Αυτή η αντιπαράθεση ανάμεσα σε 2 τελείως διαφορικές σειρές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται...Μάλλον μπορώ!
Αφού λοιπόν μπορώ, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο μου τον brotha ότι εάν η σειρά δεν λεγόταν TWD αλλά GOT τότε θα είχαμε,
ένα μισολιωμένο κεφάλι του Κλαρκ και ένα κομένο χέρι (από την ρίζα) του Νίγκαν!
Η διαφορά είναι στην ούγια, που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση!
Βέβαια λέγοντας για το κομένο χέρι, αυτό με βάση το ότι αντί για τίγρη είχαμε λυκόσκυλο, διότι τα σκυλιά εκπαιδεύονται και ορμάνε στο χέρι που είναι υψωμένο και κινείται, οπότε ναι μεν θα προλάβεναι ο σπαστός να ρίξει την πρώτη ροπαλιά αλλά ο λύκος ταθτόχρονα θα είχε το χέρι του στο στόμα, με το άλμα που έκανε.
Για το πως συμπεριφέρονται οι τίγρεις δεν ξέρω να σας πω, αλλά φαντάζομαι το ένστικτο του ζώου, πάνω κάτω το ίδιο είναι.
Εδώ όμως θέλουμε να το τραβήξουμε, οπότε αντί για κομένο χέρι είδαμε μεσαίο δάχτυλο. Στον πισινούλη σου ρε καραγκιόζη
Στο σενάριο που είχα στο μυαλό μου υπέθετα ότι ο Ρικ μάζευε στρατό για να κάνει κείνος την επίθεση και όχι να κρατήσει την άμυνα. Από εκεί και πέρα, το πως εμπιστεύτηκε, σα λαλάκας με περικεφαλαία, τον σημαδεμένο και ακόμη χειρότερα τους σκουπιδιάρηδες, μμμμμ...
Τέλος πάντων. Το δεύτερο σφάλμα της σειράς είναι ότι θέλησε να μας περάσει κάτι που δεν μας το είχε συνηθίσει.
Αυτά τα, πως να το πω, ΄΄μεταφυσικά΄΄? με τις σκέψεις και τους μονολόγους, νομίζω δεν ταίριαζαν με το κλίμα. Πόσο μάλλον όταν προέρχονται από τριτοκλασσάτους χαρακτήρες!
Ήταν μια άσχημη σεζόν με ένα φινάλε για να χαρούν και οι ΄΄μικροί μας φίλοι΄΄. We win, με σφαίρες να πέφτουν βροχή, με το Βασιλιά να κάνει ηρωική είσοδο και το Ιππικό να κερδίζει το ματς στο 90!
Και του χρόνου με υγεία
Δεν συμμερίζομαι το hate που έχει εξαπλωθεί. 7η σαιζόν διανύουμε, τι περιμένετε;
Συμπαθητικό φινάλε σε μια τυπική σαιζόν Walking Dead.
Το ταξίδι συνεχίζεται.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
Αυτή η αντιπαράθεση ανάμεσα σε 2 τελείως διαφορικές σειρές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται...Μάλλον μπορώ!
Αφού λοιπόν μπορώ, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο μου τον brotha ότι εάν η σειρά δεν λεγόταν TWD αλλά GOT τότε θα είχαμε,
ένα μισολιωμένο κεφάλι του Κλαρκ και ένα κομένο χέρι (από την ρίζα) του Νίγκαν! Βασιλιά να κάνει ηρωική είσοδο και το Ιππικό να κερδίζει το ματς στο 90!
Δεν ξεκίνησα εγώ την αντιπαράθεση αυτή την φορά. Απλά απάντησα σε σχόλιο φίλου για την σύγκριση με την μάχη των μπάσταρδων. Γνωρίζω την γνωστή παροιμία "τον αράπη μπλα μπλα μπλα" και την υιοθετώ. Ούτε με ενδιαφέρει πλέον. Κάποιοι το καλοκαίρι θα ξυπνάνε στις 4 να το δουν Νόβα ή streaming ενώ θα ετοιμάζουν σεντόνια και αναλύσεις εγώ πάλι θα απολαμβάνω τα μπανάκια μου και τις διακοπές μου με την φαμίλια. Σεπτέμβρη και αν.
Δεν το είδα από την αρχή το επεισόδιο...Περίπου λίγο μετά την μέση...
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη το επεισόδιο... Θα μπορούσε να είναι καλύτερο, θα μπορούσε να είναι και χειρότερο...
Επειδή κάποια επεισόδια από επιλογή μου δεν τα είδα και επειδή ίσως κάτι μου ξέφυγε...Η Μάγκι πως βρέθηκε με το ρολόι του Γκλεν στο τέλος;
Τώρα για την μάχη, οκ, καλή, αλλά σίγουρα αυτή η αστοχία κομματάκι όσο να πεις βγάζει μάτι...Αλλά δεν βαριέσαι..Ούτε ή πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία που θα το δούμε...
Κάποιοι το καλοκαίρι θα ξυπνάνε στις 4 να το δουν Νόβα ή streaming ενώ θα ετοιμάζουν σεντόνια και αναλύσεις εγώ πάλι θα απολαμβάνω τα μπανάκια μου και τις διακοπές μου με την φαμίλια.
ξεφεύγουμε βέβαια αλλά, γιατί να ξενυχτάνε?
