αν και η σειρά με τα επεισόδια 2-3-4 με ψιλοανησύχησε, γιατί απλά βλέπονταν για να περάσεις την ώρα αλλά δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο, πάλι καλά το 5ο είχε όλα τα στοιχεία που είδα στη πρεμιέρα που την έκαναν αξιόλογη και φάνηκε ότι η σειρά έχει μέλλον ακόμα...
Μου άρεσε που το 8 ήταν εξ'ολοκλήρου στο αστυνομικό τμήμα, το 9 εξ'ολοκλήρου εκτός!
Και στο τελευταίο επεισόδιο
Spoiler
πω πω τις έφαγε για τα καλά:*(
Αλλά τρομερή η ατάκα στο μπαρ "I didn't order assholes with my whiskey!!!!!"
Χάρηκα που βοήθησε τη Γουινόνα.
Μιά χαρά!!! Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον εισαγγελέα...
...I see you lying next to me, with words I thought I'd never speak... awake and unafraid... asleep or dead.... .....SEE YOU ON THE OTHER SIDE..... SO SAY WE ALL!!!
BORN IN BLOOD.... BOTH OF US....
Στην αρχή μπορεί να μην γέμιζε πολύ το μάτι, αν και διασκεδαστικό, δεν του πήγαινε το procedural όπου πήγε να το γυρίσει σε 2-3 επεισόδια. Αλλά από το 7ο και μετά που αφήνει τα γύρω-γύρω και μπαίνει στο ψητό ήταν ΦΟΒΕΡΟ. Olyphant & Goggins ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ και φυσικά εκτιμήσαμε δεόντως τις guest παρουσίες απ' το Deadwood.
Έκλεισε καταπληκτικά και περιμένω με ανυπομονησία την καινούρια σαιζόν.
Land of Cine [My Movie Blog]
Keep thy motives in heart, with closed mouth.
We are those who will weave history,
With the ringing of the Great Belfry.
Πολύ καλή μπορώ να πω ότι ήταν η πρεμιέρα.
Από υπόθεση δεν ήταν κάτι το συναρπαστικό, αλλά δεν σε κάνει να πεις πως ήταν και αδιάφορη. Πάντως η πρώτη σκηνή στο ξενοδοχείο ήταν η καλύτερη του επεισοδίου.
Episodes 2-3
Πολύ ωραία και τα 2 επεισόδια. Το 2ο μου άρεσε περισσότερο μιας που έπαιζε και η Παμ από του True Blood, και ήταν ΘΕΑ όπως συνήθως.
4-6
Πολύ ωραία και αυτά τα επεισόδια.
Η σειρά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική όπως και το καστ. Καλύτερο επεισόδιο από αυτά τα 3 ήταν το τέταρτο με τον οδοντίατρο.
Μόλις τελείωσα την σαιζόν.
Η σειρά τα σπάει άγρια. Τα τελευταία 2-3 επεισόδια ήταν εξαιρετικά.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την savvas999; 18 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:38
Δεν τρελαθηκα και με τη σεζον. Ειχε καποια καλα στοιχεια, αλλα εχω την εντυπωσει πως της ελειπε ενα δυνατο main story. Στην αρχη το ξεκινησαν λιγο με procedural , κατι που δεν μου αρεσε, αλλα απο το 7ο και μετα εστρωσε αφου ασχοληθηκαν με το main story.
Την περιμενα λιγο πιο αληθινη την σειρα και δεν εντυπωσιαστικα γενικα με το cast. Νταξει ο Timothy Olyphant ειναι εξαιρετικος, οπως και ο Goggins, αλλα στους υπολοιπους δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο. Αξιζει να αναφερθω στα guests απο το Deadwood!!
Γενικα εχει τις προδιαγραφες για να βελτιωθει, αρκει πανω απο ολα τα στησει τη δικη της μυθολογια η σειρα!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 22 Μαρτίου 2012 στις 01:59
Πάρα πολύ καλή σειρά με εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά σπουδαίους δευτερεύοντες ρόλους.Πολύ καλή ιστορία με συνέχεια και συνέπεια.Ένα σύγχρονο Western ανατροπές, συνομωσίες και διαλόγους φωτιά...