Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 43

Θέμα: The Walking Dead 7x07 - Sing Me a Song

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    28 Χρήστες
    6,4
    για να ψηφήσετε
    7x07
    Sing Me a Song

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Ξαναμανά οι Saviors, νισάφι πια.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    04/12/2016 - 19:00
    GMT -5
    05/12/2016 - 02:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Νέο show του Νίγκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ με τον ίδιο.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμπεριφορά των ΄΄πιστών΄΄ του. Αναρωτιέμαι τι τους δίνει και πίνουν? Εάν εξαιρέσω κάποια πρωτοπαλλίκαρα, όπως ο σκατομούρης που το παίζει αρχιφύλακας του Ντάρυλ, οι υπόλοιποι, τουλάχιστον εμένα, δεν μου φαίνεται να απολαμβάνουν την μίζερη ζωή τους. και κάπου εδώ έρχεται το εύλογο ερώτημα. Γιατί δεν τον τρώνε με συνοπτικές διαδικασίες?
    Κάποιοι κάνουν λόγο για τρύπα στο σενάριο και δεν έχουν άδικο. Δεν ξέρω τι στο π@@@@ κάνει στο κόμικ αλλά στο γυαλί αυτό που φαίνεται είναι ένας σπαστός ψευτόμαγκας κάνει ότι γουστάρει.
    Θέλετε μία ακόμη σεναριακή τρύπα?
    Ο τρόπος που το παίζει νταβατζής στην ευρύτερη περιοχή είναι κου κου ρούκου.
    Πως μπορείς να ξέρεις τι κάνει π.χ. ο Ρικ και οι δικοί του, αν βρήκαν όπλα, αν σου ετοιμάζουν οτιδήποτε, αν..., αν....
    και επιτέλους,
    τι πάτε ρε λαλάκες ένας ένας να φάτε τον ζιγκολό? Ετσι όπως δείχνει η σειρά να δοιηκεί, μόλις του πάρει το κεφάλι η Μισόν θα κλάσουν μέντες οι δήθεν σωτήρες.
    Μαγκιά, κλανιά και κ@@@λος φινιστρίνι!

Η απάντηση σου έχει δοθεί από την περασμένη σεζόν.
    "Εγώ είμαι ο Negan".

Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω, ίσως αργότερα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, πες να το εξηγήσω αργότερα καλύτερα.

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Η απάντηση σου έχει δοθεί από την περασμένη σεζόν.
    "Εγώ είμαι ο Negan".
    Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα.
    Εάν δεν βαριέσαι...
    Βλέπω όμως ότι ουτε ο brotha vasp, που είναι και φανατικός του Κωστόπουλου, να θυμάται κι αυτός.

Όπως επίσης θα συμφωνήσω με τον Tasoskratos, ότι δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να κάνουν οι υπόλοιποι, που όντως δεν ξέρει, γιατί όταν πήγε ρώτησε που βρίσκεται ο Ρικ...
    Θα συμφωνήσω με την Hrisa πως ήταν πολύ καλός στα σοβαρά του, και όπως τον είδαμε με τις "γυναίκες" του...
    Αυτό που σίγουρα πρέπει να κόψει είναι η στάση του σώματος που γέρνει κατά διαστήματα...
    Να αρχίσουν τα πονταρίσματα.
    Από που θα το'βρει? Από κυρία ή από κύριο?
    Πάντως αν κρίνω από κάτι κυρίες εδώ...ευχαρίστως θα του έκοβαν...το κεφάλι
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

4. Likes vasp liked this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Εάν δεν βαριέσαι...
    Βλέπω όμως ότι ουτε ο brotha vasp, που είναι και φανατικός του Κωστόπουλου, να θυμάται κι αυτός.

Γιατί ο άνθρωπος ενώ homo sapiens, το εξυπνότερο ζώο που έχει τόσα ανακαλύψει και εφευρέσει, βασικά είναι πολύ μπουνταλάς και μυαλό μηδέν.

Οξύμωρο θα μου πεις; Καθόλου. Δες πόσο εύκολα επηρεάζεται να πιστεύει σε καταστάσεις που δεν ισχύουν, άπειρα τα παραδείγματα της ιστορίας που ισχύουν ακόμη και σήμερα. Ακόμα δεν σε έχω πείσει; Να αναφέρω τότε μερικά.
    Γερμανία, Β' παγκόσμιος και Αρία Φυλή. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν. Και δεν είναι λίγοι.
    Κομμουνισμός, ακόμη και σήμερα εκατομμύρια εθελοτυφλούν στα εγκλήματα του σφαγέα Στάλιν, περισσότερα ακόμα και από τα θύματα του Χίτλερ.

Θρησκεία, αν γεννηθείς στην Ελλάδα θα δηλώνεις ορθόδοξος με έναν παντοδύναμο, αν γεννηθείς στην διπλανή Τουρκία θα φοράς εσύ ή η γυναίκα σου φερετζέ και θα ψάχνεις την ανατολή κάθε μέρα. Αν γεννηθείς στην Ινδία θα πιστεύεις στην Κάλι, και στον Βούδα αν έχεις κινέζους γονείς. Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, συνειδητοποιούμε ότι οι ίδιες περιοχές πίστευαν σε διαφορετικούς θεούς. Και ακόμα και με την πρόοδο της επιστήμης χωρίς να υπάρχει ούτε μία απόδειξη Θεού, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει από καρδιάς και μόνο στην ύπαρξη κάποιου/κάποιων, έτοιμοι όλοι τους να βγάλουν τα μαχαίρια υπερασπίζοντάς τον/τους (σχεδόν όλοι οι πόλεμοι έχουν ξεκινήσει έχοντας ως αιτία ή αφορμή την θρησκεία).

Σταματώ με τα παραδείγματα, και επανερχόμαστε στα θεωρητικά. Ο άνθρωπος λοιπόν είναι ζώο που για να λειτουργήσει σε κοινωνία πρέπει να ακολουθεί κανόνες και νόμους. Αλλιώς απλά δεν μπορεί να υπάρξει. Και οι κοινωνίες υφίστανται από θρησκείες, πολιτικά συστήματα και καταστάσεις όλες βασισμένες στο ψέμα. Να κάνω quote ξανααναφέροντας τον Χίτλερ, "ξεκινάς με ένα μικρό ψέμα, και συνεχίζεις να το λες κρατώντας το απλό και μεγαλώνοντάς το στην πορεία, και συνεχίζεις να το λες ασταμάτητα και στο τέλος θα το πιστέψουν".

Να απαντήσουμε λοιπόν στην ερώτηση, πώς τους έχει πείσει ο Negan να τον ακολουθούν και να τον έχουν ως αρχηγό; Η απάντηση είναι πως ΔΕΝ τους έχει πείσει. Δεν ακολουθούν αυτόν, δεν έχουν αυτόν ως αρχηγό. Είναι όλοι τους πιστοί και ακόλουθοι μιας θρησκείας, ενός πολιτικού συστήματος που ονομάζεται Negan. Γι'αυτό στην προηγούμενη σεζόν όλοι απαντούσαν "εγώ είμαι ο Negan". Όπως θα απαντούσε κάποιος σήμερα για την καταγωγή του πιστεύοντας στην ανωτερότητά του, πχ είμαι έλληνας, πόσοι δεν νομίζουν ότι είναι ανώτεροι επειδή είναι "έλληνες"; "Είμαι ξανθός και ωραίος, είσαι μαύρος άρα δούλος και κατώτερος. Είμαι μουσουλμάνος και με περιμένουν 72 παρθένες στον παράδεισο!" κτλ κτλ.

Ο Negan λοιπόν έχει δημιουργήσει ένα "πολιτικό και θρησκευτικό" σύστημα στο οποίο όλοι είναι μέρος του συστήματος και ανήκουν σε αυτό. Είναι αυτό που τους έχει σώσει σε αυτόν τον μεταποκαλυπτικό κόσμο. Και αυτό το σύστημα προσπαθούν να διαδόσουν και σε όσους συναντούν, με την καλή είτε με την βία. Οποιοσδήποτε λοιπόν σηκώσει χέρι εναντίον του Negan δεν θα πετύχει τίποτα, γιατί δεν υπάρχει κεφάλι να σκοτώσει, αλλά όλοι είναι μέλη του ίδιου συστήματος. Στην ίδια τακτική βασίζονται και τα δικτατορικά συστήματα. Τόσοι εκατομμύρια βορειοκορεάτες, πώς αφήνουν έναν παλαβό να τους κάνει κουμάντο και δεν επαναστατούν; Δεν ακολουθούν ηγέτη μόνο, αλλά ιδεολογία (και πλύση εγκεφάλου). Το ίδιο κάνει και ο Negan. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τα βάλεις με το σύστημα και να γυρίσεις τα πάνω κάτω και το γνωρίζει. Γι'αυτό και όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα στην ερώτηση "ποιος είσαι" και αυτοαποκαλούνται "σωτήρες".

Οπότε το να σκοτώσει κάποιος τον Negan δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί αμέσως θα βρεθεί αντικαταστάτης του. Το ίδιο γίνεται και στα διδακτορικά συστήματα τα οποία δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ χωρίς εξωτερική παρέμβαση. Αν πέθαινε ο Παπαδόπουλος το 1970, θα έπεφτε η Χούντα; Όχι, κάποιος άλλος θα τον διαδεχόταν. Το ίδιο λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, ο Negan και να πεθάνει, ο Negan θα συνεχίσει να ζει, το σύστημά του δηλαδή. Μόνο με επανάσταση και με εξωτερική παρέμβαση θα πέσει το σύστημα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Στα του επεισοδίου, αρμενίζει στη βεράντα κρατώντας το μωρό και κάνοντας κουμάντο και ενώ είναι μόνος του ενάντια σε δεκάδες πολίτες της Αλεξάνδρια. Αν τον σκοτώσουν, πόσους οπαδούς έχει; Ποιος θα πάρει την θέση του; Τι αντίποινα θα ακολουθήσουν; Σκότωσαν ήδη τα μέλη ενός σταθμού, πάρα πολλούς, αποδείχθηκε ότι υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα οπαδοί του σε, ένας Θεός γνωρίζει, πόσους ακόμα σταθμούς. Και αν σκοτώσουν τον Negan, είναι σίγουρα ο Negan το κεφάλι ή υπάρχει κάποιος άλλος και απλά και αυτός λέει το ίδιο "εγώ είμαι ο Negan" όπως ισχυρίζονται και όλοι οι υπόλοιποι;

Παίρνει το σίδερο και καίει την φάτσα του άλλου ενώ οι υπόλοιποι τον χάσκουν...γιατί; Γιατί αντιστάθηκε και παραβίασε τους κανόνες του συστήματος που κρατούν ζωντανή την κοινωνία τους η οποία τους προστατεύει και τους παρέχει τροφή. Και η τιμωρία ήταν το σίδερο, την οποία την αποδέχονται όλοι, γιατί όλοι είναι το σύστημα, γρανάζια του συστήματος, οπότε όταν κάποιος κάνει κάτι εναντίον του Negan, βασικά εναντιώνεται όχι σε πρόσωπο αλλά σε κατάσταση στην οποία ανήκουν και οι ίδιοι. Ο Negan είναι απλώς αυτός που επιβάλλει την τιμωρία, οι τιμωροί είναι όλοι όσοι παρακολουθούν. Τι κάναν οι άνθρωποι στον μεσαίωνα όταν καίγαν τις μάγισσες; Όταν κρεμούσαν ανθρώπους δημοσίως ως παραδειγματισμό; Επαναστατούσε κανείς εναντίον του συστήματος; Όχι, αντιθέτως τρέχαν να δουν το θέαμα, σαν κυριακάτικη κινηματογραφική προβολή στην κοινότητα του χωριού του μπαμπά μου την δεκαετία του '50. Γι'αυτό λοιπόν.

Αυτά, ελπίζω να κατάλαβες καλύτερα
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την gigi; 6 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:03

6. Thanks bill667 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της vasp
    Likes / Thanks
    Εάν δεν βαριέσαι...

Αν είναι να πέφτουν στοιχήματα, μάλλον σε άντρα θα στοιχημάτιζα... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αλλά θα κρατήσω και μία πισινή για μία γυναίκα....
    Sista, όχι brotha αλλά πάντα με μπερδεύουν μάλλον φταίει το nick που διαλεξα

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Αυτά, ελπίζω να κατάλαβες καλύτερα
    Thanks για την ιδιαίτερη αναλυση.
    Χαρά στο κουράγιο σου
    Σηκώνει πολλή συζήτηση ο παραλληλισμός που έχεις κάνει με κάποια ιστορικά πρόσωπα αλλά τώρα δεν έχω τον χρόνο.

Sista, όχι brotha αλλά πάντα με μπερδεύουν μάλλον φταίει το nick που διαλεξα
    Αυτό κι αν ήταν σοκ!
    Τόσο καιρό brotha σε ανέβαζα brotha σε κατέβαζα, εκτός κι αν σε μπερδεύω με άλλον.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

9. Likes vasp liked this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Thanks για την ιδιαίτερη αναλυση.
    Χαρά στο κουράγιο σου
    Σηκώνει πολλή συζήτηση ο παραλληλισμός που έχεις κάνει με κάποια ιστορικά πρόσωπα αλλά τώρα δεν έχω τον χρόνο.

