Το επισοδειο εσπειρε απο καθε πλευρα σε μια σεζον που πιστεψα απ'το πρωτο της επισοδειο γιατι μου εδειξε με το θεμα της οτι μονο το Homeland εχει τα κοτσια να θιγει τον ελεφαντα στο μεγαλο δωματιο της Αμερικης,τον ιδιο τον εαυτο της.Παμε τωρα για ενα τεραστιο φιναλε μετα απο ενα καταπληκτικο επισοδειο με τις εξελιξεις να διαδεχονται η μια την αλλη με ρυθμο πολυβολου και κορυφαιους στους ρολους τους το Σαουλ και τον Κουιν!
δυσκολο το τεραστιο φιναλε γιατι πολυ απλωσε ο τραχανας και βλεπω να πηγαινουμε για του χρονου..
εντυπωση μου κανει εντωμεταξυ η ελλειψη απαντησεων, ολο το gtvs τους ελληνικους περιμενει;
τοσο ζημια η καθυστερηση τους ε;
αγγλικα γιοκ;
Ηδη θεωρω τη σεζον πολυ επιτυχημενη.Και του χρονου να συνεχισουν ενα τοσο μεγαλο θεμα λογικο θα ειναι,αλλωστε υπαρχει ηδη προγραμματισμος για αλλες 2 σεζον.
Ακόμη ένα εκπληκτικό επεισόδιο ,περιμένω με αγώνια το season finale. Η πιο δυνατή είναι η στιγμή η συζητήση της Κιν και με τον Ο'Κιφ. Επιτέλους μάθαμε γιατί ήθελαν νεκρό τον Κουίν.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την drapetisgal7; 5 Απριλίου 2017 στις 00:17
Εγώ πάντως τα 3 τελευταία επεισόδια τα έχω δει με αγγλικούς (παρότι έχω ΟΤΕtv) Δεύτερα βραδύ (μετά τα ζόμπια) και θεωρώ πως αποδίδουν καλύτερα.
Εξαιρετικό επεισόδιο με ένα κλικ κάτω η ένταση αλλά το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.
Γιατί ήθελαν νεκρό τον Κουίν; Δεν το κατάλαβα στο επεισόδιο. Επειδή είχε ανακαλύψει τον εκτελεστή;
Αν κατάλαβα καλά ο "Τράγκας" έχει δική του ατζέντα; Γι αυτό είχε τον Κουίν στο laptop του; Μήπως ξεθάβει το παρελθόν του με τον Νταρ;
Γιατί ήθελαν νεκρό τον Κουίν; Δεν το κατάλαβα στο επεισόδιο.
Έχει φτιάξει ο Ο'Κιφ ψεύτικό προφίλ στο Ίντερνετ για να πλήξει την Κιν. Σε περίπτωση που τον σκότωναν μπορεί να το χρησιμοποιούσαν σαν τρομοκράτη και προδότη που ήθελε να κάνει κακό στην μελλοντική Πρόεδρο. Με αυτό τον τρόπο θα την είχαν του χεριού της.
Η σεζόν είναι εξαιρετική.Πάντα έχω τις φοβίες μου με κάθε σεζόν του Homeland στην μεταΜπρόντι εποχή.Η περσινή μου άρεσε πολύ,το ίδιο και αυτή.Ωραίο το σενάριο,οι ανατροπές καθώς και οι νέες προσθήκες στο καστ. Αν με χαλάει κάτι είναι το πως χειρίζονται το χαρακτήρα του Κουίν. Δυσκολεύομαι να τον βλέπω έτσι. Παρ'ολα αυτά τους "γλεντάει". Πολύ ωραίο το 11ο. Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το φινάλε.