Με πρόλαβαν!
Εκ πρώτης όψεως η υπόθεση έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά...
Εκ δευτέρας όψεως και έχοντας φάει τη φόλα με τα ψυχολογικά του συνταξιούχου πλέον ντετέκτιβ, κάτι δεν μου αρέσει. Μακάρι να βγούμε ψεύτες, βάζω και το κύριο που έκανε σεφτέ για τη σεζόν!
Spoiler
Τι είδε, τι δεν είδε, τι νόμιζε ότι είδε και νωρίς νωρίς μας πέταξαν ότι η υπόθεση έχει μυστηριακές τελετές.
Κάτσε ρε μπάρμπα με το κορίτσι σου, απόλαυσε τα καβούρια και τους αστακούς, τα καταφέρνεις και αλλού, με βοήθεια του κοινού αλλά 40 χρόνια φούρναρης, που λέει και ο σοφός λαός...
Και επειδή φαίνεται πολύς κόσμος να είναι μπλεγμένος, ε ρε και κατακαημένε αρχηγέ του τμήματος, μια χαρά ήσουν στην ησυχία σου.
04.01-04
Μού αρέσει φέτος.
Μού φαίνεται ξεκάθαρο τί έχει συμβεί
Spoiler
η κοπέλα μάλλον, έπασχε από ψυχασθένεια, σχιζοφρενής ή διπολική ή μανιοκαταθλιπτική.... Ίσως το πυροδότησε η συνειδητοποίηση ότι είναι ομοφυλόφιλη, μιας και αναφέρεται μία "Βάλερυ" και ο θείος της που είναι θρησκευόμενος ίσως την πίεσε πολύ. Το θέμα είναι ο φίλος μας, ότι είναι βαριά καταθλιπτικός και η επιμονή του να μάθει τους λόγους της αυτοκτονίας της κοπέλας έχει να κάνει με τους δικούς του δαίμονες. Επίσης, έκοψε την αγωγή του... και το αποτέλεσμα είναι να χάσει τη σύντροφό του.
Τελικά, νομίζω ότι αυτή η σειρά ασχολείται με ανθρώπους που είναι στα όρια, όποια κι αν είναι αυτά.
Δεν είναι άσχημη ιδέα, να γίνει και μία ελληνική σειρά με αυτό το θέμα, ψυχική υγεία, αυτοκτονίες.... Δεν έχω δει καθόλου ελληνική τηλεόραση εδώ και χρόνια, με εξαίρεση τη "Φριτέζα" η οποία κι αυτή κούρασε.....
Ας ασχοληθούν λίγο με αυτό το ευαίσθητο θέμα γιατί πάσχουμε πολύ σοβαρά σε αυτή τη χώρα από ενημέρωση και δυστυχώς το τίμημα είναι πολύ μεγάλο. Όσο και να το σπρώχνουμε κάτω από το χαλί, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο.
Συγγνώμη, για το κήρυγμα αλλά είναι κάτι που βλέπουμε να γιγαντώνεται και εφόσον δεν γίνεται κάτι θεσμικά, ίσως πρέπει να αναλάβουν δράση άλλοι φορείς.
04.05
Πολύ κακό. Σοκαρίστηκα.
Το σταμάτησα για λίγο,αλλά το συνέχισα. Κάτι έγινε στο τέλος....
για να συνεχίσω στο επόμενο
Spoiler
αν και είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το κορίτσι. Κάποιο λαθρεμπόριο γίνεται, μάλλον ο θείος της μικρής εμπλέκεται. Τον είδαμε στην κηδεία.
04.08
Μού άρεσε αυτή η σεζόν, ιδίως το τελευταίο επεισόδιο. Πολύ δραματική, πολύ καταθλιπτική, υπερβολική μερικές φορές, αλλά νομίζω ότι στο σύνολο ήταν καλή σεζόν.
Μπηκα και εγω στον κοσμο του The Sinner, πρωτη σεζον πολυ καλη, δευτερη εξισου μεχρι τη μεση. Bill φοβερος
edit: τελειωσα και την δευτερη, προς το τελος θα μπορουσε να εχει περισσοτερες συγκινησεις αλλα το πηγανε safe. Η ιστορια με το κοινοβιο-αιρεση θα συμφωνησω οτι ειναι χιλιοπαιγμενο και κλισε. Προσωπικα θα ηθελα σε αυτη τη σεζον να ασχοληθουνε περισσοτερο με τα ψυχολογικα του Χαρι αλλα το αφησανε.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την geon565; 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 22:34
Tελειωσα και την 3η...τρελο μπιντζ. Μου αρεσε πιο πολυ απο την 2η....Ειχε πολλα πραματακια και ισως χρειαστει και δευτερη αναγνωση. Το θεμα της 3ης ισως ειναι λιγο αντι εμπορικο γιαυτο ξενερωσανε καποιοι. Ο "αδερφος" του Χενρυ Καβιλ σε γενικες γραμμες καλος δεν μπορω να πω..και το interaction που ειχε με τον Χαρυ σε ολη τη σεζον μου κρατησε το ενδιαφερον. Η σειρα ειναι πανω στον Χαρυ και βλεπουμε σε καθε σεζον να εξελισσεται ο χαρακτηρας του και να προσπαθει να αντιμετωπισει τους δαιμονες του. Μου αρεσε πολυ και η προσθηκη της ζωγραφου(η λεσβια γυναικα του Ρος στα φιλαρακια?)...πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας. Μπαινω δυνατα στην 4η