θα κάθονται το βραδάκυ αραχτοί (θα έχουν βγει και οι υπότ....)και θα το βλέπουν.
Μπυρίτσα παγωμένη κλπ κλπ
Εξάλλου, μέχρι να πεις αμάν αρχίσαμε,θα τελειώσει
ΥΓ. εμεις οι φουκαριάρηδες που περιμένουμε τον χοντρό τι να πούμε?
Εκατοντάδες βέλη εκτοξεύονται στην αρχή, κανένα δεν βρίσκει τον Snow, όλα πάνε γύρω του και στο άλογό του. Στη συνέχεια εκατοντάδες οπλισμένοι με άλογα έρχονται κατά πάνω του αλλά δεν το πετυχαίνει κανείς, ούτε καν στον συνωστισμό δεν τρώει καμία, άθικτος. Τέλος ξανά μανά εκατοντάδες βέλη αλλά κανένα δεν του κάνει ούτε γρατζουνιά. στην πώρωση χαχαχα και σας πείραξε το TWD που είχε και 3 τραυματισμούς βασικών χαρακτήρων)
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και συγκρίνεις τις δύο σκηνές
Spoiler
Η σκηνή της μάχης με τον Τζον που δεν τον πετυχαίνουν βέλη, άλογα, βγαίνει άθιχτος ενώ τον ποδοπατούν, έπαιξε έτσι για να δείξει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι ο Τζον είναι special, κάτι, κάποιος τον προστατεύει, μην ξεχνάς πως αναστήθηκε κιόλας, και στο τέλος ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν απογοητευμένος και σχεδόν τα είχε παρατήσει αποφασίζει ότι θέλει να ζήσει και καταφέρνει να βγει στην κορυφή ενώ τον είχαν ποδοπατημένο. Ο Τζον έχει έναν ρόλο να παίξει και η ιστορία του δεν επρόκειτο με τίποτα να τελειώσει στην εκείνη μάχη, όπως δεν τελείωσε ακόμα κι όταν τον σκότωσαν, γι'αυτό και η βροχή βέλη που κανένα δεν τον πετύχαινε.
Από την άλλη, το walking dead είναι απλά κακογραμμένο, γεμάτο σεναριακές ευκολίες και τρύπες που χωρά ελέφαντας μέσα.
Η ένστασή μου φυσικά είναι στο ότι σχεδόν όλοι τώρα το κράζουν, ενώ αν πας να δεις όλες τις σεζόν θα δεις ότι η σειρά ΔΕΝ έχει αλλάξει μοτίβο.
Πριν 3-4 επεισόδια διάβασα σχόλιο δεν θυμάμαι ποιου, που θυμόταν με νοσταλγία τα "καταπληκτικά" επεισόδια της 1ης και 2ης σεζόν και ήθελα να αρχίσω τα φάσκελα...ποια η 1η σεζόν που ασχολιούμασταν με την βλαμμένη και τον γκόμενο, και μετά η 2η καπάκι που δεν μας έφταναν οι κλάψες της βλαμμένης, είχαμε και τους υπόλοιπους να ψάχνουν μία σεζόν την Σοφία στο δάσος, έλεος! Χίλιες φορές καλύτερη αυτή η σεζόν από τις βλακείς της 1ης-2ης.
Η μοναδική (ημι)σεζόν της σειράς που άξιζε ήταν το πρώτο μισό της 3ης, όλη η υπόλοιπη είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στα ίδια επίπεδα και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
Ξέρω πολύ καλά τι θα δω όταν βάλω το walking dead, ακριβώς τα ίδια που βλέπω 7 χρόνια τώρα. Χαλαρά και όχι για πολλά πολλά.
Οπότε, απλά την βλέπω όταν δεν έχω κάτι άλλο να δω, χωρίς να την παίρνω ποτέ στα σοβαρά.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την blackys88b; 30 Απριλίου 2017 στις 05:31
Ήρθε το φινάλε σε μια πολύ κακή σαιζόν...
πέρα από την πρεμιέρα που ήταν πολύ καλή και κανένα δυο ακόμα επεισόδια που ήταν καλά όλα τα υπόλοιπα ήταν κάτω του μετρίου...
Ελπίζω η 8η σαιζόν να είναι καλύτερη αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος πλέον...
Τα λέμε τον Οκτώβρη...
Το φινάλε ενείχε κάποιες ατυχείς επιλογές. Στην αρχή είχα την αίσθηση ότι χώσανε μέσα ό,τι σκηνή τους είχε περισσέψει από τα προηγούμενα γυρίσματα (με Σάσα και Αμπραχαμ κυρίως), αλλά μετά κατάλαβα. Η τελική μάχη κάθε άλλο παρά μεγαλειώδης ήταν και αυτό διότι δεν επαρκούσε το μπάτζετ.
Παρατηρώ ότι το κανάλι δεν "επενδύει", δηλαδή αν έχει πολλά κέρδη από την τηλεθέαση δεν δίνει αναλογικά περισσότερο μπάτζετ στη σειρά. Αλλες σειρές αυτό κάνουν, αλλά το AMC όχι.
Η σεζόν δεν ήταν κακή αλλά ούτε και καλή. Μάλλον μέτρια θα την χαρακτήριζα. Εριξα μια ματιά εδώ στις συζητήσεις και έμαθα πολλά για το GoT.
Εχουμε TWD vs GOT. Σαν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο που μαλώνουνε για το ποιο έχει μεγαλύτερη τσουτσού!