Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο ... 2345 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 31 έως 40 από 43

Θέμα: The Walking Dead 7x07 - Sing Me a Song

1. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την gigi Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Και ο Ρικ έχει στοιχεία μακιαβελισμού στην διακυβέρνησή του. Απλά δεν είναι τόσο ορατές οι διαφορές ανάμεσα στην προσωπικότητά του και στον τρόπο διακυβέρνησής του και το σημαντικότερο γνωρίζουμε όλη την ιστορία του πως έφτασε εδώ που έφτασε και συμπάσχουμε μαζί του.

Αν αντιθέτως γνωρίζαμε τα πάντα για τον Νίγκαν και ξαφνικά παρουσιαζόταν ο Ρικ και η ομάδα του μπροστά μας, θα είχαμε τελείως διαφορετικό point of view και άποψη και για τους δυο.

Για την βασική διαφορά κάνεις λάθος, κοινωνιοπαθής μπορείς να γεννηθείς, μπορείς και να γίνεις, απλά το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνεις επηρεάζει κατά πολύ την εξέλιξή σου. Για να γυρίσουμε σε game of thrones παράδειγμα, ο Τζόφρι ήταν κοινωνιοπαθής ενώ ο Ράμσεϋ ψυχοπαθής. Αλλά αν κάποιος είναι ψυχίατρος σίγουρα γνωρίζει πολλά περισσότερα από εμένα στο θέμα και τις διαφορές τους.
    Προσωπικά δεν συμπάσχω με κανέναν.

Αυτο λεω λοιπον. Οτι απο την στιγμή που δεν μας εχει δειξει την ιστορία του Νιγκαν δεν μπορούμε να αναφέρουμε τον Ηγεμόνα για να συγκρίνουμε. Με τον Ρικ που γνωρίζουμε μπορούμε να βρούμε κάποια στοιχεία. Κάποια. Ξαναλέω οτι για εμενα η αναφορά ειναι αστοχη, απλά προσπαθω να βρώ κάποιο κοινο στοιχείο.

Για τις διαφορές μεταξύ των ασθενειών, αν κάποιος κάνει λάθος σιγουρα δεν ειμαι εγω, αλλα οι γιατροί.
    Με μια μικρη έρευνα θα δεις οτι ειναι οπως ακριβως τα εγραψα στο προηγούμενο ποστ.
    Το γεγονος ειναι οτι οι διαφορές ειναι δυσδιάκριτες και ακομα και ενας γιατρος θα χρειαζόταν ωρες πριν καταλήξει σε διάγνωση. Εμεις πολύ απλά δεν μπορούμε. Ουτε για τον Τζοφρι, τον Ραμσευ, κανέναν.
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την hakinen Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Προσωπικά δεν συμπάσχω με κανέναν.

Αυτο λεω λοιπον. Οτι απο την στιγμή που δεν μας εχει δειξει την ιστορία του Νιγκαν δεν μπορούμε να αναφέρουμε τον Ηγεμόνα για να συγκρίνουμε. Με τον Ρικ που γνωρίζουμε μπορούμε να βρούμε κάποια στοιχεία. Κάποια. Ξαναλέω οτι για εμενα η αναφορά ειναι αστοχη, απλά προσπαθω να βρώ κάποιο κοινο στοιχείο.

Για τις διαφορές μεταξύ των ασθενειών, αν κάποιος κάνει λάθος σιγουρα δεν ειμαι εγω, αλλα οι γιατροί.
    Με μια μικρη έρευνα θα δεις οτι ειναι οπως ακριβως τα εγραψα στο προηγούμενο ποστ.
    Το γεγονος ειναι οτι οι διαφορές ειναι δυσδιάκριτες και ακομα και ενας γιατρος θα χρειαζόταν ωρες πριν καταλήξει σε διάγνωση. Εμεις πολύ απλά δεν μπορούμε. Ουτε για τον Τζοφρι, τον Ραμσευ, κανέναν.
    Έχω διαβάσει άρθρο ειδικού που ονομάζει τον Ράμσευ ψυχασθενή και τον Τζόφρι κοινωνιοπαθή και έδινε τα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Τα σχόλια που ακολουθούσαν το άρθρο δεν θυμάμαι να διαφωνούσαν.

