Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 50

Θέμα: Game of Thrones 7x02 - Stormborn

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    47 Χρήστες
    8,9
    για να ψηφήσετε
    7x02
    Stormborn

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Daenerys receives an unexpected visitor. Jon faces a revolt. Tyrion plans the conquest of Westeros.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    23/07/2017 - 20:00
    GMT -5
    24/07/2017 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Χαχαχαχαχα, τελικά έγινε σε αυτό το επεισόδιο, φεύγει ο βασιλιάς και αφήνει το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ και τους ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ του στα χέρια της Σάνσα!!

Όχι γιατί κάποιοι μας έβγαζαν ηλίθιους και έγραφαν ιστορίες για αγρίους ότι το Γουίντερφελ έχει και βασιλιά και άρχοντα (αρχόντισσα στην προκειμένη). Αφήνω και το σπίτι μου και τους ανθρώπους μου σε καλά χέρια. Σε ποιανού; Ρωτάει η "υποτιθέμενη" αρχόντισσα που αν ήταν αρχόντισσα θα ήταν και αυτονόητο ότι αυτή θα κάνει κουμάντο. Σε εσένα Σάνσα! Έκπληκτη η Σάνσα!

Στα του επεισοδίου.

Η συζήτηση με τον Βάρυς με καθυστέρηση ενός χρόνου. Καταλαβαίνω γιατί το έκαναν, αλλά όταν το σκέφτεσαι είναι σαν να σου λένε ότι πράγματι διέσχισαν τόσο δρόμο ακίνητοι στην πλώρη του καραβιού αρμενίζοντας το πέλαγος για μήνες...και επιβεβαίωση ότι ήταν και ο Βάρυς στη συμφωνία πώλησής της στον Ντρόγκο. Έρχεται μετά η Κόκκινη και ενώ περιμέναμε πώς και πώς αυτήν τη συνάντηση τα θαλάσσωσαν με τον πρίγκηπα και το γένος του. Τα Βαλυριανά είναι η μητρική μου γλώσσα αλλά δεν ξέρω πως κάποια ουσιαστικά δεν έχουν γένος, ΟΚ ας το χάψουμε το μούσμουλο.

Ο άλλος με ένα βιβλίο μόνο έτοιμος να κάνει εγχείρηση, Τεσπα κι εδώ, και επιβεβαίωση ότι το τραγούδι του πάγου και της φωτιάς είναι η ιστορία των πολέμων μετά την ενθρόνιση του Ρόμπερτ με τον Σαμ μάλλον να την γράφει.

Σέρσει, μπορεί κάποιος να της χώσει το ματςούκι στον πισινό που πήγε και βεβήλωσε το κρανίο του θρυλικού δράκου; Επίσης θα τους εξηγήσει κανείς τους βλάκες ότι άλλο το κρανίο το νεκρό εδώ και 150 χρόνια, άλλο το ζωντανό που περιβάλλεται από σάρκα φτιαγμένη από φωτιά. Βλάκες...

Τζέιμι για πολλές σφαλιάρες, το μ.... σέρνει καράβι.

Άρυα το πήγαν για συγκίνηση με την Νυμέρια και έπιασε, δεν θα ήταν όμως καλύτερο να της ορμήσει και να την φάει ζωντανή; LoL!

Συμβούλιο Βορρά, η βλαμμένη "Μην πας Τζον είναι παγίδα θα σε σκοτώσουν!"
    Τζον "αφήνω το βασίλειο και το Γουίντερφελ στα χέρια σου!"
    Βλαμμένη: "Καλό ταξίδι, σουβενίρ να μου φέρεις! Βγάλε και μπόλικες σέλφι!!!"

Η ναυμαχία δεν μου άρεσε η σκηνοθεσία της. Προφανώς θα έρθουν και άλλες μάχες και μάλλον θα πέσει περισσότερο χρήμα εκεί, αλλά ειλικρινά προχειροδουλειά ήταν, μόνο την Γιάρα και τον Έουρον ξεχώριζα.

Και last but not least, η επιβεβαίωση ότι ο γκριζοσκώληκας δεν έχει Α.... αλλά έχει μία μεγάλη......
    γλώσσα! Πιο περιττή σκηνή πεθαίνεις, ούτε το στήθος της Μισσάντει δεν την έσωσε...

Ελπίζω το επόμενο να είναι καλύτερο, μετριότητα το σημερινό δυστυχώς.

Ps

Ας μου εξηγήσει κάποιος το καταπληκτικό σχέδιο του Τύριον....δεν κάνω επίθεση με δράκους γιατί θα πεθάνουν χιλιάδες από τις φωτιές τους, αλλά αφήνω χιλιάδες σε πολιορκία να πεθάνουν της πείνας...
    Τι ακούω Θεέ μου...

Όλος ο στρατός πολιορκία στην πρωτεύουσα μαζί με τον στρατό του Ντορν και του Χάιγκάρντεν, οι δράκοι ως υποστήριξη στους στρατούς του Γουέστερος που θέλουν να εκθρονίσουν την τυραννία της Σέρσει.
    Ό,τι να'ναι δικαιολογίες φτάνει να καταφέρουμε να κάνουμε την Ντανέρις να αποτύχει μιας που της δώσαμε τόση δύναμη μέχρι και την προηγούμενη σεζόν που ειλικρινά μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να αποτύχει. Α, και για να έχουμε παραπάνω τη Σέρσει στη σειρά μιας που μας αρέσει πολύ η ηθοποιός που την παίζει...

EDIT: To παρών μήνυμα έχει φάει ban οπότε μην το quotάρει κανείς γιατί ο χρήστης δεν μπορεί να απαντήσει.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 24 Ιουλίου 2017 στις 17:15

3. Likes solonlakis, plataris, MrVolcom liked this post
    TV Master Το Avatar του/της MrVolcom
    Likes / Thanks
    Ότι είπε ο προηγούμενος, τραγική προχειρότητα το σημερινό επεισόδιο , με τις σεναριακές ευκολίες να είναι αμέτρητες. Το μόνο καλό είναι ότι σιγά σιγά προχωράει η ιστορία και τα πιόνια στήνονται . Η τελική μάχη ήταν αστεία και βαρετή , καμία σχέση με παλαιότερες που μας έχουν χαρίσει πολύ καλές στιγμές . Ελπίζω σε καλύτερα επεισόδια στην συνέχεια .
    Reality is just a matter of perception

5. Likes plataris liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Δεν μου αρεσε το επ. Σαν να ειχαν ξεχάσει να ερμηνεύουν. Και οι διάλογοι ηταν πολύ βήτα.
    Η σκηνοθεσία ήταν; δεν ξέρω. Πολύ ... ξύλινοι μου φάνηκαν όλοι.

Ελεγα για το Δώρο του Εουρον, τον στόλο ή τα φίδια. Τελικά και τα δυο. Ενταξει δεν μπορεί να ηταν και όλα στρωμένα με ροδοπέταλα για την δρακομάνα.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την gigi Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Χαχαχαχαχα, τελικά έγινε σε αυτό το επεισόδιο, φεύγει ο βασιλιάς και αφήνει το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ και τους ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ του στα χέρια της Σάνσα!!

Όχι γιατί κάποιοι μας έβγαζαν ηλίθιους και έγραφαν ιστορίες για αγρίους ότι το Γουίντερφελ έχει και βασιλιά και άρχοντα (αρχόντισσα στην προκειμένη). Αφήνω και το σπίτι μου και τους ανθρώπους μου σε καλά χέρια. Σε ποιανού; Ρωτάει η "υποτιθέμενη" αρχόντισσα που αν ήταν αρχόντισσα θα ήταν και αυτονόητο ότι αυτή θα κάνει κουμάντο. Σε εσένα Σάνσα! Έκπληκτη η Σάνσα!
    Αυτο καταλαβες εσύ;

Το Βασίλειο άφησε στα χέρια της. ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!!

Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 24 Ιουλίου 2017 στις 18:08
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

7. Thanks vagonar thanked for this post
    Newbie Το Avatar του/της thakoul
    Likes / Thanks
    2 συνεχόμενα μέτρια επεισόδια σε σεζόν 7 επεισοδίων. Αυτά είναι!

TV Master Το Avatar του/της neon50
    Likes / Thanks
    Πιο metal as fuck είσοδο σε μάχη από αυτή του Euron Greyjoy δύσκολα να δούμε. Το τσεκούρι του ήταν ξεκάθαρα από άλλο πλανήτη, πανέμορφο.

Ο τρόπος που κάνανε το ντου ήταν ολόιδιος με των Ρωμαίων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερο τσεκάρετε εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Corvus_(boarding_device)

Bran και Arya πάνε προς Winterfell την ίδια στιγμή που ο Jon φεύγει. Δεν θα στεριώσει ποτέ αυτή η ρημάδα η οικογένεια..
    Scoobies.

10. Thanks evangeline, kKKK thanked for this post
    Likes valerossi, Eleni7, geon565, vagonar liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    Ωραιο επεισοδειο.
    ο Εουρον που ηξερε οτι ο στολος της Γιαρα θα παει προς σανσπηαρ? Εχει κανεναν πληροφοριοδοτη η απλα περιμενε λιγο εξω απο ντραγκονστοουν μηπως και φανουν?
    Η βαλιστρα για τους δρακους υπηρχε και στους παλιους πολεμους η τη δημιουργησε ο κιουεμπριν τωρα μεσα απο βιβλια που διαβαζε?
    Ωραιο θα ηταν η Νυμερια με την αγελη της να ακολουθουσαν την Αρυα.
    Το σχεδιο του Τυριον πολυ καλο για να υπαρχουν οσο γινεται λιγοτεροι νεκροι...αυτο που θελει ειναι με τον αποκλεισμο να αντιδρασουν οι ιδιοι οι κατοικοι εναντια στη Σερσει και να συμμαχησουν μαζι τους.

12. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes tasoskratos liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Και πανω που εχουμε τους σχεδιασμους των κινησεων απο ολες τις παραταξεις κλααατς... σου σκαει και μια ναυμαχια οντως β' διαλογης απο πλευρας σκηνοθεσιας και αρτιοτητας, με νικητη το Γιουρον ,για να εχει και καποιο ενδιαφερον το θεμα αφου ολοι οι αλλοι σχεδον εχουν συμμαχησει με τη Θυελλογεννητη και ο Τζον παει στο Ντραγκονστοουν για τη συναντηση κορυφης παρολες τις αντιρησεις της αδερφης του και των υπολοιπων και με μια ρελανς προς τη πλευρα της αφου της αφηνει το Βορρα μεχρι να γυρισει με τη Σανσα να μενει παγωτο οπως και ο Μικροδαχτυλος που του ειπε τα γραμματα οσον αφορα την αδερφη του.
    Τωρα μενει να δουμε τη χημεια Τζον-Νταινερης και για τη μαχη εναντιον των Λανιστερ οπως κι αν εκδηλωθει και πολυ περισοτερο για τη τελικη μαχη εναντιον του Night King των Νεκρων.
    Οκ το σημερινο το ανεχομαστε εστω και με βαρια καρδια για την "οικονομια" της σειρας ,παρολο που ειναι σοβαρη απωλεια τοσου Στολου και Στρατου γιατι δε γινεται να πανε ολα πριμα για τη Νταινερης και το Τζον αλλα θα ειναι εντελως μη ρεαλιστικο αν τη βγαλει καθαρη η Σερσει,δε θα χωνευεται μιλαμε με τιποτα ασε που απ'τη πλευρα της δεν εχουμε ακουσει το παραμικρο σε σχεση με το Night King και τους Νεκρους ενω τουλαχιστον ο Τζον εχει ετοιμο ενα σχεδιο για να τους πολεμησουν με τη Νταινερης.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 24 Ιουλίου 2017 στις 19:32
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

14. Thanks kKKK thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της kKKK
    Likes / Thanks
    Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο. Σαφώς ο (υπερ)βολικά γρήγορος τρόπος που γίνονται οι εξελίξεις φαίνεται περίεργος και πρόχειρος, αλλά να σας πώ την αληθεια, πλέον απο τη σειρά προτιμώ αυτό παρά τα ατελείωτα σούρτα φέρτα στο χάρτη.
    Αν βρισκόμασταν στην 1η σεζόν μιας άλλης σειράς, κι εμένα δε θα μου άρεσε ο ρυθμός.

Κι επίσης μου άρεσε που έστω και για τους τύπους δημιουργούν καταστάσεις όπως η ναυμαχία στο τέλος ή το όπλο που και καλά σκοτώνει δράκους). Θα μου πείτε δεν ξέρουμε ότι το team Καλήσι θα νικήσει στο τέλος ότι και να γίνει; Ναι φυσικά το ξέρουμε αλλά δεν χρειάζεται να στο κάνουν και τόσο εύκολο. Οπότε μου αρέσουν και οι κάποιες μικροαναποδιές ή υπόνοιες ότι (ταχα) οι δράκοι δεν εξασφαλίζουν σίγουρα τη νίκη.
    Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ

16. Thanks evangeline, johny f thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της nwosu
    Likes / Thanks
    Έλιωσα στα γέλια με την ξανθομαλλούσα που θέλει τον Τζον να γονατίσει. Θα της πει "φέρε κυρά μου το δρακόγυαλο, γιατί μόνο 5 επεισόδια μένουν φέτος".

Ο Γιούρον είναι λατρεία! Κρίμα που χάσαμε τον Μπόλτον πέρυσι γιατί αυτοί οι 2 θα έκαναν αχτύπητο δίδυμο! Τέσπα, ελπίζω στο τέλος η ομάδα Λάννιστερ να κάνει χοντρή ζημιά... και να βγουν όλοι χαμένοι. Όχι happy ending στο GoT, please!

ΥΓ: Tο previously στην εισαγωγή με τσάκισε (με τον Γιούρον να υπόσχεται δωράκι στην Σέρσεϊ).
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την nwosu; 25 Ιουλίου 2017 στις 02:26

18. Likes geon565 liked this post
Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία