Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 43

Θέμα: The Walking Dead 7x07 - Sing Me a Song

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    28 Χρήστες
    6,4
    για να ψηφήσετε
    7x07
    Sing Me a Song

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Ξαναμανά οι Saviors, νισάφι πια.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    04/12/2016 - 19:00
    GMT -5
    05/12/2016 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Φτάνει καλέ!

Ονομασία:  image.jpeg
Εμφανίσεις: 528
Μέγεθος:  40,4 KB

3. Likes spyretospap, t0ny3, qazxsw liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Καλό επεισόδιο,είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά και κάποιες αρκετά βαρετές που νομίζω δεν χρειάζονταν να υπάρχουν καθόλου απλά δεν μπορούν να γεμίσουν την μια ώρα και κάτι που ήταν με άλλο τρόπο και πετούν μέσα οτιδήποτε περιττό!!Το σχέδιο του Τζίσους φαίνεται να πηγαίνει καλά μάλλον,απλά δν έχω καταλάβει ακόμη τι προσπαθεί να κάνει!!
    Για ακόμη μια φορά η σειρά σε αυτή την σεζόν επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του Νίγκαν,καλά πόσα ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ πρέπει να έχει ένα άτομο για να αποκτήσει αυτόν τον χαρακτήρα....μα πραγματικά έλεος φέρεται σε όλη του την κοινότητα τόσο απαίσια και αυτοί αντί να τον σκοτώσουν κάθονται και τον προσκυνούν λες και είναι κάποιος Φαραώ απο τα βάθυ της Αιγύπτου,μα πραγματικά έλεος....!!!!
    Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτό που ανακάλυψε ο Ρικ προς το τέλος,ακόμη ένα επεισόδιο μέχρι την διακοπή άντε να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό το σκηνικό.....!!

Βαθμολογία: 7/10.

5. Likes brazdas, vasp liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Πολύ καλό επεισόδιο, μέσα σε αυτά που έγινε καλή δουλειά στη μεταφορά του ορίτζιναλ σεναρίου. Νίγκαν κορυφή.

7. Likes brazdas, vasp liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Σαφως πολυ καλυτερο απ'τα προηγουμενα αφου επικεντρωθηκε στην υποθεση δειχνοντας μας το Νιγκαν και τους χεσμενους της κοινοτητας του που τον υπομενουν για μια ξεφτιλισμενη και κατ' επιφασην ασφαλεια απ'τα ζομπι αλλα οχι απ'αυτον.Οι δικοι μας ψαχνονται να δουν τι μπορουν να κανουν και το σκηνικο ειναι ετοιμο για το κλασικο midseason finale επισοδειο.Παντως θελω η αποκαθηλωση του να ειναι αργη και βασανιστικη γι'αυτον αλλα ετσι οπως το παει η πτωση του θα ειναι,λογικα, γρηγορη και με παταγο.Παντως με 3-4 καλα επισοδεια δε σωζονται οι σεζον...
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

9. Likes brazdas, vasp, GeorgeCR7 liked this post
    Newbie Το Avatar του/της georgiakos
    Likes / Thanks
    βαρεμαρα , βαρεμαρα

11. Likes spyretospap, greekie, qazxsw liked this post
    Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    Δηλαδη τωρα εγω επρεπε να τρομοκρατηθω; Ή μηπως εχει αλλαξει τιτλο η σειρα και λεγεται πλεον Negan;

Δεν εχει καμια συνοχη το σεναριο και επικρατει τεραστια βαρεμαρα. Βλεπω πως πεφτουν και τα νουμερα τηλεθεασης, οποτε δεν ειμαι μαλλον τυφλος. Εχει αλλαξει ραγδαια ο προσανατολισμος της σειρας και βλεπω κατι αλλο φετος (ναι μεχρι και περυσι μου αρεσε γι αυτο που ηταν).

13. Likes tasoskratos, vasp, GeorgeCR7 liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Διακόπτω στο 5ο λεπτό για ν' αναφωνήσω: Take me Jesus, I'm yours.
    Διακόπτω στο 8ο λεπτό για ν' αναφωνήσω: Αχ ρε Jeffrey.

Στην σκηνή με τις γυναίκες του, ο Μοργκαν ήταν εξαιρετικός. Και εκεί, όντως φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν πραγματικά καλός στον ρόλο αν δεν τον είχαν βάλει να κάνει καραγκιοζιλικια. Και μετά σε κάποιες σκηνές που ήταν σοβαρός, επίσης ήταν καλός. Κάτι πάει να γίνει αλλά το όλο θέμα είναι αργά τα ζα.

Σαν επεισόδιο βέβαια ήταν βαρετό, όχι όμως οπως το προηγούμενο. Έχω χαθεί πραγματικά με όλους αυτούς τους δεύτερους ρόλους. Προς στιγμήν κοίταζα αυτόν που ήταν με τον Ρικ και αναρωτιόμουν ποιος είναι. Θυμήθηκα ποιος είναι ναι μεν, αλλά όχι τ' ονομά του. (Ειδικά σ' αυτή τη σειρά, έχω πρόβλημα με τα ονόματα. Ούτε του μικρού δεν το θυμάμαι πολλές φορές.)

Το πραγματικα κακό όμως είναι ότι πάλι πολύ μπλα μπλα και δεν μάθαμε τίποτα για το παρελθόν και πως μαζεύτηκαν όλοι αυτοί.

15. Likes vasp liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Νέο show του Νίγκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ με τον ίδιο.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμπεριφορά των ΄΄πιστών΄΄ του. Αναρωτιέμαι τι τους δίνει και πίνουν? Εάν εξαιρέσω κάποια πρωτοπαλλίκαρα, όπως ο σκατομούρης που το παίζει αρχιφύλακας του Ντάρυλ, οι υπόλοιποι, τουλάχιστον εμένα, δεν μου φαίνεται να απολαμβάνουν την μίζερη ζωή τους. και κάπου εδώ έρχεται το εύλογο ερώτημα. Γιατί δεν τον τρώνε με συνοπτικές διαδικασίες?
    Κάποιοι κάνουν λόγο για τρύπα στο σενάριο και δεν έχουν άδικο. Δεν ξέρω τι στο π@@@@ κάνει στο κόμικ αλλά στο γυαλί αυτό που φαίνεται είναι ένας σπαστός ψευτόμαγκας κάνει ότι γουστάρει.
    Θέλετε μία ακόμη σεναριακή τρύπα?
    Ο τρόπος που το παίζει νταβατζής στην ευρύτερη περιοχή είναι κου κου ρούκου.
    Πως μπορείς να ξέρεις τι κάνει π.χ. ο Ρικ και οι δικοί του, αν βρήκαν όπλα, αν σου ετοιμάζουν οτιδήποτε, αν..., αν....
    και επιτέλους,
    τι πάτε ρε λαλάκες ένας ένας να φάτε τον ζιγκολό? Ετσι όπως δείχνει η σειρά να δοιηκεί, μόλις του πάρει το κεφάλι η Μισόν θα κλάσουν μέντες οι δήθεν σωτήρες.
    Μαγκιά, κλανιά και κ@@@λος φινιστρίνι!
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

17. Likes GeorgeCR7, johny f, vasp liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της vasp
    Likes / Thanks
    To επεισόδιο μου άρεσε... Αργό μεν, αλλά καλό...
    Οι γυναίκες δείχνουν να έχουν περισσότερο τσαγανό από τους άνδρες... Αν και νομίζω ότι θα τα κάνουν σκ@τ@.
    Δεν πας έτσι, εν βρασμώ ψυχής να κάνεις αυτό που θες...Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μελετημένα και σωστά...
    Έτσι την βλακεία της θα την κάνει η Ροζίτα, μιας και της ήρθε στο πιάτο ο Νίγκαν...
    Και εφόσον ο Νιγκαν ήρθε σε επαφή με την Τζούντιθ, ίσως παίξει κάποιο ρόλο στο τελευταίο επεισόδιο... Πχ να την πάρει μαζί του, εφόσον κάνει την κίνηση της η Ροζίτα...Γιατί κάτι άλλο μου φαντάζει εξαιρετικά σοκαριστικό...
    Θα συμφωνήσω με την Hrisa πως ήταν πολύ καλός στα σοβαρά του, και όπως τον είδαμε με τις "γυναίκες" του...
    Αυτό που σίγουρα πρέπει να κόψει είναι η στάση του σώματος που γέρνει κατά διαστήματα...

Όπως επίσης θα συμφωνήσω με τον Tasoskratos, ότι δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να κάνουν οι υπόλοιποι, που όντως δεν ξέρει, γιατί όταν πήγε ρώτησε που βρίσκεται ο Ρικ...
    Άρα μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν το εύρημα τους στο τέλος, ως προς τα πυρομαχικά τουλάχιστον

19. Likes brazdas, GeorgeCR7 liked this post
Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία