In order to save Stefan’s (Paul Wesley) soul, Damon (Ian Somerhalder) makes a deal with Cade (guest star Wolé Parks) to retrieve the Maxwell journal. Alaric (Matt Davis) and Matt (Zach Roerig) refuse to hand the journal over as it may contain the key to destroying Cade. Caroline (Candice King) desperately tries to connect with Stefan before Cade goes through with his plan.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
10/02/2017 - 19:00 GMT -5
11/02/2017 - 02:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Κουραστικό θα το χαρακτήριζα το επεισόδιο,έπειτα απο δύο καλά γυρίσαμε πάλι στα ίδια!Νομίζω πως οι σκηνές Στέφαν και Καρολάιν είχαν ένα μικρό ενδιαφέρον τουλάχιστον αυτές εμένα μου αρέσαν και δεν ήταν κουραστικές,το υπόλοιπο κομμάτι με τις χαζομάρες του Ματ και του Ρικ για το παρελθόν όπως επίσης και της Μπόνυ με χάλασαν πολύ είναι η αλήθεια!Δεν γνώριζα ότι υπάρχει ακόμη η μητέρα της Μπόνυ,βασικά την έχει δείξει και ποτέ γιατί δεν θυμάμαι,αυτό το κακό στην σειρά αυτή οι νεκροί "ντε και καλά" να πρέπει να επιστρέψουν δεν το καταλαβαίνω!
Το τέλος με την επιστροφή αυτή απο τα παλιά,δεν το κατάλαβα......
Πόσα μπορει να πάθει ενας άνθρωπος, μέσα σε 24ωρο νομίζω ο Στέφαν τα είδε όλα Η Μπόνυ τώρα μας βγήκε μέντιουμ;; Τι άλλο θα δούμε σ αυτή την σειρά. Υπνωτίστηκε ο Ματ και ήρθε το σύμπαν πάνω κάτω... Βαρετό το επεισόδιο σε κάποιες σκηνές, ο Ντέιμον εξακολουθεί να μου αρέσει με το καλό του στυλάκι