Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8

Θέμα: Quarry 1x01 - You Don't Miss Your Water

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    4 Χρήστες
    8

για να ψηφήσετε
    1x01
    You Don't Miss Your Water

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Ο βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ Mac Conway μπαίνει σε πειρασμό από τα εγκληματικά στοιχεία της περιοχής όταν επιστρέφει στο Μέμφις το 1972.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    09/09/2016 - 21:00
    GMT -5
    10/09/2016 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της Chiras365
    Likes / Thanks

Alright Mr. Mac

You Don't Miss Your Water - B-

My man decided suicide by the toilet
    Γενικά, το Cinemax έχει τα θέματά του με τις σειρές του [βλέπε λίγο με το The Knick (αν και το επίπεδο εκεί παρέμεινε ψηλό), βλέπε Banshee], και πάνω από όλα δευτεραγωνιστές περισσότερο ενδιαφέροντες από τους πρωταγωνιστές του, κι ο πιλότος του Quarry δεν ξεφεύγει από αυτές τις γραμμές. Δυστυχώς, το ενδιαφέρον μου για τον Mac του Marshall-Green, παρά το γεμάτο υγρασία μαλλί (ξεπερνάει και το τσουλούφι του Chandler στο Bloodline), παραμένει εντελώς ακαδημαϊκό, όπως το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Μέτρια εμβάθυνση στο PTSD σύνδρομο, χλιαρή διεκπεραίωση του social turmoil παρά τις εξόφθαλμες αναφορές του σεναρίου, εμφανής στήριξη στο POV του Mac/Quarry, δυστυχώς έμεινα μόνο με τα Aesthetics values, που και πάλι, η επιρροή από το Rectify είναι εμφανής (Car scenes / religion & faith & baptism / Pool / Shades of Blue). Τα είχαμε πει, οι δημιουργοί Gordy και D. Fuller είναι απόφοιτοι της Rectify σχολής, αλλά εδώ στηρίζουν τη διασκευή του λογοτεχνικού κειμένου σε visual συμβολισμούς και διαλόγους που δεν δουλεύουν τόσο καλά στη μικρή οθόνη.

Συνεχίζουμε, με πίστη.

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Πρώτη σκέψη: Μουστάκι-βαθύ Πασόκ Ανδρεοπαπανδρεικής εποχής.
    το όλο θέμα για μένα είναι το πως συμπεριφέρθηκαν στους στρατιώτες μετά τον γυρισμό τους. Κανένας σεβασμός δεν υπήρξε για τους βετεράνους του Βιετναμ. Και γι αυτό στραφήκανε σε άλλους είδους πράματα ένα μεγάλο ποσοστό, γιατί δεν τους δόθηκε καμία ευκαιρία και τους κατηγορήσανε κιολας.
    ΤΟυλάχιστον που πλέον τους αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό.

Νομίζω ότι η σειρά θα βρει το κοινό της. Δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι κι εγώ μέσα σ' αυτό. πρέπει να δω άλλα 2 επεισόδια, γιατί ως συνήθως, με τους πιλότους δεν τα πάω καλά.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 25 Οκτωβρίου 2016 στις 02:01

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    μου αρεσε...χωρις να ειναι κατι το σπουδαιο, το ξεκινημα σιγουρα δεν με κουρασε παρα την μεγαλη διαρκεια του πιλοτου και εχει ηδη ενδιαφερον να δουμε πως θα παει απο εδω και περα.!!! η δεκαετια προσφερει ξανα την δικη της ιστορια...η σκηνοθεσια ειναι πολυ ωραια...το κλεισιμο ηρθε αναλογα...εγω θα την καθαριζα και αυτην αν ημουν στην θεση του.!!

TV Master Το Avatar του/της Psofimis
    Likes / Thanks
    Μου άρεσε πάρα πολύ!

Ο πρωταγωνιστής μπορεί να είναι αντιπαθής(σε αντίθεση με το Banshee) αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους της στάσης του και των επιλογών του.
    Θα γουστάρω πολύ να ακολουθήσει η σειρά την ιστορία ενός κακού για αλλαγή γιατί μέχρι το τέλος του επεισοδίου ο Μακ ξέφυγε απο την γκρίζα ζώνη του Αντι-Ήρωα του Cinemax και πάτησε καθαρά στη μαύρη. Καμία σχέση με τον Hood που για μένα ήταν
    Spoiler
    .

Η διπλή εμπειρία στη κόλαση του Βιετνάμ, ο χαμός του καλύτερού του φίλου και η προδοσία της γυναίκας του ηταν αρκετοί λόγοι για μένα για να πιστέψω την αλλαγή κατεύθυνσης του..

Το μόνο που με στεναχώρησε είναι η χαμός του φίλου του γιατί ο ηθοποιός μου είχε κάνει εντύπωση στο The Wire και θα ήθελα να παραμείνει στη σειρά.

Η γκόμενα κατα τα αλλα στο επίπεδο του Banshee....

9/10

7. Likes tasoulis1980, t0ny3 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Εδω ειμαστε!

Οτιδηποτε κυκλοφορει απο το Cinemax με ενδιαφερει. Ειχαμε ενα μικρο ταρακουνημα με το Outcast, καθως σεναριακα δεν με δικαιωσε, αλλα εδω περα μπαινω με πολυ πιστη και γουστο. Μεγαλη αδυναμια ο Logan Marshall-Green.

Ωραιος πιλοτος, ωραια εποχη, ενδιαφερουσα ιστορια. Ελπιζω να επιφυλασσει ομορφα πραγματα και η συνεχεια.

9. Likes tasoulis1980 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Άργησα κάπως να ανακαλύψη τη σειρά! Μου άρεσε πολύ το 1ο επεισόδιο. Ο συνδυασμός εποχής και τοποθεσίας με κέρδισε από την αρχή.
    Ελπίζω να ακολουθήσουν ανάλογα επεισόδια!
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us