρτερ, μίλησαν για την αισθητική ενός ντοκιμαντέρ true crime που τους άρεσε και στους δύο (The Thin Blue Line), και πως αυτό επηρρέασε μετά το look των XF. Μινιμαλισμός, ιατροδικαστικά, σκοτάδι, Philip Glass.

Γενικά στο πρώτο κύκλο όπως και σε άλλες σειρές έρχεται και φεύγει κόσμος και κοσμάκης, λίγοι σκηνοθέτες θα ξανάρθουν στον 2ο κύκλο.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας