-
22 Ιανουαρίου 2017, 14:00
Administrator
Ποιο Preview ταινίας ετοιμάζω
Εδώ θα γίνεται η ανακοίνωση των previews που θα ετοιμαζονται για τις ταινιες που λογικά δεν θα έχουν review. Αν κάποιος επιθυμεί να το κάνει review θα ήταν καλό να ενημερώνει πιο γρήγορα για να μην γίνεται διαφορετικό θέμα συζήτησης. Τα previews μπόρουν να γίνουν από όλους.
Ένα δείγμα του τι φόρμα θα ακολουθήσει κάποιος είναι αυτό
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
22 Ιανουαρίου 2017, 16:03
Αρθρογράφος
Επιτέλους θα γίνει και επίσημα! Τα εκανα και εγω δειλά-δειλά από το 2009, σε λίγο πιο αναλυτική βάση, (Despicable Me,Nine, Clash of the Titans, The Lonely Bones)!
Υπήρχαν βέβαια παλιότερα περισσότερες τέτοιες προσπάθειες από αλλα μέλη, πριν από μένα! Σε ορισμένους δεν άρεσε(στο καλό να πάνε)που το εκανα, και τότε είχα προβλήματα, αλλα...τα ξεπέρασα! Το είχα προτείνει, (στα λάθος άτομα)να γίνει ως επίσημο θέμα αλλα μου το ειχ(ε)αν απορρίψει! Ευτυχώς τώρα θα γίνει! Πολύ καλή πρωτοβουλία και χαίρομαι που θα γίνει και επίσημα!.gif)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
22 Ιανουαρίου 2017, 18:55
Αρθρογράφος
Θα κάνω για τα Nocturnal Animals, Hacksaw Ridge και Jackie.
-
23 Ιανουαρίου 2017, 13:02
Αρθρογράφος
Θα κάνω για τα Manchester by the Sea, Silence και The Founder.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
24 Ιανουαρίου 2017, 18:00
Αρθρογράφος
Θα κάνω για τα Hell or High Water, Moonlight, Hidden Figures, Lion, Allied και Fences.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
28 Ιανουαρίου 2017, 14:05
Αρθρογράφος
Θα κάνω για τα Resident Evil: The Final Chapter, Rings, The Space Between Us.
-
29 Ιανουαρίου 2017, 11:05
Αρθρογράφος
Θα κάνω για τα Patriots Day, The LEGO Batman Movie & Fifty Shades Darker.
-
30 Ιανουαρίου 2017, 17:15
Αρθρογράφος
Θα κάνω για το John Wick: Chapter 2.
-
2 Φεβρουαρίου 2017, 01:54
Αρχισυντάκτης
εκανα για το Split..ταινιαρα.!!!
-
3 Φεβρουαρίου 2017, 16:47
TV Guru!
Previews
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός των previews; Είναι λιγάκι θολό το όλο θέμα και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι γίνεται. Συνεχίζουμε να σχολιάζουμε στο
"ποια ταινία είδατε;" και το preview (εφόσον δεν υπάρχει review) είναι για όποιον θέλει να σχολιάσει ένα σχόλιο και να ξεκινήσει κάποια συζήτηση; Ή σκοπός είναι να εγκαταλείψουμε το παλιό και να περάσουμε αποκλειστικά στα preview για όλα τα σχόλια; Για παράδειγμα, πριν λίγο έγραψα κάτι για το
Jackie. Καλώς επέλεξα εκείνο το νήμα ή έπρεπε να γράψω στο preview;
Γνώμη μου πάντως είναι πως το
"ποια ταινία είδατε;" πρέπει να παραμείνει. Προσωπικά μου αρέσει να μπαίνω εκεί και να ρίχνω μια ματιά στα σύντομα σχόλια. Χωρίς να ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις στα γρήγορα διάφορες γνώμες για διάφορες ταινίες και καμιά φορά μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή μια ταινία που δεν είχες σκοπό να δεις. Γι' αυτό καλό θα είναι εκεί να μη γίνονται συζητήσεις και διάλογος διακόπτοντας τη ροή του νήματος. Όποιος επιθυμεί να σχολιάσει κάποιο σχόλιο ή να ξεκινήσει εκ νέου ένα θέμα συζήτησης, να μπορεί να το κάνει στα previews.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes