Φτάνει καλέ!
Συνολικά Ψήφησαν
28 Χρήστες6,4Συνδεθείτε για να ψηφήσετε7x07Sing Me a SongΠΕΡΙΛΗΨΗ
Εμφάνιση ΠερίληψηςΞαναμανά οι Saviors, νισάφι πια.
Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα 04/12/2016 - 19:00
GMT -505/12/2016 - 03:00
GMT +3ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΗ αναφορά σε επόμενα επεισόδια.Tο chatting και το spamming.Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.ΠΡΟΣΟΧΗΤο παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Καλό επεισόδιο,είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά και κάποιες αρκετά βαρετές που νομίζω δεν χρειάζονταν να υπάρχουν καθόλου απλά δεν μπορούν να γεμίσουν την μια ώρα και κάτι που ήταν με άλλο τρόπο και πετούν μέσα οτιδήποτε περιττό!!Το σχέδιο του Τζίσους φαίνεται να πηγαίνει καλά μάλλον,απλά δν έχω καταλάβει ακόμη τι προσπαθεί να κάνει!!
Για ακόμη μια φορά η σειρά σε αυτή την σεζόν επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του Νίγκαν,καλά πόσα ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ πρέπει να έχει ένα άτομο για να αποκτήσει αυτόν τον χαρακτήρα....μα πραγματικά έλεος φέρεται σε όλη του την κοινότητα τόσο απαίσια και αυτοί αντί να τον σκοτώσουν κάθονται και τον προσκυνούν λες και είναι κάποιος Φαραώ απο τα βάθυ της Αιγύπτου,μα πραγματικά έλεος....!!!!
Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτό που ανακάλυψε ο Ρικ προς το τέλος,ακόμη ένα επεισόδιο μέχρι την διακοπή άντε να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό το σκηνικό.....!!
Βαθμολογία: 7/10.
Πολύ καλό επεισόδιο, μέσα σε αυτά που έγινε καλή δουλειά στη μεταφορά του ορίτζιναλ σεναρίου. Νίγκαν κορυφή.
Σαφως πολυ καλυτερο απ'τα προηγουμενα αφου επικεντρωθηκε στην υποθεση δειχνοντας μας το Νιγκαν και τους χεσμενους της κοινοτητας του που τον υπομενουν για μια ξεφτιλισμενη και κατ' επιφασην ασφαλεια απ'τα ζομπι αλλα οχι απ'αυτον.Οι δικοι μας ψαχνονται να δουν τι μπορουν να κανουν και το σκηνικο ειναι ετοιμο για το κλασικο midseason finale επισοδειο.Παντως θελω η αποκαθηλωση του να ειναι αργη και βασανιστικη γι'αυτον αλλα ετσι οπως το παει η πτωση του θα ειναι,λογικα, γρηγορη και με παταγο.Παντως με 3-4 καλα επισοδεια δε σωζονται οι σεζον...
Δηλαδη τωρα εγω επρεπε να τρομοκρατηθω; Ή μηπως εχει αλλαξει τιτλο η σειρα και λεγεται πλεον Negan;
Δεν εχει καμια συνοχη το σεναριο και επικρατει τεραστια βαρεμαρα. Βλεπω πως πεφτουν και τα νουμερα τηλεθεασης, οποτε δεν ειμαι μαλλον τυφλος. Εχει αλλαξει ραγδαια ο προσανατολισμος της σειρας και βλεπω κατι αλλο φετος (ναι μεχρι και περυσι μου αρεσε γι αυτο που ηταν).
Διακόπτω στο 5ο λεπτό για ν' αναφωνήσω: Take me Jesus, I'm yours.
Διακόπτω στο 8ο λεπτό για ν' αναφωνήσω: Αχ ρε Jeffrey.
Στην σκηνή με τις γυναίκες του, ο Μοργκαν ήταν εξαιρετικός. Και εκεί, όντως φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν πραγματικά καλός στον ρόλο αν δεν τον είχαν βάλει να κάνει καραγκιοζιλικια. Και μετά σε κάποιες σκηνές που ήταν σοβαρός, επίσης ήταν καλός. Κάτι πάει να γίνει αλλά το όλο θέμα είναι αργά τα ζα.
Σαν επεισόδιο βέβαια ήταν βαρετό, όχι όμως οπως το προηγούμενο. Έχω χαθεί πραγματικά με όλους αυτούς τους δεύτερους ρόλους. Προς στιγμήν κοίταζα αυτόν που ήταν με τον Ρικ και αναρωτιόμουν ποιος είναι. Θυμήθηκα ποιος είναι ναι μεν, αλλά όχι τ' ονομά του. (Ειδικά σ' αυτή τη σειρά, έχω πρόβλημα με τα ονόματα. Ούτε του μικρού δεν το θυμάμαι πολλές φορές.)
Το πραγματικα κακό όμως είναι ότι πάλι πολύ μπλα μπλα και δεν μάθαμε τίποτα για το παρελθόν και πως μαζεύτηκαν όλοι αυτοί.
Νέο show του Νίγκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ με τον ίδιο.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμπεριφορά των ΄΄πιστών΄΄ του. Αναρωτιέμαι τι τους δίνει και πίνουν? Εάν εξαιρέσω κάποια πρωτοπαλλίκαρα, όπως ο σκατομούρης που το παίζει αρχιφύλακας του Ντάρυλ, οι υπόλοιποι, τουλάχιστον εμένα, δεν μου φαίνεται να απολαμβάνουν την μίζερη ζωή τους. και κάπου εδώ έρχεται το εύλογο ερώτημα. Γιατί δεν τον τρώνε με συνοπτικές διαδικασίες?
Κάποιοι κάνουν λόγο για τρύπα στο σενάριο και δεν έχουν άδικο. Δεν ξέρω τι στο π@@@@ κάνει στο κόμικ αλλά στο γυαλί αυτό που φαίνεται είναι ένας σπαστός ψευτόμαγκας κάνει ότι γουστάρει.
Θέλετε μία ακόμη σεναριακή τρύπα?
Ο τρόπος που το παίζει νταβατζής στην ευρύτερη περιοχή είναι κου κου ρούκου.
Πως μπορείς να ξέρεις τι κάνει π.χ. ο Ρικ και οι δικοί του, αν βρήκαν όπλα, αν σου ετοιμάζουν οτιδήποτε, αν..., αν....
και επιτέλους,
τι πάτε ρε λαλάκες ένας ένας να φάτε τον ζιγκολό? Ετσι όπως δείχνει η σειρά να δοιηκεί, μόλις του πάρει το κεφάλι η Μισόν θα κλάσουν μέντες οι δήθεν σωτήρες.
Μαγκιά, κλανιά και κ@@@λος φινιστρίνι!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
|