superheronews.gr
Κυκλοφορησε ολοκληρη η σεζον με 9 επεισοδια.
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να κατηγορήσω την απαλεψιά μου και την κούρασή μου για το γεγονός ότι δεν ολοκλήρωσα ούτε το μισό δεύτερο επεισόδιο. Βαρύ όσο δεν πάει, αργό και ανάθεμα κι αν θυμόμουν οτιδήποτε από το πρώτο επεισόδιο. Αλλά μάλλον περίμενα κάτι άλλο. Κάτι λίγο πιο λαμπερό, λίγο πιο ανάλαφρο, με λίγη μουσική, με λίγη από την μαγεία εκείνης της εποχής. Δεν έχει τίποτε από αυτά, τουλάχιστον όσο είδα. Κι ενώ ο Μπόμερ είναι πανέμορφος, έχει χάσει λίγη απ την λάμψη του. Γιατί? ΓΙατί η σειρά δεν έχει κάτι για να τον κάνει να λάμψει. Ο άνθρωπος είναι σαν να έχει καταπιεί προβολέα και σ' αυτή τη σειρά είναι "θαμπός".
Φυσικά, όσοι με "ξέρετε", ξέρετε πως είμαι λίγο περίεργη μ' αυτού του είδους τις σειρές, οπότε μην με πάρετε και πολύ στα σοβαρά.
Η σειρά ακυρώθηκε.
ΠΗΓΗ
superheronews.gr
1.01-1.09
Το Amazon τον τελευταιο καιρο βρισκεται σε κριση και συγχυση, αρχικα αλλαζοντας την στρατηγικη του στις scripted series και προσφατα κανοντας ολοκληρωτικο reboot με τις μαζικες απολυσεις και αποχωρησεις στελεχων σε σημαντικες θεσεις, υστερα απο το σκανδαλο σεξουαλικης παρενοχλησης.
Δυστυχως το The Last Tycoon το παρεσυρε αυτο το κυμα ακυρωσεων, οπως εγινε με τα Good Girls Revolt και Z: The Beginning of Everything. Προσωπικα μου αρεσε η σειρα και το πως παρουσιαστηκε Hollywood της δεκαετιας του ’30 μεσα απο τον κοσμο του F. Scott Fitzgerald. Λαμψη, ιντριγκα και στυλ στο παλιο καλο Hollywood!
Δεν ευδοκιμησε η επιστροφη του Kelsey Grammer στην μικρη οθονη...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 30 Οκτωβρίου 2017 στις 13:24
Ωραία σειρά, μού άρεσαν οι χαρακτήρες, η ατμόσφαιρα της τότε εποχής ήταν πάρα πολύ καλή, δεν νομίζω πώς έχω δει σειρά με παρόμοια θεματολογία, δηλαδή το Χόλυγουντ της δεκαετίας τού '30, πριν ακόμη το Β' ΠΠ.
Πάρα πολύ μού άρεσε για ακόμη μία φορά, η γλυκούλα Λίλι Κόλινς, πολύ καλή στον ρόλο της, όπως και οι Ματ Μπόμερ και Κέλσι Γκράμερ, γενικά όλοι είχαν καλή χημεία μεταξύ τους.
Μού άρεσε στο τέλος πού είδαμε
Spoiler
ειμαι στα μισα της σεζον..μου αρεσει...Hollywood, 30s, προ ΒΠΠ Γερμανια και Ραιχ...πολυ καλες ερμηνειες γενικα.!!
ωραια σεζον και ωραια σειρα...η 4αδα του καστ Bommer, Gramer, DeWitt & Collins κανουν πολυ καλη δουλεια..πολυ ωραια αναπαρασταση των 30ς και θα συνεχιζε ευκολα και σε αλλες σεζον..κακως αργησα να το δω...κριμα που δεν ανανεωθηκε.!!
|