Καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο αλλά και πάλι κάτι με χαλαει και αυτό τελικά είναι ο Hiddleston. Και εξηγούμαι. Σαν ηθοποιός είναι πάρα πολυ καλός. Αλλά για τον συγκεκριμένο ρόλο νομίζω ότι ήθελα κάποιον άλλο. Του λέει
Spoiler
η άλλη ότι πρέπει να γίνει ο νουμερο δύο πιο επικίνδυνος άνθρωπος. Δεν το βγάζει ρε παιδί μου. Τουλάχιστον όχι με το ξύλο και τους καυγάδες κτλ που έδειξε. Δεν με πείθει το παρουσιαστικό του γι αυτό. Γιατι κατα τ άλλα, είναι πολύ καλός.
Και ρε παιδιά, ας δούμε και παραπάνω τον κακό της ιστορίας. κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι παίζει στην σειρά.
Mε έχει καταδιχάσει σε αυτό το ρόλο ο Hiddleston, εννοώντας πως ενώ από την μία μου κάνει το όλο στυλάκι του για μυστικός, από την άλλη με χαλάει το παίξιμο του, δε με πείθει. Όπως είπε και η Hrisa ενώ η άλλη του λέει "θα γίνεις ο Νο2 πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο" , τον βλέπουμε έπειτα σε 1-2 σκηνές να δέρνει και να απειλεί και προσωπικά το 1ο πράγμα που μου βγήκε ήταν "σιγά μη σκίζεις κάνα καλσόν". Και επίσης συμφωνώ και στο ότι δε ξεδιπλώθηκε καθόλου ο χαρακτήρας του κακού, έχοντας φτάσει στα μισά της σεζόν κιολας( το 4ο δε το είδα ακόμη φυσικά)
God's not watching. He's too busy not saving sick children and letting peorle starve.
αν συνεχίσει με τόσο αργούς ρυθμούς, ναι την χρειάζεται τη δεύτερη σεζόν. Αλλά είναι βλακεία ενώ μπορουν να κάνουν μια καλή μίνι σειρά να την ξεχειλώσουν.
Διακόπτω στο 28:30. Ρε τον Tom τον Hiddleston. Ρε το κρυφό ταλέντο. Ρε και δεν του φαινόταν. Ευγε παλικάρι μου. Ανέβηκες πολλάαααααα επίπεδα.
Κάπου διάβασα ένα σχόλιο ότι αυτή η σειρά είναι σαν να κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Τζεημς Μποντ. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Θα του ταιριάζει πάαααααααρα πολύ τελικά.
Με αποκαλύψεις που εμπλέκουν άμεσα ΣΙΑ και ΜΙ6, με Πάιν να παίζει επιτέλους σοβαρή μπαλίτσα ως μυστικός(αν εξαιρεθεί η σκηνή που μπήκε στο γραφειο του ρόπερ και βρήκε τα έγγραφα,απο κει και πέρα δεν τον είδαμε να κάνει και πολλά με εξαίρεση την ζωάρα του στο φτωχικό του ρόπερ) και όχι μόνο ως μυστικός.... Ωραία η σκηνή ως Άντριου Μπερτς που σηκώνεται από το τραπέζι και δείχνει στον Τούρκο δικηγόρο χου ιζ δε μπος....ωραια και η σκηνη με τον Κόκραν να ερμηνεύει πελάτη που κάθε σερβιτόρος στον πλανήτη θα ήθελε να τον κουτουλήσει ,αλλα σαν το πλάνο στην κρεββατοκάμαρα του Αποστολ δεν έχει....Εργο τεχνης
God's not watching. He's too busy not saving sick children and letting peorle starve.