-
23 Οκτωβρίου 2021, 14:48
Moderator
Νομιζα οτι το TV Time εκανε λαθος, αλλα οτνως εκανε πρεμιερα η 3η σεζον.
Στο ελληνικο Netflix δεν ειναι διαθεσιμη η σειρα.
-
23 Οκτωβρίου 2021, 15:09
Super Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
t0ny3
Νομιζα οτι το TV Time εκανε λαθος, αλλα οτνως εκανε πρεμιερα η 3η σεζον.
Στο ελληνικο Netflix δεν ειναι διαθεσιμη η σειρα.
Όταν λες στο ελληνικό Netflix τι εννοείς; Γιατί υπάρχει στο Netflix αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
-
23 Οκτωβρίου 2021, 15:17
TV Guru!
Υπάρχει στο Netflix το καλό το ορθόδοξο
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
23 Οκτωβρίου 2021, 15:23
TV Maniac

greekie
Όταν λες στο ελληνικό Netflix τι εννοείς; Γιατί υπάρχει στο Netflix αλλά δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Δεν υπάρχει στο νετφλιξ ουτε με υπότιτλους ούτε χωρίς , το βρίσκει με τη σήμανση υπενθύμιση για να σε ειδοποιήσει όταν ανέβει
-
23 Οκτωβρίου 2021, 15:33
Αρχισυντάκτης
λογικα το Νετφλιξ θα βαλει την σειρά όταν ολοκληρωθει η σεζον στην Ισλανδια...αν ειναι εξι επεισοδια η σειρα...τοτε σε εξι εβδομαδες θα τον βαλουν μεσα.!!! συνηθως ετσι γινεται με αυτες τις σειρες.!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
23 Οκτωβρίου 2021, 15:36
Super Moderator

αρης333
Δεν υπάρχει στο νετφλιξ ουτε με υπότιτλους ούτε χωρίς , το βρίσκει με τη σήμανση υπενθύμιση για να σε ειδοποιήσει όταν ανέβει
Η σειρά μια χαρά υπάρχει στο Netflix. Μιλάω πάντα για τις δύο πρώτες σεζόν, όχι για 3η την που άρχισε τώρα.
-
23 Οκτωβρίου 2021, 17:50
TV Maniac
Γράφεις δλδ στην αναζήτηση trapped και στο βγαζει;και γιατί σε εμένα δε βγάζει τίποτα. Με ανάζητηση στη Google "trapped Netflix" το βρίσκει σαν επιλογή με το νταμακι υπενθύμιση. Ούτε πρώτη ούτε δεύτερη σεζόν.
-
23 Οκτωβρίου 2021, 19:11
Super Moderator

αρης333
Γράφεις δλδ στην αναζήτηση trapped και στο βγαζει;και γιατί σε εμένα δε βγάζει τίποτα. Με ανάζητηση στη Google "trapped Netflix" το βρίσκει σαν επιλογή με το νταμακι υπενθύμιση. Ούτε πρώτη ούτε δεύτερη σεζόν.

Τι να σου πω εγώ το βλέπω κανονικά, βλέπω τη δεύτερη σεζόν από χθες.
https://imageupload.io/i/NjNAPGCWCV
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
23 Οκτωβρίου 2021, 21:38
TV Maniac
Περίεργο, με την αναζήτηση σε εμενα βγάζει αυτό
https://ibb.co/ncHtvHr
Μαλλον θα τη ψάξω στο Νετφλιξ το ορθόδοξο που λέει και ο great
-
23 Οκτωβρίου 2021, 22:09
Αρθρογράφος

αρης333
Άλλαξε τη γλώσσα στα αγγλικά και τσέκαρε μήπως στο βγάζει τότε. Να φανταστείς στην tv το παιδικό προφίλ ήταν στα αγγλικά και δεν έβγαζε τα μεταγλωτισμένα επεισόδια στην Πέπα όταν μου ζήταγε η ανιψιά μου να της βάλω να δει επεισόδια. Όταν την άλλαξα τότε εμφανίστηκαν.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes