A wedding is quickly planned in order for Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) to lure a dangerous enemy out into the open. This looming threat puts the fate of Mystic Falls in eminent danger and must be destroyed.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
03/03/2017 - 19:00 GMT -5
04/03/2017 - 02:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
ακομα δεν το ειδα αλλα για να το λες. ασε που κυκλοφορουν κατι spoilers στο ιντερνετ και στο facebook για το τελευταιο και αυτα που διαβασα . αστα να πανε αστα
Καλούτσικο το επεισόδιο,δεν με εντυπωσίασε είναι η αλήθεια αλλά είχε κάποιες συγκινητικές και όμορφες στιγμές!Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε ένα ακόμη επεισόδιο για το τέλος το οποίο είναι και σήμερα!Η σειρά θα μου λείψει σίγουρα,δεν περίμενα να δούμε και γάμο αλλά έγινε αναγκαστικά για να ξεσκεπάσουν την Κάθριν,η οποία για άλλη μια φορά κινήθηκε πιο έξυπνα απο όλους,κούκλα η Καρολάιν με το νυφικό της!!
Για να δούμε τι θα γίνει με την Μπόνυ και γενικότερα πως θα κλείσει η σειρά.....!
Δυστυχώς η σειρά συνεχίζει τα βαρετά επεισόδια, εντάξει είδαμε γάμο Καρολάιν-Στέφαν, την Καρολάιν θα την προτιμούσα με τον Αλάρικ, θεωρώ οτι θα ήταν ενα καλό ζευγάρι. Καθότι ο Στέφαν ήταν καμμένο χαρτί κατά την γνώμη μου... Και εξακολουθώ να το πιστεύω, διότι ο χαρακτήρας πήρε παραπάνω αξία και δε το χε.
Ο Ντέιμον απ την άλλη βελτιώθηκε ο χαρακτήρας του, καθότι κακός ήταν, και έμεινε για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που ήρθε η λύτρωση και γύρισε στα καλά του. Χαρακτήρας δυνατός και δυναμικός αλλά δε του δόθηκε τόση αξία όση θα πρεπε κατά την γνώμη μου.
Οσο για την υπόθεση η επιστροφή της Κάθριν ανέβασε ενα τσικ το επεισόδιο αλλά μεχρι εκει.. Άντε να τελειώνουμε καθότι βαρεθήκαμε