Και δεν κατάλαβα, κάνουν λάθος οι γιατροί αλλά εσύ έχεις δίκιο;
    LoL αν αυτό ήθελες να πεις...

Και όχι, κάνεις λάθος, σύμφωνα με Stout (2005) και στην έρευνα που έκανε, το 50% της αιτίας την κοινωνιοπάθειας οφείλεται στην κληρονομικότητα, ενώ το υπόλοιπο 50% είναι μπερδεμένος και όχι ακόμα κατανοητός συνδυασμός περιβαντολλογικών παραγόντων. (Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν είναι πάντα παρούσα κακή παιδική ηλικία ανάμεσα στους κοινωνιοπαθείς). Παρομοίως, ο Ferguson το 2010 αναφέρει στην δική του έρευνα ότι το 56% της κοινωνιοπάθειας εξηγείται εξαιτίας γεννετικών παραγόντων.

Αλλά προφανώς εσύ και οι απαντήσεις στα quora και wiki μάλλον γνωρίζετε καλύτερα από τους ειδικούς και τις έρευνές τους οπότε πάω πάσο...
    LOL!

Likes / Thanks
    Βλέπω έκανες ερευνα.

Στο 1ο ποστ εγραψα πως:
    ''Η βασικη (διαφορα) ειναι οτι ο πρώτος (κοινωνιοπαθης) έγινε, ο δεύτερος (ψυχοπαθης) γεννήθηκε.''

Το σωστό ειναι οτι πράγματι η διαταραχη μπορει να ειναι και κληρονομική. Υπάρχουν αντικρουόμενες θεωριες ως προς αυτό, αλλά τελος παντων αυτη ειναι η επικρατούσα.
    Παντως στον κοινωνιοπαθή το περιβάλλον που ζει και μεγαλώνει παίζει τεράστιο ρόλο στην όποια εξέλιξη, ενω στον ψυχοπαθή οχι.

Δεν εψαξα wiki κλπ, οτι εγραψα ειναι απο μνήμης. Και προφανως δεν ειπα οτι εχω δικιο εγω και οχι οι γιατροι.
    Συμπτωματικα ειχα αυτην την συζήτηση πριν ενα μηνα περίπου με την πρωην μου που ειναι ψυχίατρος.

TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Οτι ο Νηγκαν εχει στρατηγικη στις κινησεις του και δεν ειναι καθολου τυχαια σαδιστικες,κανει μπαμ.Ξερει πως να τρομοκρατησει ,να σπασει και τελικα να εχει υπο την εξουσια του μια ομαδα.Αυτο ομως δεν αναιρει τον εξτρεμιστικο σαδισμο που εχει,για διαφορους λογους,που αν δεν εχουμε ενα πληρες ιστορικο του δε μπορουμε να ξερουμε.Ομως η προσοχη που δειχνει στα παιδια του Ρικ παει περα απ'τον ελεγχο του αρχηγου της αντιπαλης ομαδας και παει στο οτι βλεπει πως ο Ρικ εχει κατι που του λειπει και λογικα κατι που εχει χασει.
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

6. Likes Hrisa76 liked this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Βλέπω έκανες ερευνα.

Στο 1ο ποστ εγραψα πως:
    ''Η βασικη (διαφορα) ειναι οτι ο πρώτος (κοινωνιοπαθης) έγινε, ο δεύτερος (ψυχοπαθης) γεννήθηκε.''

Το σωστό ειναι οτι πράγματι η διαταραχη μπορει να ειναι και κληρονομική. Υπάρχουν αντικρουόμενες θεωριες ως προς αυτό, αλλά τελος παντων αυτη ειναι η επικρατούσα.
    Παντως στον κοινωνιοπαθή το περιβάλλον που ζει και μεγαλώνει παίζει τεράστιο ρόλο στην όποια εξέλιξη, ενω στον ψυχοπαθή οχι.

Δεν εψαξα wiki κλπ, οτι εγραψα ειναι απο μνήμης. Και προφανως δεν ειπα οτι εχω δικιο εγω και οχι οι γιατροι.
    Συμπτωματικα ειχα αυτην την συζήτηση πριν ενα μηνα περίπου με την πρωην μου που ειναι ψυχίατρος.
    LoL που θα μας πεις ότι κάναμε και έρευνα.
    Το βιβλίο της Stout το έχω διαβάσει, το έχω κιόλας στην βιβλιοθήκη μου στην Ελλάδα.

Και πριν είπες ο ψυχοπαθής γεννιέται, ο κοινωνιοπαθής γίνεται. Τώρα το αλλάζεις. Αλλά και πάλι δίκιο δεν έχεις, αφού σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν περιπτώσεις που δεν υπήρξε αρνητικό παιδικό περιβάλλον αλλά υπήρξε κοινωνιοπαθής συμπεριφορά. Οπότε το ένα γεννιέσαι, το άλλο γίνεσαι απλά δεν ισχύει. Και τα δύο διαφοροποιούνται από μικρές διαφορές μεταξύ τους, και όχι από το κοινωνικό και παιδικό υπόβαθρο του ανθρώπου.

Όσο για το wiki και google search, άσε, δεν το σώνεις, φάνηκε..όπως φάνηκε και στον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι...be my guest όμως να ισχυριστείς ό,τι γουστάρεις, ίσως πείσεις κάποιους.

Likes / Thanks
    Εχεις μεγάλο πρόβλημα στο να κανεις διάλογο. Οι μισες σου κουβέντες ειναι προσβλητικές και οι άλλες μισες απαξιωτικές, εδω και χρονια.

Στο μεταξυ αυτη η αίσθηση που εχεις για τον εαυτο σου οτι κατέχεις την μοναδική αλήθεια ειναι κουραστική, αλλα τελος παντων θα μπορούσα να το αγνοήσω αν έλειπαν οι προσβολές.

Τον Ηγεμονα πχ, υπάρχει σοβαρη πιθανοτητα οταν τον διάβασα για 1η φορά, να μην ειχες ακόμα γεννηθει, αλλά εσυ ξερεις οτι το εψαξα σο wiki. E, αφου εσυ το ξέρεις ολα τα άλλα περιτευουν.

Δεν εχω καμμια διάθεση και ορεξη να ακολουθησω σε αυτο το μοτίβο.
    Εγω βεβαια φταιω που εκανα το λαθος να συνομιλήσω, ενω η κατάληξη ειναι γνωστη απο καιρό.

Τελος απο μένα.

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Εχεις μεγάλο πρόβλημα στο να κανεις διάλογο. Οι μισες σου κουβέντες ειναι προσβλητικές και οι άλλες μισες απαξιωτικές, εδω και χρονια.

Στο μεταξυ αυτη η αίσθηση που εχεις για τον εαυτο σου οτι κατέχεις την μοναδική αλήθεια ειναι κουραστική, αλλα τελος παντων θα μπορούσα να το αγνοήσω αν έλειπαν οι προσβολές.

Τον Ηγεμονα πχ, υπάρχει σοβαρη πιθανοτητα οταν τον διάβασα για 1η φορά, να μην ειχες ακόμα γεννηθει, αλλά εσυ ξερεις οτι το εψαξα σο wiki. E, αφου εσυ το ξέρεις ολα τα άλλα περιτευουν.

Δεν εχω καμμια διάθεση και ορεξη να ακολουθησω σε αυτο το μοτίβο.
    Εγω βεβαια φταιω που εκανα το λαθος να συνομιλήσω, ενω η κατάληξη ειναι γνωστη απο καιρό.

Τελος απο μένα.
    Όταν και στα δύο οι απαντήσεις σου είναι τα πρώτα αποτελέσματα ενός απλού google search, δεν χρειάζεται διάνοια να πάρει χαμπάρι κάποιος. Ιδίως κιόλας και όταν αυτά που αντιγράφεις απλά δεν ισχύουν, ακούς εκεί κοινωνιοπαθής γίνεσαι, lol!
    Για τα υπόλοιπα δεν είμαι 20...ούτε 30, πολύ παραπάνω.
    Αν και η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο, γνωρίζω 20χρονο που έχει ήδη διδακτορικό, γνωρίζω και 80χρονους που δεν έχουν ανοίξει βιβλίο στη ζωή τους.

Και όσον αφορά τι άποψη έχω για τον εαυτό μου, άσε να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Αν σε ενοχλεί, υπάρχει και το ignore και αν θυμάμαι καλά εσύ απάντησες σ'εμένα κι όχι εγώ σ'εσένα, οπότε γιατί ασχολείσαι; Και για τις προσβολές μην θυμηθώ καλύτερα περσυνά σου ποσταρίσματα στο άσχετο χωρίς καν να με κάνεις quote και να πετάς τις μπηχτές σου και τις προσβολές σου ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ. Και έρχεσαι τώρα να ζητήσεις τα ρέστα και να βγεις και από πάνω, γελάσαμε!

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Μήπως την μπερδεύεις με μένα; Εμένα λες "brotha" που κ που και ψιλόμοιάζουν τα nicks μας.
    Μπράβο brotha, έτσι ακριβως. Μπέρδεμα!
    Όμως,
    Οσοι περιμένατε Τζόφρι ή Ράμσεϊ ατυχήσατε, βλέπετε λάθος σειρά.
    μάλλον λάθος ηθοποιό βλέπουμε! Το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Η διαφορά είναι στο βλέμμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς περιγράφεται στο κόμικ, δηλαδή πως τον παρουσιάζει ο δημιουργός του, εκείνο που ξέρω είναι ότι εάν κάποιος προσπαθήσει να τον συγκρίνει με άλλους phycho τύπους, υστερεί!
    Φταίει ο ίδιος ο ηθοποιός?, φταίει ο σκηνοθέτης? δεν ξέρω. Το στυλάκι όμως με το χαμογελάκι, πάει κουστούμι με το βλέμμα και σε αυτό το ΄΄φούστα - μπλούζα΄΄ η μαγιονέζα έκοψε!
    Χωρίς τη Λούση είναι, όπως θα έλεγαν και τα κορίτσια της παρέας, απλά γκόμενος

Άλλο θέμα το πως τους ΄΄μάγεψε΄΄ και άλλο ο ίδιος ο χαρακτήρας.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

11. Likes spyretospap, vasp, greekie liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μπράβο brotha, έτσι ακριβως. Μπέρδεμα!
    Όμως,

μάλλον λάθος ηθοποιό βλέπουμε! Το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Η διαφορά είναι στο βλέμμα. Δεν ξέρω πως ακριβώς περιγράφεται στο κόμικ, δηλαδή πως τον παρουσιάζει ο δημιουργός του, εκείνο που ξέρω είναι ότι εάν κάποιος προσπαθήσει να τον συγκρίνει με άλλους phycho τύπους, υστερεί!
    Φταίει ο ίδιος ο ηθοποιός?, φταίει ο σκηνοθέτης? δεν ξέρω. Το στυλάκι όμως με το χαμογελάκι, πάει κουστούμι με το βλέμμα και σε αυτό το ΄΄φούστα - μπλούζα΄΄ η μαγιονέζα έκοψε!
    Χωρίς τη Λούση είναι, όπως θα έλεγαν και τα κορίτσια της παρέας, απλά γκόμενος

Άλλο θέμα το πως τους ΄΄μάγεψε΄΄ και άλλο ο ίδιος ο χαρακτήρας.
    Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ απο την αρχή. Αλλά, σ' αυτό το επεισόδιο, στην σκηνή με τις γυναίκες, μας έδωσε κάτι. Οταν σταμάτησε τα καραγκιοζιλίκια και άρχισε να μιλάει πιο σοβαρά. Και απο αυτό καταλαβαίνω ότι είναι σκηνοθετική οδηγία. γιατι του κερατά, προτού τον πάρουν, τον είχαν περάσει δοκιμαστικά. το έχει πει κι ο ίδιος. χώρια που όσοι τον έχουμε δει σαν μπαμπά Γουιντσεστερ, θυμόμαστε ότι το έχει για να γίνει αχώνευτος.

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    ενδιαφερον το επεισοδιο...ειχε τις ιδιαιτεροτητες αν και θεωρω οτι μπορει καλυτερα η σειρα..γενικα θελουμε περισσοτερο Ρικ.!!! Καρολ.!! και ξερω γω.!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο ... 2345 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας