-
TV Guru!
Δεν με κέρδισε τελικά η σειρά. Ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά προς το τέλος με έχασε.
Φάνηκε καλή παραγωγή πάντως.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
Moderator
1.01-1.10
Αρχικα να πω οτι το AMC δεν μπορει να κανει ακριβη παραγωγη κι αυτο φαινεται απο τα ψευτικα εφε και σκηνικα. Δυστυχως πολυ φτωχα τα πλανα για την υλοποιηση αυτης της ιδεας.
Στα σημαντικα τωρα, αν και ξεκινησε με τεραστιο ενδιαφερον, η τροπη που πηρε απο το τεταρτο επεισοδιο και μετα δεν μου αρεσε καθολου. Θα τολμησω να πω πως αυτη η αλλαγη μου θυμισε το αλλοκοτο Fortitude. Οχι οχι οχι, δυστυχως εξελιχθηκε σε κατι αρκετα κακο. Κριμα γιατι περιμενα κατι εντελως διαφορετικο απο τη συγκεκριμενη σειρα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
22 Ιουνίου 2018, 18:18
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και θα έχει ως θέμα τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Alexander Woo θα έχει χρέη showrunner.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
20 Αυγούστου 2018, 18:07
Αρθρογράφος
-
18 Οκτωβρίου 2018, 02:28
Αρχισυντάκτης
Ο Josef Kubota θα σκηνοθετήσει την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν
ΠΗΓΗ
-
19 Οκτωβρίου 2018, 14:46
Αρχισυντάκτης
Ο Derek Mio έκλεισε για ρόλο
ΠΗΓΗ
-
11 Δεκεμβρίου 2018, 02:49
Αρχισυντάκτης
Η Cristina Rodlo θα έχει ρόλο στη δεύτερη σεζόν
ΠΗΓΗ
-
19 Δεκεμβρίου 2018, 02:53
Αρχισυντάκτης
Ο George Takei θα πάρει βασικό ρόλο αλλά και ρόλο συμβούλου για τη δεύτερη σεζόν. Για ρόλο έκλεισαν και οι Kiki Sukezane (Lost in Space), Miki Ishikawa (9-1-1), Shingo Usami (Unbroken) και Naoko Mori (Everest)
ΠΗΓΗ
-
20 Δεκεμβρίου 2018, 22:53
Αρχισυντάκτης
καστ, χρονικη περιοδος, μεχρι ενος σημειου αληθινη ιστορια και μια ενδιαφερουσα ιστορια.!!! καταλληλα υλικα για δυνατη συνταγη..!! μου αρεσε αρκετα.!! θα το συνεχισω κανονικα.!
-
21 Δεκεμβρίου 2018, 18:20
Αρχισυντάκτης
αρκετα καλο και το δεύτερο επεισοδιο...ειχε σταθερα καλες ερμηνειες και κτιζει ατμοσφαιρα.!!