Για κάποιο περίεργο λόγο, όταν ξεκίνησα τυχαία τη σειρά στο Netflix, μου έδειξε πρώτα τη δεύτερη σεζόν. Οπότε:
2Χ01
Στουμπωτικά μελό και ασήκωτα θρησκευτικό, όπως τ' αγαπάνε στο βαθύ αμερικανικό νότο.
2Χ02
Η πρόταση γάμου ήταν μια υπέροχη υπερπαραγωγή! Όχι, μπράβο.
2Χ03
Μου άνοιξε την όρεξη για μεξικάνικο, παρότι δε μαγείρεψαν τίποτα τέτοιο. Πολύ γλυκιά η σύζυγος.
2Χ04
Θα ψάξω να μάθω τι στο καλό είναι αυτό το
Burning Man Festival. Μου άρεσε πάρα πολύ η κατάληξη του πρωταγωνιστή του επεισοδίου, που ήταν, και καλά, έκπληξη και για τους Fab 5. Ωραίος τύπος ο Τζέισον.
2Χ05
Το θέμα αυτού του επεισοδίου ήταν τόσο, μα τόσο ξένο προς εμένα, που δεν κατάφερα να συνδεθώ συναισθηματικά μαζί του καθόλου.
Υπερβολική και στα όρια του γελοίου και η σκηνή στην οποία ο Καράμο (του οποίου τον ρόλο δεν έχω ακριβώς καταλάβει, μάλλον κάτι σε ψυχολόγο μου βγάζει) περιμένει
λες και είναι έξω από μαιευτήριο όπου γεννάει η γυναίκα του (αν ήταν στρέιτ). Ειλικρινά, μόνο τα νύχια του δεν έτρωγε από το άγχος! Κάντε λίγο κράτει με την υπερβολή, βρε αγόρια.
2Χ06
Μου άρεσε η μεταμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Η καημένη η μαμά του κοπρόσκυλου πρωταγωνιστή,