-
Αρθρογράφος
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Επιστημονική Φαντασία
Πρωταγωνιστούν: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan και Kurt Russell.
Σενάριο: James Gunn.
Σκηνοθέτης: James Gunn.
Παραγωγός: Kevin Feige.
Εταιρεία Παραγωγής: Marvel Studios.
Διανομέας: Walt Disney Studios Motion Pictures.
Διάρκεια: 136 λεπτά.
Official website
Υπόθεση: Έχοντας ως φόντο το Awesome Mixtape #2, το Guardians of the Galaxy Vol. 2 συνεχίζει τις περιπέτειες της ομάδας, καθώς προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο της αληθινής καταγωγής του Peter Quill.
Το Guardians of the Galaxy ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Marvel Cinematic Universe το 2014 καθώς το πρότζεκτ με μία άγνωστη ομάδα, στους μη μυημένους στα κόμικς, είχε έρθει από το πουθενά και προχώρησε πολύ γρήγορα προσπερνόντας άλλες ταινίες με δημοφιλής χαρακτήρες (π.χ Doctor Strange, Black Panther). Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακότατο, κοινό και κριτικοί αγκάλιασαν το φιλμ, με την Marvel εκ του αποτελέσματος να δικαιώνεται πανηγυρικά. Προσωπικά είχα απολαύσει πολύ το GOTG και οι προσδοκίες μου για την συνέχεια ήταν αρκετά ψηλές.
Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 διεξάγεται μερικούς μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και οι πάραδοξοι διαστημικοί ηρώες έχουν αναλάβει επι πληρωμή να φέρουν εις πέρας μια αποστολή σε ένα άλλο πλανήτη. Όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά μέχρι που γίνεται αντιληπτή η παρανομία του Rocket Racoon. Οι Guardians έρχεται αντιμέτωποι με τον στρατό του πρώην εργοδότη τους και καταφέρνουν να ξεφύγουν χάρις την απρόσμενη βοήθεια ενός άγνωστου άνδρα. Μπορώ να πω πως το sequel μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο GOTG. Ο James Gunn για ακόμη μία φορά κάνει φοβερή δουλειά σε σκηνοθεσία και σενάριο, με το Vol. 2 να αναπτύσει τους χαρακτήρες, μαθαίνουμε πληροφορίες για το παρελθόν τους και νοιαζομαστε γι'αυτούς.
Ο baby Groot μαζί με τον Rocket έκλεψαν την παράσταση ενώ ο Sean Gunn ήταν ο X-factor, όπως λένε οι αναλυτές και σχολιαστές στο μπάσκετ. Δράση, χιούμορ και εφέ ήταν εκπληκτικά. Οι επιλογές στην μουσική και στα τραγούδια ήταν και πάλι εξαιρετικές. Τέλος περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το προσεχές η Marvel διάστημα να ανακοινώσει την ημερομηνία εξόδου του Guardians of the Galaxy Vol. 3.
Trailer:
Τελευταία επεξεργασία από τον/την drapetisgal7; 8 Μαΐου 2017 στις 13:07
superheronews.gr
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 2 Likes
-
TV Master
Απολαυστική. Θα μπορούσα να την ξαναδώ άνετα.
Η ιστορία είναι αυτόνομη και δε συνδέεται με τα όσα γίνονται ή θα γίνουν στο MCU (παρά ελάχιστα με μελλοντικά σχέδια για χαρακτήρες νέους ή και παλιότερους...)
Πλοκή μέτρια έως απούσα (
) και το βάρος της ταινίας έπεσε στους χαρακτήρες με τον Yondu να κλέβει την παράσταση, ακόμα και από την παρουσία του Kurt Russell.
Rocket ακολουθεί κατά πόδας με τον Baby Groot να έχει τις στιγμές του. Nebula κέρδισε τη μάχη με την αδερφή της 
Μερικές φορές το χιούμορ έκανε την εμφάνιση του όταν (ίσως) δεν έπρεπε, αλλά σκηνοθεσία και η πανδαισία χρωμάτων αποζημιώνει.
Easter eggs αρκετά και με το καλό να μας έρθει και το vol. 3
-
Αρθρογράφος
-
TV Guru!
Πήγα και εγώ εχθές στον κινηματογράφο να δω την ταινία! -.gif)
-.gif)
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, πολύ περισσότερο απο την πρώτη, γενικά αυτή την σειρά ταινιών την είχα πάρει λιγάκι με κακό μάτι απο την αρχή, γιατί το πρώτο κομμάτι της σειράς είναι λιγάκι βαρετό αλλά το δεύτερο άρχισε πολύ δυνατά με τρομερό χιούμορ σε κάποιες σκηνές, όπου γέλασα πραγματικά με την ψυχή μου!
Τα εφέ όπως πάντα σε ταινίες της MARVEL ήταν φανταστικά όπως και τα χρώματα φοβερά!
Θα την ξανά έβλεπα άνετα την ταινία με καλή παρέα είναι φοβερά διασκεδαστική!!!!
Ο Batista είχε πολύ φάση με εκείνη την κοπέλα, αυτά που της έλεγε..... 

!!!!!
Όπως και ο μικρούλης Γκρουντ ήταν γλυκούλης!!! 
-.gif)
-.gif)
Είχαμε και κάποιες σκηνές μετά τους τίτλους τέλους όπως πάντα, απλά περίμενα να δω κάποια σύνδεση με τις ανερχόμενες ταινίες των Avengers, αλλά από ότι είδα τίποτα, ο Σταν Λι τι να πείς για αυτόν τον τυπά απλά φοβερός!!!!
Ήθελα λιγάκι παραπάνω ρόλο για τον Σταλόνε, ο οποίος εμφανίστηκε για 2 λεπτά!
Αυτά, πολύ ωραία ταινία την προτείνω στους λάτρεις του είδους!
-
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος
-
TV Maniac
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Αρθρογράφος
-
Αρχισυντάκτης
αν και πιο κατω απο το πρώτο, το βρηκα απολαυστικοτατο και οι προσθηκες μου αρεσαν πολυ...μου αρεσε που αναπτυξαν υπερβολικα τους χαρακτηρες και τους δεσμους, μου αρεσε που πανε να κτισουν κατι πολυ μεγαλυτερο απο αυτό που αναμεναμε.!! περιμενω με χιλια την ομαδα του Σταλονε.!! τελειες και οι σκηνες μετα το τελος..!!