Ο σκοπός είναι να ανακαλύψουν το ΒΔ Πέρασμα. Την θαλάσσια οδό δλδ που ενώνει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό διαμέσου του Αρκτικού κύκλου.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι ήταν αυτό που τους έκανε να πιστεύουν ότι όντως μπορεί να υπάρχει ένα τέτοιο πέρασμα.
Βλέπουμε τους 2 καπετάνιους (θέλω να δω που αποσκοπουν και τα fb που μας δείχνει)να μιλάνε, να αναφέρουν για κάποιες άλλες περιοχές που ήδη είχαν ανακαλυφθεί, αλλά η απορία μου είναι γιατί δεν τα παράτησαν όταν είδαν ότι, ωπα ρε φιλε μέχρι εδώ. Πιο κατω δεν πάει.
Περίμεναν 8 μήνες μήπως και λιώσουν κάποιοι πάγοι, σκάβανε, κάνανε ανατινάξεις κλπ, ώσπου κόλλησαν.
Αυτή την επιμονή δεν μπορώ να πολυκαταλάβω.
Έπαρση?
Ανήσυχο πνεύμα?
Ηθελαν να γραφτεί το όνομα τους στην ιστορία?
Από ε΄δω και πέρα αρχίζει το μυστήριο της υπόθεσης αφού κάπου διάβασα ότι πρόσφατα βρέθηκε το ένα πλοίο κάπου χαμένο εκεί στους πάγους.
Θέλω επίσης να δω και εάν εμπλέξουν και τίποτα άλλο στην όλη ιστορία. Τι ήταν αυτά τα πλάσματα π.χ.
Για οσους αναρωτιουνται, το Amazon εχει αναλαβει την παγκοσμια διανομη της σειρας και γι αυτο κυκλοφορουν τα επεισοδια. Μεχρι στιγμης ειναι διαθεσιμα τα 8 επεισοδια της σεζον.
Edit: Και τα 10 επεισοδια της σεζον!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 10 Απριλίου 2018 στις 20:01
Απο τις καλύτερες πιο Dark σειρές που εχω δει
Απιστευτη μαυρίλα σε καθε επ , με αποκορυφωμα τα 2 τελευταία eps που ηταν απο τα πιο ψυχοφθόρα πραγματα που εχω δει
Ειδικα το 9 με τσάκισε!
Εχω τρελα με συνδυασμο πάγου-τρομου- αγώνα επιβιωσης (Thιng, Alive) Οποτε δεν το εχανα
Απιστευτη παραγωγη και cast
Η τριαδα Jared Harris-Ciaran Hinds και η προσωπικη μου αδυναμια - ηθοποιαρα Τobias Menzies τα σπασανε!
Αποκαλυψη ο Αdam Nagaitis στο ρολο του *Hickey*
Γενικα τρελαθηκα , ειδαμε και κατι καλο απο AMC φετος
Περί Dark, περί επιβίωσης και όλα τα σχετικά συμφωνώ απολύτως.
Εχω διαβάσει κάποια πράγματα για την αληθινή ιστορία και κάπου εδώ αρχίζω και αναρωτιέμαι τι έγινε τελικά?
Spoiler
Ξεκινάω από το ΄΄πλάσμα΄΄.
Υπήρξε κάτι ανάλογο στην πραγματικότητα, ή απλά η εμφάνιση του είχε μεταφορικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ρε μάγκες βρεθήκατε σε ξένα χωράφια, καταπατήσατε, σκοτώσατε και ΄΄κάτι΄΄ σας εκδικήθηκε?
Από την άλλη πάλι, εάν ρίξω μέσα και τα μεταφυσικά, υπάρχει θεωρία και το τί μπορεί να βγήκε από μια μεγάλη ΄΄τρύπα΄΄, οπότε οι δημιουργοί το άφησαν ανοιχτό. Πάντως το πλάσμα είχε κεφάλι ανθρώπινο!!!
Πάω τώρα στον Χίκι.
Η μαλακία του φταίει για όλα? Μήπως ενωμένοι θα μπορούσαν να σωθούν, ασχέτως έλειψης φαγητού κλπ?
Εάν δηλαδή δεν συνέβαινε ότι μας έδειξαν με τους εσκιμώους, εάν είχαν την βοήθεια τους μήπως και...?
Άλλη απορία.
Τελικά εκείνος ο μόνος το βρήκε το πέρασμα αλλά δεν έζησε για να το πει και στους υπόλοιπους?
Το πιο, ας πούμε, λογικό είναι τα 2 πλοία να κόλλησαν, οι κονσέρβες είχαν πρόβλημα, αρρώστησαν, και όσοι προσπάθησαν να φύγουν με τα πόδια και αυτοί δεν τα κατάφεραν.
Για οσους αναρωτιουνται, το Amazon εχει αναλαβει την παγκοσμια διανομη της σειρας και γι αυτο κυκλοφορουν τα επεισοδια. Μεχρι στιγμης ειναι διαθεσιμα τα 8 επεισοδια της σεζον.
Edit: Και τα 10 επεισοδια της σεζον!
Λέω κι εγώ, τι έχασα! Σπεύδω να προμηθευτώ γιατί μου είχε κινήσει καιρό το ενδιαφέρον!
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.