Να πω την αλήθεια είχα σκοπό ,μετά το 3ο, να παρατήσω τη σειρά .Μετά διάβασα ότι θα έχει μόνο 6 επεισόδια , και σκέφτηκα να την τελειώσω . Το 4ο είναι το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής , είχε δράση ,είχε εξελίξεις , δεν το βαρέθηκα το επεισόδιο .
Spoiler
Αυτό με την ψηλή μου φάνηκε πάντως λίγο κουλό .Είναι υποτίθεται σε αποστολή και αφήνει να παιχτεί κάτι με την ψηλή .
Hugh Laurie είσαι θεός. Κρίμα που δεν κάνανε τον ρόλο πιο σατανικό. Θα ήσουν απιστευτος.
Hiddleston, σε υποτίμησα. Είσαι πάααααρα πολυ καλός ηθοποιός.
Η χημεία που έχουν αυτοί οι δύο είναι εκπληκτική. Δώστε τον ρόλο του Μποντ στον Τομ και κάντε στην πρώτη ταινία τον ΧΙου κακό να πέσουν και τα τσιμέντα.
Πολύ ωραίο κλείσιμο της σειράς. Δεν θέλω όμως δεύτερη σεζόν. Θέλω Τζεμι Μποντ τον Τομμυ.
Διχασμένος ήμουν από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε σχετικά με τον Hiddleston,κι αυτό γιατί ενώ απο τη μία
Spoiler
μου κάνει για μυστικός και μου αρέσει το όλο στυλάκι του,από την άλλη κάτι με χάλασε στο παίξιμο του.Ειδικά στις σκηνές που έπρεπε να δείρει (Ιρλανδία+Κορκι) δε το είχε καθόλου.Τον Laurie από την άλλη τον ήθελα πιο κακό ως κακό κι εγώ,αφού υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε φιλαράκια .
Τζεντ και Κόρκι μου άρεσαν πολύ στο παίξιμο τους,και η Άντζελα επίσης.
Γενικά ήταν μία καλή μίνι σειρά με κάποια κενά βέβαια στην εξέλιξη της ιστορίας και με ένα ικανοποιιητικό φινάλε.
Spoiler
Μου άρεσε που όλα τελείωσαν εκεί που ουσιαστικά ξεκίνησαν, δηλαδή στο Κάιρο,με τον φόνο της Σόφι,για τον οποίο όπως μάθαμε ευθυνόταν ο Ρόπερ.Ήταν κάπως ποιητικό όλο αυτό.Δεν μου άρεσε που Άντζελα,αμερικάνος και Τζόναθαν ουσιαστικά στείλανε τον Ρόπερ να συναντήσει τον δημιουργό του,αφήνοντας τον εγκληματία στα χέρια άλλων εγκληματιών,αλλά μπορώ να το καταλάβω μιας και όπως είχε στηθεί το όλο σύστημα εύκολα μπορούσε να την σκαπουλάρει.Μου άρεσε και το πόσο στεγνά ξεφτιλίσανε τον Ντράμγκουλ της ΜΙ6 αλλά το ότι την γλίτωσε και παρέμεινε στη θέση του ήταν εκνευριστικό.Εντυπωσιακή και η επίδειξη των όπλων στο 5ο επεισόδιο,αλλά και το κολπάκι με τα 20 φορτηγά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με το οποίο ξεφτίλισαν Αμερικάνους και Βρετανούς.
Δε θα με χαλούσε και μία 2η σεζόν με άλλο καστ
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Dr. John W. Thackery; 23 Μαρτίου 2016 στις 21:51
God's not watching. He's too busy not saving sick children and letting peorle starve.