-
7 Φεβρουαρίου 2017, 12:55
TV Guru!
Και συμφωνώ με την εξήγηση του όρου από τον τρισμέγιστο
Διόρθωση: Τιτανομέγιστος παρακαλώ. Τρισμέγιστος ήταν άλλος, πιό γνωστός ως Ερμής ο Τρισμέγιστος.
ΥΓ. περάσαν τα χρόνια φιλινάδα και άρχισες να ξεχνάς
OFF TOPIC.
Αντε να ετοιμαζόμαστε. Αρχίζει το leftovers και όλο το ζουμί λένε θα είναι στην Αυστραλία. Χε Χε Χε....
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 5 Likes
-
7 Φεβρουαρίου 2017, 13:11
Super Moderator
Εδιορθώθει η προσβολή ου γαρ έρχεται μόνον
Υ.Σ Από πέρυσι φωνάζω για την Αυστραλία και δε με άκουγε κανείς...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 2 Likes
-
10 Φεβρουαρίου 2017, 14:38
TV Guru!
Καλή ταινία,αλλά περιμένω να δω κάτι πιο δυνατό είναι η αλήθεια!
Δεν θα την έβλεπα τόσο γρήγορα αλλά λόγω της βαθμολογίας της στο IMDB και των πολλών υποφηφιοτήτων για Όσκαρ είπα να την δω όσο πιο γρήγορα γίνεται,για να μπορώ να εκφράσω και την άποψη μου καλύτερα.
Το σενάριο ήταν καλό όπως και οι ερμηνείες των κεντρικών χαρακτήρων,αλλά πολλές σκηνές μπορούσαν να μην υπήρχαν και η ταινία να είχε βγεί πολύ καλύτερη καθώς ήταν πολύ βαρετές!Έχω δεί αρκετές παρόμοιες ταινίες με εισβολή εξωγήινων πλασμάτων απο άλλους πλανήτες αλλά είχαν κάτι διαφορετικό και ωραίο που δεν το είδα σε αυτή την ταινία!Αλλά βέβαια δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι είδαμε κάτι διαφορετικό που δεν το είχαν οι άλλες!
Η προσωπική άποψη μου είναι ότι η ταινία κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα για τις προτιμήσεις μου αν και περίμενα κάτι καλύτερο,δεν νομίζω ότι αξίζει όλα αυτά τα Όσκαρ για τα όποια προτάθηκε πάντως......και να δούμε βέβαια ποιά απο αυτά θα κερδίσει στην τελική!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
28 Φεβρουαρίου 2024, 00:14
Αρθρογράφος
Honest Trailers - Arrival
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes