Αφού είδα την πρώτη σεζόν σε 2 μέρες συνεχίζω ακάθεκτη για την δεύτερη.. Ο ηθοποιός που παίζει τον Μπόιντ είναι καταπληκτικός!! Και τώρα που είμαι στο 2x06, αναρωτιέμαι πώς θα εξελιχθεί με την οικογένεια Μπένετ!
Η matriarch Μπένετ πάντως και πολύ μάγκας...
Και αυτός ο Timothy Olyphant ρε παιδί μου, τι κουκλί....
Πολύ καλή σειρά, και είδα ότι θα έχουμε και τρίτη σεζόν και πολύ χάρηκα
πολυ καλυτερο απο περσυ με λιγοτερα procedural επεισοδια, που εν τελει κι αυτα ειχαν το νοημα τους, ωραιο και το side story με την Winona στη μεση της σεζον και γενικα τρελη ιντριγκα με τους Μπενετς... ωραιο θεμα, καλη εξελιξη και ερμηνειαρα απο την Martindale...
Spoiler
του χρονου λογικα ο big bad της σεζον θα ειναι ο Goggins και καρα γουσταρω απο τωρα... εξυπνη κινηση που δεν πεσαν με τα μουτρα να κανουν κατι αμεσως με τον Boyd και ειδαμε σιγα σιγα πως επεστρεψε στο εγκλημα και την εξελιξη τους ως χαρακτηρα
παντως αυτο που μ' αρεσει πιο πολυ στη σειρα ειναι ποσο καλογραμμενη ειναι και ποσο τρομερο σεναριο εχει, απλα οι χαρακτηρες συζητανε και η ωρα περναει νερακι... ας συνεχισουν ετσι...
Η πρώτη σαιζόν ήταν απλά καλή, όμως η δεύτερη είναι πολύ ανεβασμένη. Μπορεί να μην έχει δράση και να ρίχνει το βάρος στους χαρακτήρες, αλλά νομίζω πως το μεγάλο προτέρημα της σειράς είναι η [σχεδόν ντοκουμενταρίστικη] εμβάθυνση στην Αμερικάνικη επαρχεία, σ' ένα χωριό "τρέχα γύρευε", στην μέση του "άντε ρώτα", με την εγκατάλειψη να βαράει κόκκινο και με τους ανθρώπους να μην βρίσκουν διέξοδο και να τρώνε τις σάρκες τους. Περίεργη σειρά, ψυχοπλακωτική, αλλά ζόρικη και ξεχωριστή.
Ο μηδέν αδικών ουδενός δείται νόμου
[Αυτός που δεν αδικεί, κανένα δεν χρειάζεται νόμο]
Αντιφάνης
Ερωτεύτηκα τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο. Ίσως η ποιο αληθοφανής αστυνομική σειρά που έχει βγει ποτέ στον αέρα. Δεν υπάρχουν σούπερ μπάτσοι με σούπερ εργαστήρια και σούπερ κακοποιοί με σχέδια για την κυριαρχεία του κόσμου αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι με ένα σωρό αδυναμίες και με τις καθημερινές τους κομπίνες. Η δεύτερη σεζόν υπέροχη όπως και η πρώτη. Μέσα στις 5 καλύτερες σειρές για μένα εφέτος.
Wow, αυτη η σεζον ηταν απιθανη! Η πρωτη σεζον ηταν απλα καλη και δεν με ειχε ενθουσιασει και πολυ, ομως με τετοια 2η σεζον, με κερδισε η σειρα. Σε αυτο συνεβαλαν οι νεοι χαρακτηρες (Μπενετς ftw ) και το οτι ξεφυγαμε εντελως απο το procedural στοιχειο.
η σειρά είναι πράγματι καταπληκτική , πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσα την 2η σεζόν και είμαι σε αναμονή για να ολοκληρωθεί η 3η για να την ξεκινήσω.
Δύο απίστευτες σκηνές εκτός όλων των άλλων που θα τις θυμάμαι.
Spoiler
η πρώτη όταν ο Raylan έπινε το ουίσκι του σε ένα μπαρ και δίπλα του δυο τύποι βλάχοι Αμερικάνοι μιλούσαν τόσο δυνατά που τους άκουγε όλο το μπαρ για δήθεν κατορθωματά τους με γκόμενες.
Τότε o Raylan γύρισε στον μπαρμαν και του είπε " ρε φίλε παρήγγειλα ένα ουίσκι με πάγο , όχι ένα ουίσκι με δυο μαλάκες"
και η δεύτερη
Spoiler
όταν οδηγούσε με την γυναίκα του και νόμιζε ότι το αυτοκίνητο από πίσω τον παρακολουθεί για μεγάλο διάστημα. Η αντιδρασή του δεν περιγράφεται, σταματά το αυτοκίνητο στην άκρη , βγαίνει έξω παέι στο παράθυρο του αυτοκίνητου που νόμιζε ότι τον παρακολουθεί και τους λέει με το πιστόλι στο χέρι "στην επόμενη διαστάυρωση σε 200 μετρα από εδώ ΕΓΩ θα πάω δεξιά, ΕΣΕΙΣ εκεί θα στριψετε αριστερά"...
και ο άλλος έμεινε κάγκελο.
η σειρά είναι πράγματι καταπληκτική , πριν λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσα την 2η σεζόν και είμαι σε αναμονή για να ολοκληρωθεί η 3η για να την ξεκινήσω.
Δύο απίστευτες σκηνές εκτός όλων των άλλων που θα τις θυμάμαι.
Spoiler
η πρώτη όταν ο Raylan έπινε το ουίσκι του σε ένα μπαρ και δίπλα του δυο τύποι βλάχοι Αμερικάνοι μιλούσαν τόσο δυνατά που τους άκουγε όλο το μπαρ για δήθεν κατορθωματά τους με γκόμενες.
Τότε o Raylan γύρισε στον μπαρμαν και του είπε " ρε φίλε παρήγγειλα ένα ουίσκι με πάγο , όχι ένα ουίσκι με δυο μαλάκες"
και η δεύτερη
Spoiler
όταν οδηγούσε με την γυναίκα του και νόμιζε ότι το αυτοκίνητο από πίσω τον παρακολουθεί για μεγάλο διάστημα. Η αντιδρασή του δεν περιγράφεται, σταματά το αυτοκίνητο στην άκρη , βγαίνει έξω παέι στο παράθυρο του αυτοκίνητου που νόμιζε ότι τον παρακολουθεί και τους λέει με το πιστόλι στο χέρι "στην επόμενη διαστάυρωση σε 200 μετρα από εδώ ΕΓΩ θα πάω δεξιά, ΕΣΕΙΣ εκεί θα στριψετε αριστερά"...
και ο άλλος έμεινε κάγκελο.
Εγω θα προσθετα και την σκηνη...
Spoiler
που η Μαγκς τιμωρησε τον Κουβερ χτυπωντας τον με το σφυρι στα χερια. Απλα ειχα μεινει!!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 22 Μαΐου 2012 στις 23:07