Αυτό κι αν ήταν σοκ!
    Τόσο καιρό brotha σε ανέβαζα brotha σε κατέβαζα, εκτός κι αν σε μπερδεύω με άλλον.
    Μα δεν έκανα κάποιον παραλληλισμό του Negan με κάποιο ιστορικό πρόσωπο.
    Απλά ανάφερα παραδείγματα, ιστορικά, για να δείξω το πόσο μπουνταλάς πρέπει να γίνει ο άνθρωπος για να συνυπάρξει σε μεγάλα κοινωνικά συστήματα. Αλλιώς επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας και η επικράτηση του ισχυρότερου (σε ατομικό επίπεδο, γιατί ο νόμος της ζούγκλας πια ξεφεύγει από το ατομικό και προχωρά στο κοινωνικό επίπεδο).

Γιατί απλά αν σου έλεγα "δεν ακολουθούν τον Negan ως πρόσωπο, αλλά ακολουθούν τον Negan ως κοινωνική κατάσταση, κοινωνικό σύστημα", δεν ξέρω εσύ μπορεί να το καταλάβαινες, άλλος όμως θα έλεγε πως γράφω αρλούμπες και δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

11. Likes tasoskratos liked this post
    Banned
    Likes / Thanks
    Ενα ακόμη αρκετά καλό αν και αργό επεισόδιο. Απολαυστικός ο Νίγκαν, εμένα μου αρέσει. Οσοι περιμένατε Τζόφρι ή Ράμσεϊ ατυχήσατε, βλέπετε λάθος σειρά. Για την ακρίβεια είναι χειρότερος από αυτούς γιατί με αυτό το στυλάκι δεν μπορείς να ψυχολογίσει κάποιος τι τον περιμένει. Ωραία πάει η σαιζόν.
    Συμφωνώ και με την gigi. Καλή η ανάλυση της. Κατάλαβα όμως πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι και απόλυτα σύμφωνοι με ότι κάνει.

Ερώτηση: το Gtvs bot γραφεί περίληψη ή άποψη για το επεισόδιο; Πίστευα απλή περίληψη.

Αυτό κι αν ήταν σοκ!
    Μήπως την μπερδεύεις με μένα; Εμένα λες "brotha" που κ που και ψιλόμοιάζουν τα nicks μας.

13. Thanks gigi thanked for this post
    Likes vasp liked this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την baspav Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ενα ακόμη αρκετά καλό αν και αργό επεισόδιο. Απολαυστικός ο Νίγκαν, εμένα μου αρέσει. Οσοι περιμένατε Τζόφρι ή Ράμσεϊ ατυχήσατε, βλέπετε λάθος σειρά. Για την ακρίβεια είναι χειρότερος από αυτούς γιατί με αυτό το στυλάκι δεν μπορείς να ψυχολογίσει κάποιος τι τον περιμένει. Ωραία πάει η σαιζόν.
    Συμφωνώ και με την gigi. Καλή η ανάλυση της. Κατάλαβα όμως πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι και απόλυτα σύμφωνοι με ότι κάνει.

Ερώτηση: το Gtvs bot γραφεί περίληψη ή άποψη για το επεισόδιο; Πίστευα απλή περίληψη.

Μήπως την μπερδεύεις με μένα; Εμένα λες "brotha" που κ που και ψιλόμοιάζουν τα nicks μας.
    Ο Ράμσεϋ και ο Τζόφρι είναι psychos.
    Ο Negan δεν είναι, και το βλέπουμε στο επεισόδιο που συνειδητοποιεί το πόσο πλήγωσε τον μικρό όταν του είπε πως δείχνει χάλια με την τρύπα στο μάτι και συμπάσχει μαζί του.
    Όποιος έχει διαβάσει τον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι καταλαβαίνει περισσότερα για τον ρόλο του Negan.

Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Είναι ένας με ένα ρόπαλο του μπείζμπολ ντυμένο με συρματόπλεγμα και ανοίγει κεφάλια κατά το δοκούν. Αν δεν είναι phycho τι ακριβώς είναι;

16. Likes spyretospap, tasoskratos liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Είναι ένας με ένα ρόπαλο του μπείζμπολ ντυμένο με συρματόπλεγμα και ανοίγει κεφάλια κατά το δοκούν. Αν δεν είναι phycho τι ακριβώς είναι;
    παιδί χωρισμένων γονιών με ψυχολογικά προβλήματα. το κακομοιρούλι.

18. Likes tasoskratos liked this post
Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία