Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4

Θέμα: Scandal 5x12 - Wild Card

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    2 Χρήστες
    9
    για να ψηφήσετε
    5x12
    Wild Card

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Ο Cyrus ψάχνει τον επόμενο πρόεδρο.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    25/02/2016 - 20:00
    GMT -5
    26/02/2016 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Περίληψη:

Στο πρώτο 3λεπτο δεν θυμάμαι καν τι έγινε.
    Μετά εμφανιστηκε η φονισσα lover και κάτι έλεγε που δεν κατάλαβα.

Ωωω ο παπαΠοουπ με την χαζή που ντύθηκε "Μαρία με τα κίτρινα, ποιον αγαπάς καλύτερα".

Επειτα μπλα μπλα μπλα από την βλαμμένη αντιπροεδρίνα, που θα φαει τα μούτρα της με τον έτερο ηλιθιο γυαλάκια.

Ο ψυχάκιας πάει να δει την Μαρία με τα κίτρινα που άλλαξε ρούχα λες και είναι ντεφιλέ του Κωστέτσου και την βρίσκει με τον Τζεηκ. Γιατί μπορεί να μην θέλουμε να τον βλέπουμε τον Τζεηκ αλλα αυτό συμβαίνει όταν είναι ντυμένος. Γιατί άμα είναι γυμνός, μια χαρά την γυρίζουμε την τρίωρη τσόντα. (σε καταλαβαίνω γλυκιά μου)
    Εντωμεταξύ, η Λιβ είναι σε δύο σκηνές και δεν έχει ένα ποτήρι κρασί στο χέρι της κι έχω αρχίσει ν ανησυχώ. Και της την λέει κι ο Χακ. Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ την λέει στην χαζή κι έχει και δίκιο. Κι αυτή τον χαβά της.

ο παππούς ψάχνει τον επόμενο πρόεδρα ο οποίος είναι αψεγάδιαστος. οχι λεω εγώ. για γκέι τον κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    και απο πότε ο ψηλός είναι γκει? δεν το θυμόμουν.

Και μετά η ΤΡΑΓΙΚΗ σκηνή: η χαζή με τον Τζεηκ στο πάτωμα κουκουλωμένοι με τα σεντόνια. Ότι κάνανε τρελό καυτό σεξ στο πάτωμα κι αντί να σηκωθούν να πάνε στο κρεβάτι, το ξεστρώσανε και κατεβάσανε τα σεντόνια στο πάτωμα.

μπλα μπλα μπλα η προαγωγός με τον εισαγγελέα, μπλα μπλα μπλα ο παπαΠόουπ και σα να φαίνεται ότι ξυπνάει η κοιμισμένη χαζή που φοράει άλλα ρούχα ξανά.
    Προσπαθώ να καταλάβω αν όλο αυτό είναι μέσα σε μια μέρα ή όχι. γιατι τρεις αλλαγές ρούχων, δυο φορές τρελό σεξ, εργασία, ντίνερ με τον μπαμπά κτλ είναι πολλά για ένα 24ωρο.

φτιαχτό επεισόδιο πυροβολισμών κι ο πρόεδρας έχει ρίξει το νεο γκομενάκι στο κρεβάτι. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει για λίγο μόνος του. Πρέπει επι μονίμου βάσεως να ταλαιπωρεί κάποια γυναίκα.

μπλα μπλα μπλα και μετά το σεξ η Λιβ έχει όρεξη για κρεβατομουρμούρα.
    Απ ότι καταλαβαίνω, αυτές τις μέρες η Λιβ το μόνο που κάνει είναι να τρώει με τον μπαμπά και να κάνει σεξ με τον "παράνομος κι αν είναι ο δεσμος μας". Και κάτι παρόμοιο κι ο πρόεδρας. Ζωάραααααααα.

Ο Σαιρους έχει βάλει τα πρώτα θεμέλια για τον νέο πρόεδρο. ΕΝώ ο παλιός μάλλον πρέπει να ερεθίστηκε με τον εξάψαλμο που άκουσε.

ωωωωωω ο κυρ εισαγγελεας έπεσε. και η ξανθόψειρα μάλλον θ αρχίσει να ζηλεύει. ΚΛΙΣΕ.

Επεισόδιο που προφανώς θέλαμε να προμοτάρουμε τη νέα φίλη που έχουμε και είναι σχεδιάστρια μόδας. Ανούσιο και φλύαρο.

3. Thanks thakoul thanked for this post
    Likes veronica1 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της veronica1
    Likes / Thanks
    Μπράβο Χρύσα μου με κάλυψες και εδω, καθότι το επεισόδιο ήταν να χαμε να λέγαμε ενα πράμα

5. Thanks Hrisa76 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της nwosu
    Likes / Thanks
    Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο! Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι ο Σάιρους είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us