Μόνο σε αυτή τη σειρά μετά από κηδεία , στην αλλαγή της σκηνής θα έδειχναν πάρτι (προετοιμασίες για γιορτές κ.τ.λ).
Γενικά κινήθηκε μέτρια το επεισόδιο και μόνο το τέλος και το κάρφωμα των δυο αδερφών ήταν η ανατροπή του επεισοδίου .
για εμενα ειναι πολυ καλύτερη απο την 5 και 6 σεζόν. η ελενα τελικά με την αποχώρηση της απο την σειρά βοήθησε γιατί εχει καλύτερο σενάριο φέτος ! ! το βοηθάει πολυ η φιλοσοφία που εχουν αρκετές σειρές πλέων με flashback/flasforward εδώ έχουμε flashforward και σου προκαλεί ενα ακομα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πως και γιατί εχουμε αυτό το μέλλον !
Πολύ καλό και το mid-season finale.
Οι Αιρετικοί καλό θα ήταν να αρχίσουν να μας αδειάζουν την γωνιά, άρχισαν να κουράζουν.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την «κόλαση» και του Στέφαν, μιας που του Ντέιμον, πήραμε μια γεύση.
Καλές γιορτές σε όλους.
Δεν θέλω να πάθει κάτι ο Ντέιμον.... έγινε το ελα να δεις στο mid season finale, πολύ καλο όλο το επεισόδιο. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί το παρόν με το μέλλον... Πιστεύω οτι βλέπουμε τον καλύτερο κύκλο της σειράς
ΑρκεταΌ καλό το επεισόδιο! Η σειρά φέτος έχει ανανεωθεί πολύ!
Μου άρεσε η ανατροπή στο τέλος!!!
Η εγκυμοσύνη της Κάρολάιν δεν εξελίσσεται πολύ καλά...
Τέλος τα flashforwards είναι πολύ ενδιαφέρον!!
τελικα ποια ειναι αυτη που τους θελει μετα απο 3 χρονια; μηπως μια απο το
Spoiler
ζευγαρι;
και αυτο που μου ερχεται πλεον στο μυαλο ειναι το εξης. οτι αν ανανεωθει η σειρα πιθανον θα κανουν skip 4 χρονια μετα. αφου δειχνουν και τα flashforwards
sαρκετα καλο με ανατροπη..για τον ενα το περιμενα να καρφωθει..αλλα και τους δύο?? που σημαινει δυστυχως οτι το επομενο θα παιξει με την κολαση των δύο??