έφτασε λοιπόν μετα απο 8 χρόνια το μεγάλο φινάλε μια σειρά που τουλάχιστον τις πρώτες 5 σεζόν μας άφησε πολύ καλές αναμνήσεις ! !
μπορώ να πω οτι μου άρεσε το κλείσιμο τις σειράς, γλυκόπικρο καπως συγκινητικο ! φινάλε τύπου Lost ! όλοι μαζί αφού έζησαν την ζωή τους στο τέλος βρέθηκαν και πάλι όλοι μαζί κάπου αλλού.. !
epic..
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 11 Μαρτίου 2017 στις 21:02
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν η σειρά έπεσε μετά από ένα σημείο, δεν έχουν σημασία τα λάθη που έκαναν, τις ανακυκλώσεις των ιστοριών ή το υπερβολικό drama σε πολλά σημεία.
Κλείνει ένας (μεγάλος) κύκλος. Μετά από 8 χρόνια, αποχαιρετώ και εγώ τους χαρακτήρες που μας κράτησαν συντροφιά. Ευτυχώς η σειρά είχε ένα τέλος. Είναι λίγο μ..λ..ια που πολλές φορές τα κανάλια κόβουν τις σειρές χωρίς τέλος. Ειδικά τις παλιές. Δεν περίμενα τρελά πράγματα για finale οπότε εγώ φεύγω ικανοποιήμενος από εδώ.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Goodbye βαμπιράκια.
Υ.Γ. Υπάρχει και το original προφανώς, για όσο υπάρχει.. Μπορεί να δούμε να καμιά guest εμφάνιση.
Μπορεί οι τελευταίες σεζόν να ανακύκλωναν τα ίδια και τα ίδια χωρίς ουσία, μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να ήταν το ίδιο βαρετό και ο τρόπος που κατέστρεψαν την κόλαση να μην έβγαζε νόημα, αλλά δε ξεχνάω τις πρώτες σεζόν της σειράς με την αγωνία τους και τις ωραίες μαγικές ιστορίες που μας χάρισαν. Από το τέλος κρατάω τη μόνη σειρά που έχω δει που κατάφερε στη τελευταία σεζόν να φέρει πίσω όλους σχεδόν τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε κατά τη διάρκεια της και να δώσει ένα πραγματικό τέλος -λύτρωση στους ήρωες της.
Στην πραγματικότητα το πως θα κλείσουν την ιστορία δεν τους ενδιέφερε ιδιαίτερα. Να δείξουν ότι η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα ήθελαν και να νοσταλγήσουν λίγο τα παλιά. Μέχρι και η Μπόνυ απόκτησε μαγεία πάλι! Το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου ήταν ένα goodbye στους χαρακτήρες. Νομίζω ήταν λίγοι οι χαρακτήρες που πέρασαν από το vd και δεν εμφανίστηκαν (κάπως) στο επεισόδιο. Προτίμησαν να δώσαν σε όλους τους χαρακτήρες ένα happy ending και είναι λογικό.
Ο Στέφαν με τη Λέξι, Ντέιμον-Ελένα να ζουν μία ανθρώπινη ζωή, την Καρολάιν(η μόνη βρυκόλακας, τον Αλάρικ και τα κορίτσια μαζί και την Μπόνυ(σταθερά η πιο αδικημένη) να αφήνει πίσω της τα παλιά. Μας έδωσαν και ένα afterlife happy ending όπου τα αδέρφια βρίσκονται μαζί και πάλι (Hello Brother) και όλες τις υπόλοιπες οικογενειακές επανενώσεις.
Νομίζω πως καλύτερο αυτό που έκαναν παρά να μας έδιναν ένα επεισόδιο με δράση κλπ. Την δράση θα μπορούσαν να την δώσουν σε προηγούμενα επεισόδια του κύκλου οπότε και εγώ θεωρώ πως μετά από 8 σεζόν το goodbye ήταν πιο τίμιο για την σειρά. Πάλι καλά που δεν την έκοψαν στη μέση να λέμε!
καλα τα περασματα απο παλιους χαρακτηρες και η επιστροφη Doprev εστω και για 1 επ αλλα μεχρι εκει
χωρις να δινε ενα καποιο τελος στο στορυ με Ελενα θαταν τελειως φιασκο
σαν season δεν ειχε σωτηρια οτι και αν εκαναν στο φιναλε
κραταω τις πρωτες season αλλα γενικα το κουρασε τραβηξε υπερβολικα
για να βρω πραγματικα καλη season πρεπει να παω πολυ πισω
γυρω στις 4-5 season θαταν το ιδανικο αν εκοβαν και ταχυτητα ειδικα με τον ρυθμο που προχωραγε το σεναριο στις πρωτες
Η σειρά με κράτησε τις πρώτες σεζόν με τον Ντέιμον, σαν χαρακτήρας .
Μπήκανε πολλοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες , ανέβηκε το ενδιαφέρον της σεράς .
Θεωρώ ότι όταν προστέθηκαν οι χαρακτήρες από τους "original" η σειρά έφτασε στο καλύτερό της .
Από ένα σημείο και μετά με κούρασαν αυτά τα πάρτι , που τις πρώτες "σχολικές" σεζόν είχαν κάποιο λόγο ύπαρξης .
Τη σειρά την έβλεπα , από ένα σημείο και μετά , από συνήθεια .
Καλύτερο από ότι περίμενα το φινάλε .
Πάει και αυτή η σειρά. Οκτώ χρόνια μας κράτησαν παρέα τα βαμπίρια μας.
Μας έδωσε επεισοδιάρες, μούφες επεισόδια, αλλά θα προτιμήσω να κρατήσω
μόνο τα θετικά. Το κλείσιμο πιστεύω πως ήταν το ιδανικό για μια τέτοια σειρά.
Φορτισμένο συναισθηματικά, με ωραίες επανεμφανίσεις και με τα αδέλφια να βρίσκονται
στη μετά θάνατο ζωή. Δεκαράκι τιμητικό στο επεισόδιο.
Γενικά δεν μένω σχεδόν ποτέ ικανοποιημένη από το φινάλε της κάθε σειράς, έτσι κι εδώ τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Αναμενόμενη η επιστροφή της Dobrev για το φινάλε, μου άρεσε που είδαμε παλιούς χαρακτήρες, κυρίως χάρηκα με Λέξι και Τζέρεμι που τους συμπαθούσα. Δεν θα σχολιάσω τις τελευταίες σεζόν τις οποίες τις έβλεπα με το ζόρι, γιατί είναι γεγονός ότι η σειρά είχε πέσει πολύ στις τελευταίες της σεζόν, ωστόσο συγκινήθηκα με το κλείσιμο της σειράς. Μας έμεινε το The Originals ακόμα (που για μένα είναι καλύτερο από το TVD) και απ' ότι φαίνεται θα δούμε την Κάρολαϊν εκεί.
Λοιπόν θα ξεκινήσω αρχικά απο το επεισόδιο,το οποίο το βρήκα υπέροχο,δεκαράκι εύκολα απο εμένα,ήταν τέρμα συγκηνητικό,είχε αρκετή δράση,όμορφο τέλος και το μεγαλύτερο + ήταν ότι είδαμε παλιούς χαρακτήρες,μπορεί κάποιους για ένα δευτερόλεπτο αλλά δεν έχει σημασία,τους είδαμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!!Ήθελα βέβαια να μας δείξουν και τον Κλάους,Ελάιζα και επίσης περίμενα και μια σκηνή παραπάνω για Στέφαν - Καρολάιν,αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε τώρα!!!
Τώρα,μαζί το τέλος του Vampire Diaries κλείνει και για εμένα ένας μεγάλος κύκλος και ουσιαστικά δίνει το τέλος σε τέτοιου είδους σειρές γιατί βγήκαν αρκετές μερικές πέτυχαν άλλες όχι,αλλά σαν αυτή την σειρά δεν νομίζω τουλάχιστον εγώ να δω κάτι στο μέλλον!
Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα αυτή την σειρά,όχι απο την αρχή της,δηλαδή το 2009 αλλά λίγο πιο μετά,ήταν καλοκαίρι προς φθινόπωρο θυμάμαι του 2011,όπου πήγαινα ακόμη σχολείο,και ανακάλυψα αυτή την σειρά,είδα κάποια επεισόδια της 1ης σεζόν για να δω τι ρόλο βαράει και αν πραγματικά μου ταιριάζει στο μάτι,έχω να πω ότι για εμένα ήταν οι 3 πρώτες σεζόν ήταν απλά μαγικές,ότι καλύτερο έχω δεί σε τέτοιου είδους σειρά,μετά οι επομένες σεζόν που ακολούθησαν ήταν σαφώς κατώτερες και η αλήθεια είναι πως σε αρκετά σημεία χαλάστηκα κιόλας,αλλά εκεί εγώ ποτέ δεν άφησα την σειρά,ήθελα να την δω ολόκληρη και ευτυχώς δικαιώθηκα!6 χρόνια απο την ζωή μου,θεωρώ πως 6 χρόνια είναι πολλά στο να αγαπήσεις κάτι και να δεθείς μαζί του όπως και έγινε....!
Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς εκτός κάποιων εξαιρέσεων ήταν εξαιρετικοί,το καστ ήταν πολύ ωραίο και έδεναν μεταξύ τους απίστευτα,ακόμη και αυτοί που τους είδαμε για λίγο χρονικό διάστημα!Το στόρυ των τριών πρώτων σεζόν ήταν απίστευτο και η σειρά για εμένα έφτασε στο μέγιστο της με την παρουσία των Αρχικών!Μετά ακολούθησαν αρκετές επαναλήψεις ιστοριών,σεναριακές ευκολίες και κενά αλλά δεν θα σταθώ στα αρνητικά,παρά μόνο στο τι θετικό μου πρόσφερε αυτή η σειρά!!!!
Για να μην κατεβάσω τώρα σεντόνι ολόκληρο,την σειρά την αγάπησα και πάντοτε θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου,όπου θα την θυμάμαι και θα την νοσταλγώ με πολύ αγάπη πάντα και παντού!!!
Ντέιμον,Στέφαν,Καρολάιν,Ελένα,Μπόνυ,Κλάους,Ένζο,Αλ άρικ,Ελάιζα,Τάιλερ,Τζέρεμι και όλοι οι υπόλοιποι σας ευχαριστώ για όλα βρε παίδες θα μου λείψετε πάρα πολύ!!!!!!!!!!
Και όπως λέει και ο τίτλος...........I WAS FEELING EPIC!!!!!!!